Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocalarınla görüş. Durumu anlat. Benim arkadaş bu duruma düştü. Mezun olamadı. Tüm derslerini alttan vere vere 5 senede bitirdi. Ama senin 2 puancik ya huu hangi dersin hocası sana puan verir hesapla. Konuş.Merhaba üniversite son sınıfım not yükseltme sınavlarına girdim transkript 1,98 de kaldı ve şimdi 2 nin altinda kaldığı için mezun olamıyorum nasıl bir yol izlesem kafam allak bullak kafayı yiyeceğimbilenler lütfen fikir verin
Ben toplamda 248 Akts almışım toplam 8 kredilik seçmeli dersi sildirsem ortalamam 2 ye çıkıyor bu yolu denesem olur mu size de sormak istedimHocalarınla görüş. Durumu anlat. Benim arkadaş bu duruma düştü. Mezun olamadı. Tüm derslerini alttan vere vere 5 senede bitirdi. Ama senin 2 puancik ya huu hangi dersin hocası sana puan verir hesapla. Konuş.
Ben 4 yıl veremedigim dersin hocası ile konuşmuştum. ( Meğer sınavım geçer olmasına rağmen) Hoca ismimi , bölümümu isteyip yanına işaret koymuştu. Yani beklemediğin hoca bile verebilir.
8 kredilik derse yanasmayabilirler. Yüksek kredili dersler ana derslerdir. Onun dışındakilere yogunlas.Ben toplamda 248 Akts almışım toplam 8 kredilik seçmeli dersi sildirsem ortalamam 2 ye çıkıyor bu yolu denesem olur mu size de sormak istedim
Kimya MühendisliğiHangi bölüm mezun olmaya çalıştığınız ?