• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

$Adsız.jpg aaah aaah guaşe bendeki durum bunlar :) canım bunlar çıktııı nedir nedir nedir yanlış anlama biriyle falab eşleştirmeye çalışmıom buna baktırmaya kalktım bi türlü cevap gelmedi gitti paracıklarım ilk defada baktırıodum hevesim kursağımda kaldı :(

ve ben fal bakmayı bilmiom bakanın bakılırı sonradan gördüm :(((

Son düzenleme:
evet kızlar kısa bir aradan sonra fallaşmaya başlayalım tekrar.. bugn kahve içip resim yükleyemicem o yüzden iskambil, tarot yada katina bakanlar kahve resmlerini yükledikleri takdirde fallarına bakarım. yalnız sadece falıma bakanlar :)

falıma bakanın falına bakılır kızlar ;) falıma bakmayanlar resmlerini yükleyip fal beklemesnler lütfen. sonuçta bilen bilir benim nasıl fal baktığımı. belli bir emek veriyorum aynısını da karsımdakinden bekliyorum.

falıma bakanın falına bakılır kızlar ;) falıma bakmayanlar resmlerini yükleyip fal beklemesnler lütfen. sonuçta bilen bilir benim nasıl fal baktığımı. belli bir emek veriyorum aynısını da karsımdakinden bekliyorum.

of of of :)) o kadar kafan karışmış görünüyor ki bu günlük bir sıkıntılardan çok, çok fazla düşünmenin yol açtığı bir şey gibi. Atmak istediğin adımlar var ama şöyle söyleyeyim ki bu adımların gerçekleşmesinde zamanlaman önemli olacak erken alel acele bir işe girişme canım ardından doğru zamanda daha temkinli atacağın adımla istediğin yol açılıyor ve de engelin kalkmasında adında a harfi olan birinden de destek alacaksın. Çatışma yaşayan bir çift var gerilecekler biraz yapılı tipler yada zayıf değil ikiside diyim. Aslında sıkıntın sadık bir adamla dağılır gibi duruyor sana yönelecek sadık bir adam olacak niyet ettiğin kişi mi bilmiyorum ama bu kişi sadık biri.
Başka yapılı bir adam var fikir alıyor veriyor adım atmıyor henüz o yol kapalı ama etraflıca düşünüyor. Sıkıntılı daha doğru şekliyle stresli günlerin var canım sürekli birileriyle halletmen gereken işler var ama ardı ferah gibi ve bu arada yanlış kişilere karşıda dikkatli olan güvenli bir ortam değil. :))

of of of :)) o kadar kafan karışmış görünüyor ki bu günlük bir sıkıntılardan çok, çok fazla düşünmenin yol açtığı bir şey gibi. Atmak istediğin adımlar var ama şöyle söyleyeyim ki bu adımların gerçekleşmesinde zamanlaman önemli olacak erken alel acele bir işe girişme canım ardından doğru zamanda daha temkinli atacağın adımla istediğin yol açılıyor ve de engelin kalkmasında adında a harfi olan birinden de destek alacaksın. Çatışma yaşayan bir çift var gerilecekler biraz yapılı tipler yada zayıf değil ikiside diyim. Aslında sıkıntın sadık bir adamla dağılır gibi duruyor sana yönelecek sadık bir adam olacak niyet ettiğin kişi mi bilmiyorum ama bu kişi sadık biri.
Başka yapılı bir adam var fikir alıyor veriyor adım atmıyor henüz o yol kapalı ama etraflıca düşünüyor. Sıkıntılı daha doğru şekliyle stresli günlerin var canım sürekli birileriyle halletmen gereken işler var ama ardı ferah gibi ve bu arada yanlış kişilere karşıda dikkatli olan güvenli bir ortam değil. :))

tşk ettm canım ;)

agladın mı sen canım gözyaşı gördüm cok sıkıntılı gördüm senii cok üzmüşler seni sanırım :(((kafan cok karışık kalabalıgın icindesin boğuluyorsun sıkıntıdan patlamak üzere gelmişsin neyi bukdar sorun ediyorsun blmyorum ama bir konuda napıcagnı bilemez önünü göremez haldesin canım uzun boylu zayıf birinden yardım istedin mi birinle konuşmuşsun anlatmşsn ona derdni cok güzel bir adın var kısmetlern var canım gelmesne daha var ama güzel şeyler sabretmelisin umudunu yitirme hic brzaman birde bir arkdaşın var sana düşman resmen kurt gbi cıkmış dikkat et o kişiye beklediğin biriisimi var canım geride bıraktgn birisi olmuş ama o kişinin de aklı sende hala gördklerm bunlar canım kusura bkma beklettm ama anca bakabldm :16:

Back