- 22 Mart 2021
- 2.527
- 20.299
- 258
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Tek amacı insanları yükseltip, vöhşettt tiimm, sizin yüzünüzden konu açamıyor insanlar diye ağlaşmaktı, ama tutmadı tabi.
Ne biliyosun ? Valla merak ediyorum yanımda falan mıydın ?Hadi ordan be.
Evde kocana sesin çıkmaz senin.
Aşağılık defol şuradan
36 yaşındayım evet evde kaldın diye aşağılafığun kadın 2 tane üniversite okudu kariyer yaptı sen yaptın mı
Bir tane salak bulup evlenmeyi marifet sanmışsın.
Bu daha kötü ama ya. 2 üniversite oku, kariyer yap, Brad 'in yandan kamyon çarpmış modeli için kendini parala dur ortada. Yazık hayatlar.Hadi ordan be.
Evde kocana sesin çıkmaz senin.
Aşağılık defol şuradan
36 yaşındayım evet evde kaldın diye aşağılafığun kadın 2 tane üniversite okudu kariyer yaptı sen yaptın mı
Bir tane salak bulup evlenmeyi marifet sanmışsın.
Kızım defol git şuradan.Sen çünkü çok saygılısın. Çok güzel cevaplar verdin değil mi ? Aklınca gelmişsin buraya , mazlumu oynama. Ben bak hiç diyor muyum sana neden izin veriyorlar diye ?
Sen bir kadının dayak yemesine gülecek kadar değişiksin.
Bak mantıklı tek cevabın yok. Kocamda yarın çbür gün elin karısına / adamına iftira atarsa ona da atarlanırım.Kızım defol git şuradan.
Git kocana yap atarunu
Valla bu kadarına çok rastlamıyorum. Değişik yani, insanı çıldırtan bir yapısı var.Amacı nedir bilemem de, buysa da haklı çıkarıyorsunuz.
15 sayfadır sürmekte olan dalga geçerek aşağılama halini okuyorum. Bu kadar da olmaz ama. Koca koca insanlar, bir çattın iki çattın, üç de benden çattın... 15 sayfa boyunca saç başa girene kadar uğraşmak nedir?
Kes sesini ban yiyecem biliyorum senin gibi biri yüzünden çık git şuradan.Ne biliyosun ? Valla merak ediyorum yanımda falan mıydın ?
Niye ağırına gitti ? Elin evli karısını gelip buraya , evli mutsuz erime yürüdü yazan sensin. Konu da bir terbiyesi varsa o sensin.
Mapustayken ihtiyacın olur diye çamaşırını falan hazırladım. Dikkat kendine oralardaBrad pitin böyle hayranı yokadam şu an varya terminatör givi geziyordur o cılız bedeni kabarmıştır hahhaha
Kocanı da al git hadiBak mantıklı tek cevabın yok. Kocamda yarın çbür gün elin karısına / adamına iftira atarsa ona da atarlanırım.
Girerim dimi … ardımdan göz yaşı dök. Neyse giderken şunu da alıcam yanıma. Yine sizin için bir iyilik yaptımMapustayken ihtiyacın olur diye çamaşırını falan hazırladım. Dikkat kendine oralarda
Amacı nedir bilemem de, buysa da haklı çıkarıyorsunuz.
15 sayfadır sürmekte olan dalga geçerek aşağılama halini okuyorum. Bu kadar da olmaz ama. Koca koca insanlar, bir çattın iki çattın, üç de benden çattın... 15 sayfa boyunca saç başa girene kadar uğraşmak nedir?
Gerçekten saçma bir geyik hâli ortaokul seviyesinde sayfalarca sürdü. Gözlerim kanıyor.15 sayfadır soluksuz dalga geçerek aşağılamak da artık... Ortaokul zorbası mısınız bu nedir ya?
@Mune
Dertleri ne bilmiyorum.Amacı nedir bilemem de, buysa da haklı çıkarıyorsunuz.
Tmm sen mimarsın. Hayal gücünün genişliğinden ikna oldumKes sesini ban yiyecem biliyorum senin gibi biri yüzünden çık git şuradan.
Konu saçmaysa yazma bana ne yapıştın
Aynaya bak kendinle dalga geç sen
Liseyi zor bitirip kocaya gitmiş burda atar yapıyor bana.
Seninki gibi hayatı ne yapayım ben.
Neden korktuğu şimdi belli oldu
Lizz seni evde kalmışondan demek bu like takıntın
Oysa flörtünüzü beğenen kadını linçlesek bizden iyisi yoktu.Dertleri ne bilmiyorum.
Herkes kendi hayatında yediği kazıkları burda tanımadığı insanlardan çıkarıyor
Linç kültürü işte
Bide yapıştılar gitmiyorlar
En az 1 hafta forun ikimizden de kurtulduAdam için açtığı 4.konusu. Profiline bakıyoruz diye diğer konuları gizledi.
1.konu : Adam ilk buluşmada tanışmak için evine çağırmış , forumda gitme demiş üyeler.
2.konu: Sonra adam whatsapp durumuna korona oldum yazmış. Geçmiş olsun diyeyim mi demiş. Forumda yazma demişler.
3.konu : Kızlar geçmiş olsun deme demiştiniz , geçmiş olsun dedim ; sevgili olduk demiş. Adamla otururken telefonda mesajlaşmış biriyle adam. Konu sahibi kim o demiş. Adam iş için demiş. Konu sahibinin 6.hissi çok kuvvetliymiş. Acaba adam işle ilgili mi yazmış , biri mi varmış.
Bu da 4.konusu.
Arada direkt adamla ilgili olmasa da yakında evleneceğim , özel bölgem fiziksel olarak normal mi ? Doktor normal dedi sizce öyle mi , diye de bir konusu var. Eşi normal bulur mu diye endişelenmiş.
Yoo ben kimsenin linçlenmesini istemedim .Oysa flörtünüzü beğenen kadını linçlesek bizden iyisi yoktu.
E sende bana ilk olarak dayak yedin bilmem ne dedin, o ayıp değil mi ?Yoo ben kimsenin linçlenmesini istemedim .
Herkes fikrini söyleyip geçicekti.
Yoo sana öyle gelmiş ne var bunda denilip geçselerdi konu benim yaşıma bilmem neme geliyor normal mi sence.
Ayıptır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?