Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

tekrar hoşgeldiiiiiiiiiiiiin
canım çok büyük bi nazarın var valla tam ortada çıkmış bak.aileden ince uzun bi bayan sana geliyo kötü biri bu seninle yüzleşicek ama.bunun 2 çocuğu olabilir ama iyi biri değil hiç hemde.sen zaten takmicaksın bunu atıp tutucak öyle boş boş:)senin hoşlandığın biri vardı diye hatırlıyorum canım sanki onla dipdibesin sen ama kalpleriniz bir değil sırt sırta dönüksünüz.sen çok sıkıntılı karamsarsır bu aralar her konuda.sen bu çocukla ama bi süre sonra birlikte olucaksın bence sarılmanız var yani ama bu çok sonra.şöyle diyim senin başka bi konuda iş olabilir bu çabalaman gereken bir dönem ve bu dönemde için iyice sıkılıyo senin o çocukla zaman harcicak durumda değilsin sanki o yüzden sonra olucak bu çocukla.sen bu işle ilgili süreci biraz zor atlatıcaksın yani mutsuz olarak ama atlatıcaksın bırakma hiç emi.sabret canım.sen bi kutlama yada eğlenceye gidiceksin yakın zamanda güzel geçicek.2 dileğin var biri oluyo diğeri olur gibi olucak ama ıı ıı olmicak.çok karışık bi dönemdesin yer yer çok bunalıcaksın çok konuşmaların yolların var senin.yoldan kastım uzak yol değil canım.bu kadar görebildim.

bu ara herşeyden kendine bir olumsuzluk çıkarıyorsun sen bardagın dolu tarafını görmektense hep boş tarafıyla ugrasıyorsun bu yüzden de mutlu olma şansını kendi kendine azaltıyorsun canım ama unutmaman gereken birşey var ki mutlu olmak sadece ve sadece senin elinde olan birşey. bunun için çaba göstermelisin birazda. bir konu hakkında çok büyük bir mücadele içindesin sanırım okulunla alakalı bu. sana daha öncede söyledm okul hytn istediğin gbi sonuclanacak en azından grdklerim ve hislerm bana bunu söylüyorlar. sen sevgilinle ayrılmıştın değil mi? eğer şuan da hayatında kimse yoksa kısa zaman içinde ben bu çocukla senin mühim bir konu hakkında tekrar konusacağınızı görüyorum. okulla ilgili konulara o kdr yoğunlaşmışsın ki, bu aragerek ailene gerekse yakın çevrenle neredeyse birşey paylaşmaz onlara yeternce vakit ayırmaz olmuşsun. yüzünü biraz da onlara dönme vaktn gelmedi mi canım? yoksa kalpleri çok kırılacak sana karşı benden söylemesi. yakınlarından biri zor durumda canım ve senin onu farkedip yardm etmeni bekliyor. bir de sen bu ara etrafına karşı çok gereksz konusmalar da yapıyorsun canım. çok geveze olmuşsun yani. bu huyun basına bir çorap örmeden bir sussan iyi olacak gbi

hahaha adige aynen öylee:)) canım yüksek lisansa kabul edildim ben ama durum şu ki ydsden 53 aldım okul diyoki ya hazırlık oku yada 60 almadan ders vermeyiz ama 60ı geçen çok çok az insan var.ders vermezlerse bi işe yaramaz ki bu durum ben geçsem gene başvururum.muafiyet koysa falan belki olur.anam belki muafiyet koyar bak inşallah hislerin doğru çıkar.yine gidicem kayıda elimde bulunsun diye ama farklı şehir ya ona göre plan yapamıyorum dersleri veriyosa kesin ev bakıcam vermiyosa dondurucam ama dondurmak hiç hiç istemyiorum eski erkek arkadaşımlada konuşmadık ay inşallah konuşuruz.yakın zamanda mı hissediyosun canımcım?

tam bir zaman vermiyim canım çünkü o konu da tam birşey göremedm fakat çok da uzun bir süre olacağını düşünmüyorum. bakalım kısmet

tam bir zaman vermiyim canım çünkü o konu da tam birşey göremedm fakat çok da uzun bir süre olacağını düşünmüyorum. bakalım kısmet

öyle canım aman ondansa dediğin gibi okul olayına o kadar takıldım ki ben herşeyi olumsuz görüyorum bu huyumdan nasıl ne zaman kurtulucam bilmiyorum.sen nasılsın canım benim çok teşekkürler bu arada

rica ederim canım. nasıl olayım sıkıntıdan patlıyorum evde. bir yandan alese hazırlanıyorum bir yandan kpss ye. deli olacam az kaldı. başvurdgum işlerden de cevap gelmedi. gel de sinir olma işte.

rica ederim canım. nasıl olayım sıkıntıdan patlıyorum evde. bir yandan alese hazırlanıyorum bir yandan kpss ye. deli olacam az kaldı. başvurdgum işlerden de cevap gelmedi. gel de sinir olma işte.

kötü şeyler hep üst üste gelir ya.allese bende giricem yükseltmek için canım.kpss kas bence ales kolay zamanı denk getirmen lazım.hoş ben sayısalcıyım belki ondan böyle diyorum

kötü şeyler hep üst üste gelir ya.allese bende giricem yükseltmek için canım.kpss kas bence ales kolay zamanı denk getirmen lazım.hoş ben sayısalcıyım belki ondan böyle diyorum

bende sözelciyim cnım edebiyat mezunuyum sayısalla aram pek yok ama bakalım yapcaz birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…