- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Ay ben bir kaç gün girmem birşey olmaz işim gücüm var sen boş beleş burasu olmadan canın sıkılır yazıkTmm sen mimarsın. Hayal gücünün genişliğinden ikna oldumValla ilk kez ban yediğime hiç üzülmeyeceğim. Senide alacağım yanıma çünkü.
Defol şurdan yapışkan.E sende bana ilk olarak dayak yedin bilmem ne dedin, o ayıp değil mi ?
Kusura bakma ne dediysem hiç pişman değilim. Ayıbın yolunu kaybettin sen çünkü.
Benim konum yok burda saçmalama bunları ben nerde yazdım aaAdam için açtığı 4.konusu. Profiline bakıyoruz diye diğer konuları gizledi.
1.konu : Adam ilk buluşmada tanışmak için evine çağırmış , forumda gitme demiş üyeler.
2.konu: Sonra adam whatsapp durumuna korona oldum yazmış. Geçmiş olsun diyeyim mi demiş. Forumda yazma demişler.
3.konu : Kızlar geçmiş olsun deme demiştiniz , geçmiş olsun dedim ; sevgili olduk demiş. Adamla otururken telefonda mesajlaşmış biriyle adam. Konu sahibi kim o demiş. Adam iş için demiş. Konu sahibinin 6.hissi çok kuvvetliymiş. Acaba adam işle ilgili mi yazmış , biri mi varmış.
Bu da 4.konusu.
Arada direkt adamla ilgili olmasa da yakında evleneceğim , özel bölgem fiziksel olarak normal mi ? Doktor normal dedi sizce öyle mi , diye de bir konusu var. Eşi normal bulur mu diye endişelenmiş.
Muhattabın ben olamam çünkü yarı yaşındayımDefol şurdan yapışkan.
Muhattabım değilsin cahil kezo
İşin var ondan konu yağmuurna tutmuşsun. Hı hım inandım.Ay ben bir kaç gün girmem birşey olmaz işim gücüm var sen boş beleş burasu olmadan canın sıkılır yazık
Hadi hadi. Patlayacak yer arıyordunuz. Şurda belli yaşta insanlarız, en başında anladım hah sinir çıkarmaya gelmiş diye. Siz konuştunuz insanlar da konuştu, kavgada yumruk sayılmaz.Yoo ben kimsenin linçlenmesini istemedim .
Herkes fikrini söyleyip geçicekti.
Yoo sana öyle gelmiş ne var bunda denilip geçselerdi konu benim yaşıma bilmem neme geliyor normal mi sence.
Ayıptır ya
18 lik misin kız.yerler seni.Muhattabın ben olamam çünkü yarı yaşındayımhaklı buldum seni teyze ciao. Mapusta görüşürüz
Ben o konuları açmadımİşin var ondan konu yağmuurna tutmuşsun. Hı hım inandım.
Valla siz oturun milleti linçleyün burda ben gidiyorum .Hadi hadi. Patlayacak yer arıyordunuz. Şurda belli yaşta insanlarız, en başında anladım hah sinir çıkarmaya gelmiş diye. Siz konuştunuz insanlar da konuştu, kavgada yumruk sayılmaz.
Bence sen dayakla ilgili epey sıkıntı yaşamışsın ama ben senin gibi ha ha hu hu yapmayacağım. Umarım bundan sonrası için kimseden şiddet görmezsin. Ve muhabbetin baydı cidden sürekli aynı şeyleri yazıyorsun.18 lik misin kız.yerler seni.
Hadi git kocan dövmesin yarın dövdü beni ühü ühü diye ağlarsın burda ezik
Ben o konuları açmadım
Onlar benim kohum değil arkadas yanlış araştırmış
Konu sahibinin profiline girince söylediğiniz konular çıkmıyor? Acaba yanlış mı baktınız? Tek bu konu var, konu gizlenemiyor.Adam için açtığı 4.konusu. Profiline bakıyoruz diye diğer konuları gizledi.
1.konu : Adam ilk buluşmada tanışmak için evine çağırmış , forumda gitme demiş üyeler.
2.konu: Sonra adam whatsapp durumuna korona oldum yazmış. Geçmiş olsun diyeyim mi demiş. Forumda yazma demişler.
3.konu : Kızlar geçmiş olsun deme demiştiniz , geçmiş olsun dedim ; sevgili olduk demiş. Adamla otururken telefonda mesajlaşmış biriyle adam. Konu sahibi kim o demiş. Adam iş için demiş. Konu sahibinin 6.hissi çok kuvvetliymiş. Acaba adam işle ilgili mi yazmış , biri mi varmış.
Bu da 4.konusu.
Arada direkt adamla ilgili olmasa da yakında evleneceğim , özel bölgem fiziksel olarak normal mi ? Doktor normal dedi sizce öyle mi , diye de bir konusu var. Eşi normal bulur mu diye endişelenmiş.
Gigi ben kendimce haksız bulduğum hiç bir konuya tepki vermeden duramıyorum. Hala dayak ile alay ediyor.Ay allah aşkına neyi paylaşamadınız sayfalarca
Ben değil sen görmüşsün travma olmuş belliBence sen dayakla ilgili epey sıkıntı yaşamışsın ama ben senin gibi ha ha hu hu yapmayacağım. Umarım bundan sonrası için kimseden şiddet görmezsin. Ve muhabbetin baydı cidden sürekli aynı şeyleri yazıyorsun.
Amaan dünyayı sen mi kurtaracaksın kızGigi ben kendimce haksız bulduğum hiç bir konuya tepki vermeden duramıyorum. Hala dayak ile alay ediyor.
Ya da evli kadınların mutsuz hayatı ile..
Kapımdan geçirmeyeceğim insanların evimin içinde gibi konuşması ilk değildir. Neyse zaten fazla sıktı, siz gitmeyin konunuzdan, ben giderim. İnşallah flörtünüzle tamama erersiniz, susuuunn deli gibi istediğinizi biliyorum.Valla siz oturun milleti linçleyün burda ben gidiyorum .
Kendi çapınızda eğlenin.
Her konuda yapıyorsunuz.
Evde çıkaramadığınız sesi burda çıkarın bare yazık sizi de anlamak lazım
Sende evlenmeyen kadınlarla dalga geçtin kalık ne yaGigi ben kendimce haksız bulduğum hiç bir konuya tepki vermeden duramıyorum. Hala dayak ile alay ediyor.
Ya da evli kadınların mutsuz hayatı ile..
İstemiyorum demedim ki evet deli gibi istiyorum zaten sıkıntı yok ondaKapımdan geçirmeyeceğim insanların evimin içinde gibi konuşması ilk değildir. Neyse zaten fazla sıktı, siz gitmeyin konunuzdan, ben giderim. İnşallah flörtünüzle tamama erersiniz, susuuunn deli gibi istediğinizi biliyorum.
O değil, evlenmek, çoluk çocuk falan. Sesini çıkaramama durumu da en çok sizde olacak gibi sanki, hadi bakalım ben yanılırım inşallah.İstemiyorum demedim ki evet deli gibi istiyorum zaten sıkıntı yok onda
Yoo çocuk istemiyorum.O değil, evlenmek, çoluk çocuk falan. Sesini çıkaramama durumu da en çok sizde olacak gibi sanki, hadi bakalım ben yanılırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?