Ben freslock gri lens kullanıyordum da bu lesler çok belli oluyor. Bana belirginliği az olan bir marka lens önerebilir misiniz? Mavi veya grip alıcam. =/
soloticada grafite rengi gri-mavidir. Ice rengi gri ağırlıklı mavidir, grafite e oranla daha açıktır. Icemint ise yeşilimsi gridir. Aralarında en açık gri tonu icemint. Hepside çok doğal ve lens olduğunu ele vermez. doğallık yönünden için rahat olsun
Kusura bakmayın tam olarak anlamıyorum lenslerden ama
Bu lense bakın gözün ortasında hani o siyahın tışında kahverengi gibi bir şey var. Bana kötü geliyor o. Buna hareli diyorlar sanırım.
img4.imageshack.us/img4/7950/ice2r.jpg
ıstediğim lens şunun gibi bu da adore aqua'ymış sanırım nette falan da satılmıyor.
Canım ben 11 senedir lens kullanıyorum , renkli ve saydam baya marka denedim. Senin dediin hareli değil, ortasındaki boşluğun daha az olduğu lenslerde alttaki renk daha az ortaya çıkıyor. O yüzden amazon öneririm, yeşilini kullandım daha önce ama diğer renklerinin de doğal olduğunu gördüm. Freshlooka göre daha doğal ve ortasındaki bölme daha dar. Kendi göz rengini ortaya çıkarmıyor ışıkta filan