Çok geçmiş olsun! Umarım ameliyatınız sağlıklı bir şekilde sonuçlanır.
Anlıyorum sağlığınız söz konusu çok hassasınız ama adamın neden bu kadar üzerine gittiniz ki..
Mesajlarına cevap vermemeler,acıtasyon cümleler kurmalar,amacınız nedir yani?
Kendinizden bıktırmak istediyseniz, başarmışsınız zaten!
msj ın için tşkkürler canım ama bende bunaldım artık napıcam bilmiyorum.Napmam gerekiyo?
siz estetik ameliyat olmayacakmıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum.
benim için canını bile verirdi sözde benden ayrılmak istemiyodu bırakmam seni diyodu şimdi ki duruma bak şu saat oldu ne aradı ne msj attı artık bitti
Derya ssende çok sağol canım senden başka bana destek olucak kimse çıkmadı kk da
siz estetik ameliyat olmayacakmıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum.
kızlar küfrettiği için özür diledi ama affetmiycem
az önce düğünden geldim ve oda düğündeydi.Beni görünce dondu kaldı ama hiç pas vermedim sadece bi kaç saniye gözgeze geldik ben kafamı çevirip gittim.Eve gelince beni aramaya başladı belki de takip etti eve geldiğimi bilmek için çünkü odama girer girmez aradı.Ben açmadım msj attı'tlf aç bi'die sonrada dayım aradı 15 dk dayımla konuştuk.Msj atmıŞ'kimle konuşuyosun tlf nie meşgul'die.Ben kapattıktan sonra aradı açtım.Ben daha konuşmadan'seni seviyorum senden vazgeçmem ben sen benimsin nolur affet'dedi.Bende artık çok geç dedim.Daha da konuşcaktım annem geldi kapatmak zorunda kaldım
Deryacım en çok yorum yapan sensin napayım şimdi?
Ne yapacagini bilmem/bilemeyiz ama, sen bu cocuktan ayrilmayacaksin/ayrilamayacaksin.
1. Ortada bukadar büyültülecek birsey yok (tamam küfür etti, insanlik hali, nefs tasiyoruz)
2. Ayrilmayi kafasina koyan insan: ne yapacagim ben simdi diye sorup durmaz, ayrica daha fazla konusmak istiyordum ama annem geldi demez, aglayan smiley koymaz.
3. Su an hasta oldugun icin, ilgi bekliyorsun, istedigin sekilde göstermedigi icin ilgiyi, bu sekil aliyorsun (kacan kovalanir)
Yaniiiii Tatlim
Sen bu cocuktan ayrilmayacaksin.
Allah sonunzu Hayir etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?