Bana neler oluyor böyle cok mutsuzum :((

ooowww işte bunlar çok doğru b12 düşüklüğü az kaldı beni telef ediyordu
Ne olur çok dikkat edin, ertelemeyin. Bu hafta mutlaka gidip, kan degerlerinize baktırın. Bende hem demir hem de B12 eksikliği nedeniyle delirecektim. Yorgunluk, depresyon insanın hayat standardını çok düşürüyor:KK51:

Ne olur çok dikkat edin, ertelemeyin. Bu hafta mutlaka gidip, kan degerlerinize baktırın. Bende hem demir hem de B12 eksikliği nedeniyle delirecektim. Yorgunluk, depresyon insanın hayat standardını çok düşürüyor:KK51:
konu sahibi ben diğilimde söyleme ihtiyacı hissettim:) beim 2 yıl önceydi ve halen ya yine olursa diye diyet yaparken bile korkuyorum.aynen bendede okb, ab ve pa var ve b12 düşünce nüksetti 2 yıldır yine antidepresanada devam

Benim anlayamadigim, oglun uyudugunda sen niye uyuyorsun? Oglunun o uykuya ihtiyaci var, senin yok. Ondan dolayi uykudan kalktiginda böyle hisediyorsun kendini. Üstelik eminim, gece uyunca uykun fazla gelmiyordur.

Yapacagin en iyi sey oglunu bir oyun grubuna yada krese vermektir. Oglun artik sosyal olmaya, kendi yasitlari ile arkadaslik kurmaya ihtiyaci var. Üstelik bos bos televizyon izlemekten çok daha iyidir.

Bunun yani sira eve geldigindede evde güzel oyunlar oynayabilirsin, çizgi, boya felan derken. Yani televizyonu bir minimum'a indir ve artik sende öglen yatma. Oglun kreste oldugu zamanda kendine zaman ayir. Bi kitap oku, kuaföre git, kahveni iç,.. bak görursün sana tekrar nasil enerjinin geldigini.

Ha bu arda iyi beslenmen gerekiyor. Kesinlikle yesilligini ye, güzel bir kahvalti yap. Aksam saglikli yemekler yap. Bu süre zarfinda esinden gerekirse yardim al. Umarim en kisa zamanda kendini tekrar iyi his edersin.

Hic uyanmak istemiyorum.2 yasinda bir oglum var sabah 8 de kalkar kahvalti yapariz biraz ortaligi toplar tv bakar 12 de yatar ogleden sonra 3 te kalkariz.okadar derin uyuyorumki oglen uykusunu bi dunya ruya goruyorum.sanki gece uykusu uyur gibi oluyorum.uyandigimda mutsuz bitkin yorgun oluyorum elim hic bi ise gitmiyor.canim cok skiliyor.daha once yapmaktan zevk aldigim seyleri yapiyorum ama maalesef mutlu olamiyorum.faranjit oldum bogazim berbat heryerim agriyor.disari cikayim diyorum ayaklarim gitmiyor.yuzumun rengi soldu vucudum balon gibi sondu.istahim yok acliktan midem agriyor ama yiyemiyorum.annemi cok ozledim.ne zaman izmire gitsem yuzum gozum canlaniyor hissediyorum kendimdeki degisimi.ama ewime donunce o kasvet aninda oturuyor uzerime. Gulmek gezmek yemek icmek hiiiiic bisey istemiyorum:KK12: Suan ailemin yaninada gidemem bikac is yuzunden.bulundugum yerde hic arkadasim yok yanlizim sabahtan aksama kadar ewdeyim:KK14: Esim kavga ediyor benimle cik disari gez diye ama inanin disari cikinca oglumun pesinden kosmaktan bi yere oturup bi kahve icip etrafi bile seyredemiyorun yorgun bitkin donuyorum ewe:KK43: Mutsuzum iste mutsuzum ben:KK61:Hep uykum geliyor hep.esimlede konusamiyorum.pek ayni dili konusmuyoruz.o genelde isiyle mesgul:KK62: Aslinda suan buraya yazarken bile biraz rahatladim.kizlar yardim edin bana akil verin ne yapayim ben.kurs falan demeyin oglumu birakacagim yer yok ve oglum coook haraketli:KK34: sizce bana ne oluyor boyle.uzun oldu kusura bakmayin ama icim cok kotu

depresyondasınız sanırım ama şu uykuyu azaltın bence, fazla uykuda depresyon yapabiliyor uyuşukluk verebiliyor

ben aslında neden uyuduğunuzuda anlıyorum , şöyleki;
insan çocuk yada başka bir sebeple uzun süre uykusuzluk çekince ya yine uykusuz kalırsam , ben zaten hiç dinlenemiyorumki modundan çıkamıyor ve hep uyumak istiyor.
ben bu moddan çıkabilmek için yatınca saate bakardım o gece 6-7 saat uyuduysam , tamam bana bu yetmesi gerekiyor gündüz uyumıcam derdim ve işe yaradı :)

Bence oglen uykusu iptal edilebilir.
Ilk gunler zorlanicaksinz ama vucut uyku istiycek ama sonradan gecicek.
Kan degerlerinze baktirin bencede.

