• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neden açılmıyor

s.i.b.e.l

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
77
0
611
39
Ankara
kızlar yaşadığım durumu objektif olarak değerlerndirmenizi istiyorum,buna gerçekten ihtiyacım var.çünkü olayın içindeyden neyin ne olduğunu anlamak oldukça zor...

yaklaşık bir yıldır görüştüğüm bir arkadaşım var.tanışmamız biraz tesadüf oldu.tanıştıktan sonra 3-4 ay sadece ara sıra nette görüşebildik. sonrasında da aynı şehirde olduğumuzdan defalarca yüzyüze görüştük. her şey gayet iyi,güzel gidiyor.birbirimizi bu süre zarfında iyice tanıma fırsatı bulduk.nerde nasıl davranması gerektiğini bilen aklı başında biri.o da ben de olumlu özellikler gördü ki görüşmeye devam ediyoruz.yani görüşmeyecek olsak birbirimizi görme imkanımız yok,öyle aman görüşmeyelim dersem ne olur,yüzyüze bakacağız durmu da yok yani.ikimiz de istediğimiz için görüşüyoruz.tüm günü birlikte geçiriyoruz,eğleniyoruz.sorunlarımız olduğunda birbirimizle paylaşıyoruz.birbirimiz için fedakarlık yapıyoruz yeri geldiğinde ama tam olarak arkadaşlığımızın durumu nedir,bilmiyorum...sadece arkadaş değil gibiyiz ama sevgili de değiliz.laf arasında imalar,güzel sözler olmaya başladı yavaş yavaş ama bilmiyorum yani benim de ona karşı bişeyler hissettiğimin farkındadır.çok sosyal çabuk arkadaş edinen bi insan.ama bu konuda bana neden açılmıyor, bişey söyleyemiyor anlamıyorum...

böyle bi durum yaşayanınız var mı? yani erkekler ne kadar sosyal olsalarda bu konularda çekingen olabilirler mi? kafam çok karışık...

zaman zaman öyle şeyler yapıyo ki, sadece arkadaş olmamız mümkün değil diyorum...en son doğum gününde arkadaşları ile yemeğe gideceklerdi,özellikle senin de gelmeni çok istiyorum dedi.çok ısrar etti,istanbulun bi uzundan diğer ucuna ben bırakırım seni merak etme diye razı etti.yemekte değer verdiği arkadaşları vardı,onlarla tanıştırdı.yemek boyunca çok ilgilendi.gecenin bi saati o kadar yol gelip bıraktı beni...yani bu sadece bi örnek.davranışları böyle ama söylediği bişey yok.bazen acaba ben mi böyle görmek istadiğim için yanlış anlıyorum,bişey hissetse söyler diyorum ama söylemiyor işte hiç birşey...

Bence bişeyler hissediyo sana karşı..Neden açılmadıgı hakkında bi fikrim yok..

İlk adımı sen neden atmıyosun?

Erkek ısterse ılıskının adını koyar,uzaklasmanı tavsıye edıyorum,oyle adı konulmamıs bırseyler yasama.

yani ben de onun gibi davranışlarımla belli ediyorum, o da farkında...ama söyelemeden ben de bişey söyleyemem ki

adi konulmamış bi birlikteliğin bu kadr samimi yaşanması doğru değil bence

Erkek ısterse ılıskının adını koyar,uzaklasmanı tavsıye edıyorum,oyle adı konulmamıs bırseyler yasama.

ama aynı zamanda erkek istemese hiçbir şekilde görüşmekte istemez öyle değil mi? benden hiçbir menfaati yok...erkekleri az çok tanıyoruz hepimiz.beni üzecek kıracak hiç bişey yapmadı

Biraz geri çek kendini ozaman farklı bişey dene...Davranışlarını ölçmüş olursun..

ama aynı zamanda erkek istemese hiçbir şekilde görüşmekte istemez öyle değil mi? Benden hiçbir menfaati yok...erkekleri az çok tanıyoruz hepimiz.beni üzecek kıracak hiç bişey yapmadı
bebegım ben anlatamadım sanırım,konusma dılıyle yazma dılı farklı tabıkı
aynı durumları ben de yasadım bırlıkte sınemaya gıdıyorduk,gezıp eglenıyorduk,el ele dahı tutusmadık,ımalı bakmalar falan vardı,sonra ben ıcımde umıt besleyıp asık oldum ve adam baktım hıc adım atmıyor adını koymuyor byeee dedım
aynı seylerı yasamasın kımse benım canım cok acıdı ZAMANINDA ,ınsallah mutlu olursun.

