• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

rarip işle ilgili kartları çeksem tarot bakarmısın bana

kızlar kahve falı çok zor oluyor.bana fal baktırmak isterseniz,tarot bakayım.
şimdi sorunuzu özelden çok kısa detaya girmeden sorun,varsa evinizde tarot kartları on tane seçin ama 10.yu açmayın,ben söyleyince açın.
yoksa internetteki tarot falı sitelerinden tıklayıp kelt haçı ile bir açılım yapın,çıkan kartları bana yazın ben yorumlayayım.benim için bir aracı olması yeterli,kartlara bu yüzden ihtiyacım var.ama fincan fotoğrafları çok sıkıntılı oluyor.
sizden son ricam bana bir defa fal baktırdıysanız,yaklaşık bir ay geçmeden ikinci falı baktırmayın.saçmalama ihtimalim yüksek olur:) birde ben profesyonel falcı değilim,fala inanmayın falsız kalmayın:))

baba kısmıda pek tutmadıda ondan dedim.bu fal tutmasın zateen:)) istediğimi demedin ya hehe şaka yaptım canım benim emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim yinede.yani bildiğin yuvarlak yüzlü çünkü o.birde annemi hiç takmaz babam kendi doğruları vardır o yüzden etkilenmez kimseden hani imkansızdır ondan dedim ve cidden bölümümlü ilgili en iyi üniverstede okuduğumdan hani başka iyi bi durum yok dedim canım yanlış anlama.çok sağol:16:

yook canım,fal biraz da enerji tutmasıyla da ilgili,dediğim gibi ben profesyonelde değilim.bir ara yine bakarım tarot bakarız o zaman.daha iyi olur.

ayyyy raripppp muhteşemsin yaa...

birde yüz yüze olsak kim bilir nasıl güzel bakarsın ...:16:

ayda 1 mesaj kutunu tık tık diye çalıcam ... yapıştım yakana vhalla:27:

kızlar nasılsınız. bir kaç gündür aranıza uğrayamadım malum bayram. tatildeym. bekleyen falı olan arkdslar özelden yazmışlar. p.tesi fırsat buldukça bakıcam inş. kendinize cici bakın kızlar

Falıma bakanın falına bakılır kızlar ;)

Eklentiler

• $yeni 1.jpg
    $yeni 1.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $yeni 2.jpg
    $yeni 2.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $yeni 3.jpg
    $yeni 3.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $yeni 4.jpg
    $yeni 4.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 48
  • $yeni 5.jpg
    $yeni 5.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $yeni 7.jpg
    $yeni 7.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $yeni 8.jpg
    $yeni 8.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $yeni 9.jpg
    $yeni 9.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $yeni 10.jpg
    $yeni 10.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $yeni.jpg
    $yeni.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 53
bu da tarot falım :)

1) TERS GELEN KILIÇ ALTILISI
2) KILIÇ BEŞLİSİ
3) PARA ŞOVALYESİ
4) TERS GELEN KUPA DÖRTLÜSÜ
5) TERS GELEN KUPA İKİLİSİ
6) TERS GELEN YILDIZ
7) TERS GELEN DEĞNEK ALTILISI
8) KADER ÇARKI
9) TERS GELEN AY
10) DEĞNEK KRALİÇESİ

bu da tarot falım :D

1 değnek prensi ters
2 değnek 9 lusu düz
3 kupa 6 lısı ters
4 kupa 10 lusu düz
5 mahkeme düz
6 değnek 5lisi düz
7 değnek 7lisi ters
8 kupa kraliçesi ters
9 kılıç ası düz
10 kupa 5lisi düz

Falıma bakanın falına bakılır kızlar ;)

canım birinin çok büyük gözü var vallahi üstünde.seni çok sıkıntılı görmedim ama çok karışık gördüm.herşey karman çorman olmuş çok düşünmüşsün düşünüyosun bir sürü karışık ortam var konuşmalar var hiç boş değilsin sanki sen.çok konuşanın seni çekemeyen var.kısa boylu birinden gelicek haberler var sana kötü haber bunlar senin hakkında dolanan.senin çok istediğin bişey olucak işle ilgili bi zafer kazanıcaksın sanki.2 kişinin yakınlaşmasını görüyorum bu geçmişten yada sevgilin var bilmiyorum iyi bişeyler olucak.bir bebek haberin var sanki bilmiyorum ama.çok karışık falın canım çevrene dikkat et bence seni mutsuz edicek 2 olay görüyorum

içini çok karartmışsın. fincan çok karanlık. dileğin ne ise olmayacak gibi. göz yaşların var.seni birisi çok üzmüş. bütün kötü düşüncelerden zamanla ayrılıyorsun. tabağa boşaltmışsın. 2 tane kalp var arka arkayalar. sanki bir diğerinin peşinden gidiyor gibi. ama önde olan arkadan gelen kalbe hiç bakmıyor. başka birşeyle ilgileniyor. z ve y harfi var. neyle ilgili çözmedim. yollarının bazıları çok açık bazıları kapalı. zamanla yüreğin aydınlığa kavuşacak gibi. :34:

Son düzenleme:
içini çok karartmışsın. fincan çok karanlık. dileğin ne ise olmayacak gibi. göz yaşların var.seni birisi çok üzmüş. bütün kötü düşüncelerden zamanla ayrılıyorsun. tabağa boşaltmışsın. 2 tane kalp var arka arkayalar. sanki bir diğerinin peşinden gidiyor gibi. ama önde olan arkadan gelen kalbe hiç bakmıyor. başka birşeyle ilgileniyor. z ve y harfi var. neyle ilgili çözmedim. yollarının bazıları çok açık bazıları kapalı. zamanla yüreğin aydınlığa kavuşacak gibi. :34:

sağol canım ağlıyorum sürekli zaten:))

kızlar merhaba benimde falıma bakabilirmisiniz ben hiç yorumlayamıyorum ya bı kere fal baktırmıştım fal baktırdıktan sonra fincan elimden düştü kırıldı o günden sonra baktırmadım ama suan cok merak ediyorum kahve falımda ne var ne yok :26:

Back