Ben bişeyi merak ettim. .Çocukla birlikte sizde 3 saat uyuyorsanız,ev işleri vs .. nasıl yetiştiriyorsunuz o kadar hareketli bir çocukla?

konu sahibi ben diğilimde söyleme ihtiyacı hissettim:) beim 2 yıl önceydi ve halen ya yine olursa diye diyet yaparken bile korkuyorum.aynen bendede okb, ab ve pa var ve b12 düşünce nüksetti 2 yıldır yine antidepresanada devam
Ay pardon :KK48: Geçmiş olsun. Ben de depresyondan çok çektim. Hep kan değerlerime dikkat ediyorum

Çok tatlı anlatmışsınız yaşadıklarınızı :KK51:
Öğle 3 saat uyumayı bırakmalısınız en fazla 1 saat.
evinizde değişiklik yapın madem tüm gün evdesiniz.

Hamile olabilir misin ? :emir_bebek::KK48:

Değilsen de depresyon demiyorum ben. Depresyon ö'ö depresyon pis :KK20:
Sadece biraz ilgiye ihtiyacın var gibi. :KK60:
Eşin gezdirsin sizi bir iki gün bi yerlere gidin ?

öğlen uykularından vazgeçin öncelikle ... sonrada film izleyebilirsiniz kocaman dolu mısır kabıyla ne bileyim hobi olabilir sabun yapımı , mum yapımı, kurabiye cupcake yapımı tarzı uyanık olduğu vakit oğlunuzda size eşlik edip enerjisini boşaltır hem...

Hamile olabilir misin ? :emir_bebek::KK48:

Değilsen de depresyon demiyorum ben. Depresyon ö'ö depresyon pis :KK20:
Sadece biraz ilgiye ihtiyacın var gibi. :KK60:
Eşin gezdirsin sizi bir iki gün bi yerlere gidin ?
Hamilemi:KK57: Allah isteyene versin ama kesinlikle ben istemiyorum.oglum cok kucuk daha.aslinda bu dediginiz dun aklimdan gecti.cok mide bulantilarim karin agrim vardi bende acaba diye gcirdim icimden ama reglim geceli 1 hafta oldu.oyuzden sildim o ihtimali

Yanlizlik ve surekli surekli oglumun pesinden kosmak beni bunalima itti sanirim.esimle biraz ayni dili konusabilsek belki oda iyi gelirdi bana.sizlerle konusmak bile bira icimi acti :KK43:

hareketli çocuğa sahip olan çoğu kadın bu dertten muzdarip insanın hiçbşeye hevesi olmuyo :) depresyon uyutur insanı önce o uykuyu bırakman lazım sanki. kendine vakit ayırmalısın sen ailene gidemiyorsan ailenden biri gelsin yanına. makyaj yap bakım yap çık dışarı gez dolaş internetten film-dizi izle kitap oku bol bol çikolata ye kiloları sal gitsin keyfine bak :):)

kendinize zaman ayırmanız lazım. tüm günü evde çocuğunuzla geçirmek inanın kolay bir şey değil. elbette evladınızı çok seviyorsunuz, o size bir yük değil, kesinlikle bunu söylemiyorum ama aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan nefes alacak vakte ihtiyaç duyulduğunu biliyorum.

bir arkadaşım aynen sizin gibi kızına bakıyor, çalışmıyor, bulunduğu şehirde hiç arkadaşı yok kimseyle görüşemiyor. o kadar kötü hissetmeye başlamıştı ki..sonra eşiyle anlaştılar, haftada 3 gün akşamları 2 saat spora gitmeye başladı. o sırada kızına eşi bakıyor. inanın bu bile durumu çok değiştirdi.

size kendinize ait vakit lazım. eşinizle konuşun, haftasonları beraber vakit geçirmek istemeniz çok doğal fakat haftaiçi akşamları en azından bir iki saat o göz kulak olur oğlunuza. siz de biraz yürüseniz, iki vitrin baksanız, bir kahve içseniz bile havanız değişir kafanız dağılır ve daha mutlu olursunuz bence.
Coook haklisiniz ama esim beni spora falan yollamaz.bunu cok teklif ettim bana iyi gelecek dedim ewinde yap dedi bana:KK43: Ben ewden biraz uzaklasayim bi kac insan goreyim diyorum ve eminim bana iyi gelecek ama esim dik burunlu gondermez kesinlikle.oraya verilen parayi gereksiz harcama gorenlerden

Hamilemi:KK57: Allah isteyene versin ama kesinlikle ben istemiyorum.oglum cok kucuk daha.aslinda bu dediginiz dun aklimdan gecti.cok mide bulantilarim karin agrim vardi bende acaba diye gcirdim icimden ama reglim geceli 1 hafta oldu.oyuzden sildim o ihtimali

Bi de mevsim kıştı. Evlere tıkıldık kaldık onun da etkisi var. :KK51:
Ben sık sık anneme kayınvalideme gidiyorum farklı illerdeyiz.
Ben de yalnızlık çekiyorum haftaiçi :KK48:

depresyonda gibisiniz
bir psikologla görüşmek gerekiyor sanırım
birde uykuyla ilgili bir gerçek var uyku uykuyu çekiyor insanın uyudukça uyuyası gelir
zorla da olsa uyku süresini azaltmak gündüz uykusunu bulaşmamak lazım

Ben bişeyi merak ettim. .Çocukla birlikte sizde 3 saat uyuyorsanız,ev işleri vs .. nasıl yetiştiriyorsunuz o kadar hareketli bir çocukla?
Her pazartesi sabahin korunde kalkip ewi bastan asagi temizlerim.pazartesileri temizlik gunumdur.diger gunler yemegimi sabhtan yapar yerleri girgirlar siler bitiririm.sonra yine ayni

Depresyon yaşıyor gibisiniz..
Gelip geçici bir isteksizlik,halsizlik durumu olduğunu bilin ve zamana bırakın.. Düzeliyor :KK19:

X