- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
kızlar merhaba. bana katina, tarot ya da iskambil bakanın resimler yüklediği takdirde kahve falına bakarım. buyrun fallaşmaya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1) asılmış adam
2) ters gelen kupa dörtlüsü
3) ters gelen değnek altılısı
4) ters gelen aziz
5) ters gelen yıldız
6) para şovalyesi
7) yıkılan kule
8) değnek kraliçesi
9) kupa onlusu
10) değnek altılısı
tarottan hiç anlamam ama bunların hepsi ters çıktı sanırım kötü bir fal olacak sorumu özelden yazıcam canım :)
1) asılmış adam
2) ters gelen kupa dörtlüsü
3) ters gelen değnek altılısı
4) ters gelen aziz
5) ters gelen yıldız
6) para şovalyesi
7) yıkılan kule
8) değnek kraliçesi
9) kupa onlusu
10) değnek altılısı
tarottan hiç anlamam ama bunların hepsi ters çıktı sanırım kötü bir fal olacak sorumu özelden yazıcam canım :)
canım senin burcun ve onun burcu nedir ?
​ikimzde aslan burcuyuz canım
canım şuanda bekleme sürecindesin. sana karşı ilgi gösteriyor gibi gözüküyor ve sen bunu fark etiyorsun ya da o fark etmiyor. aşk sevgi anlamında net bir kart yok şuanda. biraz sabırlı olman gerekiyor. yoksa işler senin istediğin gibi gitmeyebilir. yıkılan kule kartı bu konuda uyarıyor. sanırım sen yay, koş, aslan burçlarından birsin. o da oğlak, başak ya da boğa burcu.bu kişiyle bir anlaşmazlık çıkabilir. seni üzebilir dikkatli olmalısın. güzel bir birliktelik aile kurma hayalin gözüküyor. gelecek kartın güzel bir zafer kazanacağını çok mutllu olacağını söylüyor. aşk anlamında mı tam net değil. bir zafer gözüküyor senin için. :)
ikinizde aslan burcu iseniz bu kişyle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. kartların yorumu değişir biraz. oğlak, başak, boğa burcundan (toprak grubu) olan birisi gözüküyor senin için. sana yaklaşmaya çalışıyor olabilir.yoksa bu çocuk toprak grubu etkisi mi alıyor. bu kişiyle ilgili bir anlaşmazlık ayrılık gözüküyr. iki tarafıda üzen bir ayrılık olacak. sonuç güzel ama mutluluk güzel bir zafer gözüküyor
yorumun için tşkler canım :)
oğlak burcu olan eski sevgilimdi belki onunla alaklı olabilir belki de dediğin gbidr bilemiyorum. hayrlısı artık canım. fincan resmlerini koyarsan yorumlarım canım.
oğlak burcuyla ilgili ayrılık çıkmış o zaman canım. bana sanki aslan burcuyla olacakmış gibi geliyor. yalnız dikkatli olmalısın.şuanda yıldız kartı ters dönmüş. kendini toparlamalısın. :)
evde kahve kalmamış. öğleden sonra içip koyarım. teşekkürler.
ısımlerı ve sorunu ozelden yazarsan katına bakabılırım....
merhaba canım. banada katina bakar mısın.
tamam canım ozelden sorunu ısımlerı yaz aksam geldıgımde bakıcam sımdı cıkmam gerekıyo:)
ben tek kahve bakabiliyoruuum.kahve baksam banada kahve bakmaz mısın ki? başlığa uygun olmayan bi istekti ama bu:)
canım çok fazla kahve içip resimlerini yükleyebilme şansım olmuyor ama sen koy yarn içer bende koyarım karşılıklı bakarız :)
o zaman anlaştık içiyorum hemen bi tane.çok ihtiyacım varda bu aralar