Son düzenleme:
zaten son zamanlara kadar arkadaşlığımızın devam etmesi hep onun ilgisiyle oldu.o planlar yaptı genelde o aradı vs...ben baştan beri hoşlanıyordum ama çekngen olduğumdan ve ondan da emin olmadığımdan duygularımı belli edemiyordum. o zamanlar çok sık görüşemiyordukta iş yoğunluğundan bazen ayda bir anca görüşüyorduk. ama son zamanlarda artık birbirimizin yanında daha rahat oluşumuz ve onu tanımış olmam bana cesaret veriyor biraz,ben de belli ediyorum...

bebegım ben anlatamadım sanırım,konusma dılıyle yazma dılı farklı tabıkı
aynı durumları ben de yasadım bırlıkte sınemaya gıdıyorduk,gezıp eglenıyorduk,el ele dahı tutusmadık,ımalı bakmalar falan vardı,sonra ben ıcımde umıt besleyıp asık oldum ve adam baktım hıc adım atmıyor adını koymuyor byeee dedım
aynı seylerı yasamasın kımse benım canım cok acıdı ZAMANINDA ,ınsallah mutlu olursun.

umarım öyle olmaz canım,gerçekten üzülürüm ve bu durumda üzüleceğimi de biliyor, bile bile bunu yapacak biri omadığını düşünüyorum ama bilemem tabi.yani öyle bişey oldu ki tamam artık görüşmeyelim ben bu tavrı haketmiyorum uğraşamam demedi.bundan cesaret alarak evet ben onun hayatında bi yerde varım,vazgeçmek istemiyor dedim.sorun şu ki nerdeyim ve neyim bilmiyorum:(

belki arkadasinin biraz cesarete ihtiyaci var, caktirmadan biraz daha belli etsen. bence kendini uzaklastirma, niye dersen belki yanlis anlar ve onu istemedigini dusunur ve oda geri ceker. bence ona biraz zaman tani, sosyal biri olsada cekinebilir.

Erkeklerı genellemek yanlıs bılıyorum ama erkegın sevılmek gururunu oksar ,senın ona karsı olan duygularını bılıyordur ve bu hosuna gıdıyordur,ama cıddı bır ılıskıye hazır degıldır,ya da herkesın gonlunde bır aslan yatar ya onun tam anlamıyla bulamamıstır,erkekler benı seven bırı var onu uzmeyeyım duygularını ıncıtmeyeyım dıye asla ve asla dusunmez,buna emın ol canım.
Su tarz bır konusmayla onu olcebılırsın;gecen gun annem dedı komsu teyzenın oglu benı gormus begenmıs annesıyle haber yollamıs ,ben cok uzagım boyle seylere dıyebılırsın,o anda yuzunun aldıgı sekılden ve cumlelerınden ısın rengını anlarsın.

belki arkadasinin biraz cesarete ihtiyaci var, caktirmadan biraz daha belli etsen. bence kendini uzaklastirma, niye dersen belki yanlis anlar ve onu istemedigini dusunur ve oda geri ceker. bence ona biraz zaman tani, sosyal biri olsada cekinebilir.

olabilir...bi de şöyle bi durum var ikimizde evlilik için hazır insanlarız.yani yaş,meslek vs.önümüzde doğru insanı bulduğumuz takdirde bi engel yok.acaba sevgili olsak evlilik beklentisi olsak sonuçta hem çevrede hem ailelerde,o zamn haliyle biz de biraz değişeceğiz.böyle doğal akışı içinde tanımak daha mı mantıklı geliyor olabilir acaba? bilmiyorum işte bu da sadece bi tahmin

Erkeklerı genellemek yanlıs bılıyorum ama erkegın sevılmek gururunu oksar ,senın ona karsı olan duygularını bılıyordur ve bu hosuna gıdıyordur,ama cıddı bır ılıskıye hazır degıldır,ya da herkesın gonlunde bır aslan yatar ya onun tam anlamıyla bulamamıstır,erkekler benı seven bırı var onu uzmeyeyım duygularını ıncıtmeyeyım dıye asla ve asla dusunmez,buna emın ol canım.
Su tarz bır konusmayla onu olcebılırsın;gecen gun annem dedı komsu teyzenın oglu benı gormus begenmıs annesıyle haber yollamıs ,ben cok uzagım boyle seylere dıyebılırsın,o anda yuzunun aldıgı sekılden ve cumlelerınden ısın rengını anlarsın.

tavsiyeni değerlendircem canım.zaten ikimzde hayatımızda kimse olmadığını biliyoruz.her boş vaktimizde birlikteyiz.ayrıca böyle sevgili,aşk konularından hiç bahsetmiyoruz ikimizde.kanka durumu da yok yani

Canım bence karşındakine biraz cesaret ver. Senden cesaret bulamamış olabilir. Açıkçası ben sevgilimle böyle bir durum yaşadım. açılma sürecimiz biraz uzun sürdü. Çünkü ben duygularımı hiç belli etmemişim. Sevgilim beni kaybetmekten korktuğu için açılmaya çekinmiş. O yüzden canım biraz cesaret ver baktın hala durum aynı sende kendini geri çekersin. Yapılacak başka birşey yok çünkü...

bi arkadaşımın başınada gelmişti böyle bişey konuşuyorlar iyi vakit geçiriyorlar ama çocuk bi türlü açılmıyor. meğer adam sadece iyi vakit geçiriyormuş o kadar :47:

Back