bana ne önerirsiniz?

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
847
177
323
37
Arkadaşlar dert değil ama bi sıkıntım var.
Geçen yıl kpss ye çalıştım ve şükürler olsun ki atandım :21: Allah bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin :26:
iş hayatına hemen alıştım şükürler olsun. ama tabi sınavdaki yoğunluğa alışmışım.
bulunduğum yer küçük bir yer bazen çok çok sıkılıyorum ama asla bunu şikayet için söylemiyorum atandığım için çok çok mutluyum:36:
boş zamanlarımda birşeyler yapmak istiyorum bunun için fikirlerinizi istiyorum. halk eğitim kursu, spor salonu gibi bir imkanım yok bulunduğum yerde.kitap okumak dizi ya da film izlemek de bi yere kadar eğlenceli oluyor. bunların dışında vakit geçirebileceğim birşeylere ihtiyacım var. bana neler önerirsiniz? :26::26:

Önce koca bir amin diyorum atanmayı bekleyen biri olarak.

Arkadaşınız yok mu oralarda.Arkadaşlarla beraber bir şeyler yapsanız.

aminnnnnnnnnn:1:
atamanız hayırlı olsun darısı başımıza/başıma:16:
küçük yerlerde ne pek aktivite yok aklıma pek bişi gelmedi o yüzden
ingilizce kursu gitar kursu gibi kurslardan hiç biri yok mu

Arkadaşlarınız varsa onlarla zaman geçirebilirsiniz, puzzle yapmayı seviyorsanız puzzle yapabilirsiniz, el işine merakınız varsa o tarz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yani aslında bu sorunun cevabı sizin ilgi alanınızla da çok alakalı. :)

arkadaşlarım var :)
beraber gidebileceğimiz bir kaç yer var haftada bir kaç gün gidiyoruz ve bir süre sonra baktık ki beraber yapabileceklermiz de bitmeye başladı. bir de ancak hafta sonu vakitlerimiz aynı oluyor arkadaşlarımla.
puzzle düşündüm bide numaralı tablo boyama diye birşey varmış onu düşündüm bi ara origami ye merak sardım sizlerinde fikrini amak istedim
insan boş zamanda sıkılır mı derdim sıkılırmış :)
gitar bağlama gibi kurslar yok sadece özel ders var o da baya külfetli

Back