bana inanması için ne yapabilirim?

En basta yapmayacaktin bunu.Erkeklerin kullanip sonra bahane bulup terketme konularina aliskiniz malesef.Sana acik kapi birakiyorsa kirilmistir.birakmamissa zaten niyeti bellidir

İnandırmaya çalışman çok gereksiz olur bence. Çoğu kez hayatımızda yanlış anlaşıldığımız durumlar olmuştur. Zaten karşındaki insan senin nasıl biri olduğunu tanımış ve bilmiş olması gerekirdi. Seni Allah'a havale ediyorum de geç. Sana tekrar inansa bile ilişkiniz bir kere zarar gördü bence devamı çok zor olur. Arkadaşına ise dicek çok şey var ama boşver. Bazen en iyisi umursamamak..

sana atılan iftiraya çabucak inanan bir erkeği ikna etmeye değmez. zaten bu bahane olmasa bir başkası olacaktı. bir diğer konuda sırf ilk ilişkisini erkek arkadaşıyla yaşadığı için bir araba dayak yiyen 3. sayfa namzedi bir kız var. yapmayın şunu ya iki damla kan için kendinizi bu duruma düşürmeyin. ilişki yaşamadığını varsay, affedecek miydin seni hemen karaladığı için?

malesef hic bisey yapamazsiniz..o insanin ne duygularini ne fikirlerini degistiremezsiniz..
kendinizi bosa uzmeyin yolunuza bakin..yapcak bisey yok

onunla ilgili birçok konu için buraya yazdım. iyi dilekleri olan onlarca insan yazdı ama kötü sonu kaçınılmaz kılamadık. o gitti hemde öyle bir gittiki beni hiç tanımamış gibi bir dahada tanımamak üzere gitti. kız arkadaşımı erkek arkadasımın arkadasıyle tanıstırdım. kız arkadasımla problemler yaşadıl bin türlü yalan fısıldmış.. ondan başkasıyla olmuşum ben. üsteliksevdiğim adam benim günahıma girmiş olan adam söylüyor bunu. eğer onunla bişeyler yaşamamış olsaydım ispatlayabilirdim ama şimdi çaresizim gidişini izledim 2 aydır. dua etmekten başka yapacağım birseyde yok onu nasıl inandırabilirim ondan başkası elimi tutmadı dokunmadı nasıl dayanabilriim kötü kız damgası yemeye ?

Özel şeyler yaşayan erkeklerin klasik numarası bu.filmlerde, hayatta duyduğumuz gördüğümüz klasik kurtulma tribi.

Seni böyle kötüleyen bi insana kendini aklasan nolur ki? Eline birşey geçmez birak ne yaparsa yapsın. İnsan karşındakinden bilirmiş

X