- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Valla burda olay benimkini beğenmesi değil aranması benceStalklarken yanlislikla begenmis de olabilir de saydiginiz ihtimaller de olabilir yani kesfete dusmesi, yakinlari ekliyse onune cikmasi vs gibi
Kadina evliligi sorunlu biri tanimlamasi yapma sebebiniz nedir, cok cirkin
Yorumlariniza da bakiyorum yanlislikla eli carpmis olmasina gulmussunuz, neden
Cunku duymak istedikleriniz baska
O yuzden basliyorum
"Flortunuz cooog yagusuklu evliler bile pesinde bacim"
Vurucam evet.İnceler inceler yani insanın merak duygusuna ket mi vuracaksınız??
Valla merak ettim. Nedir instası eniştenin?yakışıklı gayet çoğu kadınun beğenebileceği bir tip.
Her beğenen kişi evli mi bekarmı diye bilme imkaınız yok ki bu tanıdık diye aklınıza takıldı bir süre sonra hesabın herkese açık olması canınızı sıkabilir.Sorgularım valla evli barklo kadınlar heriflerin fotolarını beğeniyor ilginç
Yoo itici değil dürüst bir davranış .Bir tek bana mı tuhaf geldi adamın “fotoyu beğendiğini” konu sahibine söylemesi? Ne kadar itici.
Tamam sakin ol. Kimse senin minnoş aşkını beğenmeyecekVurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
Hayır aşk belirtisiBir tek bana mı tuhaf geldi adamın “fotoyu beğendiğini” konu sahibine söylemesi? Ne kadar itici.
Yoo canımı sıkmaz benimki de açık.Her beğenen kişi evli mi bekarmı diye bilme imkaınız yok ki bu tanıdık diye aklınıza takıldı bir süre sonra hesabın herkese açık olması canınızı sıkabilir.
Hakknzda hayırlısı olsun
Ne kadar gergin bir insansınız ya, üsluba bak.Vurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
İtici oldukça. Dedikoducu teyzeler gibi oturup dedikodu da yapıyordur o şimdi.Yoo itici değil dürüst bir davranış .
Aksine çoğu erkek söylemez
Zaten anlatmışsın galiba ondan beğenmiş yakıştırmış falan diye anlattı
Dürüstse eğer girsin beğenilerine bakalım kimlerin çıkacakHayır aşk belirtisio kadar dürüstler ki , acaba kendi beğendiklerini de söylüyor mu ?
İnceler efendim, neden incelemesin. Kimler kimleri inceliyor. Flörtünüz yemeyip içmeyip size yetiştirmiş, onun yüzünden sinir sahibi oldunuz, hesap etmedi mi bunları? Ego daha mı tatlı geldi yoksa kendilerine? Huzurunuzdan da mı tatlıydı?Tamam da ona ne ne inceliyor
Kocasını beğensin bence .Ne kadar gergin bir insansınız ya, üsluba bak.
Kıvanç Tatlıtuğun eşi bile böyle griplere girmiyordur eminim
Hııı evet bayılmış kadın flörtünüze, iş atmış önce sizi ayırıp sonra koca boşayacak. Tüh gitti Kıvanç
Vurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
Bence bu bizzat cocugun kendi :)Ne kadar gergin bir insansınız ya, üsluba bak.
Kıvanç Tatlıtuğun eşi bile böyle triplere girmiyordur eminim
Hııı evet bayılmış kadın flörtünüze, iş atmış önce sizi ayırıp sonra koca boşayacak. Tüh gitti Kıvanç
Evliliği sorunlu(!) kadın arkadaşınız beğendi atmış ya ondan dedim, ilişkinize ad koyun. Ham yaparlar(!), başını bağlayın. Hayır ne dememizi bekliyorsunuz, neden kadın arkadaşınızın evliliğinin durumunu belirttiniz orası da ayrı bir merak konusu.İlişkimizin adının ne önemi var ki burda
Aramızda birşey var sonuçta.
Hayır başkaları beğenmiyor onların keşfedine düşmüyor heralde
Erkektir nefsi çeker bakar . Sananeeeeğİtici oldukça. Dedikoducu teyzeler gibi oturup dedikodu da yapıyordur o şimdi.
Dürüstse eğer girsin beğenilerine bakalım kimlerin çıkacak
TovbestgValla burda olay benimkini beğenmesi değil aranması bence
Siz de önce elde edip bi evlenin sonra elde tutma aşamasına geçin bir an önce olur muKocasını beğensin bence .
Elde tutsun millete sarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?