bana destek olurmusunuz :(

gercekdende bu kzıların halı nolcak canım bence senıs ewseydı sana bunu yapmazdı sana sonsuz guvenı olurdu ama bole bısey yaptısa sana guvenı yok ozamann boşver degmezz aynısey benımdme basıma geldı cok hoşlandıgım bırı oda benden hoşlanıodu banada solemsıdı sonra gıtmıs numaramı baskasına vermısss ve bunu ogrendımde sok oldum bende o na ınat arkla gorustumm sonrası bunu onun yüzuune vurdum işde dıyo nıe bazı seylerı yuzume vuruyon dedım boşverr bu durumda sewen ınsan ne olursa olsun sana gerı donerdı amacıda bole seylerde olmazdı bence unut gerı gelırse gercekden gelır gelmezse boşverr

canım suan acı cekmene cok uzuldum.benımde asktan yana kalbım yaralı ama bu sevgıden ne beklıyosun.farzetkı dondu sana mutlu olabılırmısın anladıgım kadarıyla bu adam sana senın hatalarının yanı ona gore hata olanları sureklı hatırlatıyo boyle bı ınsan mutlu olamaz mutluda edemez.sevgı bı yere kadar saygıdır onemlı olan kı bu ınsan sana saygı duysa ne numaranı verır baskasına nede senı acıtacak seyler yapar.hayat guzel ancak ona sen hakım olursan sımdı kalk ve hayatına sahıp cık bak etrafına tek ve son sansın o degıl bı yerlerde sevıp mutlu olabılecegın bırılerı mutlaka vardır.sen kıymetlısın ne de kendını uzuyosun bosver.bosver demesı kolay deme bılıyorum zor oldugunu ben sımdı zoru basarmaya calısıyorum sende calıs.ınsallah sende bende bızım gıbı acı cekenlerde kurtulabılır acılarından

canım benım ya cok üzüldüm okuyunca.bence sen elınden gelenı yapmıssın.benım ıcın güven cok önemli ve fedakarlık eger bunlar yoksa ılıskı yürümez bence hıc bısey olmas.üzme kendını ama eger yınede bukadar cok sevıyosan ıcın rahat edecekse son bır kes daha kns dusuncelerını söle ve onun ne dusundunu ne yapmak ıstedını ögren öle ayrıl derım. en azından kafan rahat olur sende ona göre yol cizersin kendıne.neden böle yaptını falan sor ona göre karar ver

yaşadığın olayın aynısı ama ben yaşadım ben 2 yıl boyunca ağladım seviyo kıskandırmak için dedim kendi kendime arksenin gibibitaraf seviyo bitaraf sevmiyodediler neyse ama ben çok aşıktım vebigün birisiyletanıştım hayatımı değiştirdive o kişiyle nişanlıyım şimdi ve nişanlandığım onun kulağına gittiğinde bana geri dönmek istedi ama ben nişanlıyım seningibidedim oda ben nişanı attım gbivs yalan söylediveşimdidüşünüyorumda seven bi insan böyle şeyler yapmazz arkadşım sen onu unutmayaçalış bak sitede ne haldeolnlar var iki taraf istemiyo ama çiftler birbirine kenetleniyo ayrılmayız diyeseninki gitmiş cnm bi an öncekendine buna inandırmayaçalışş ve gülümseyip hayata yenidebaşlamaya bak hayat sadece o değil sen hayatsın veohayatım mtlu geçirmek seninelinde niyeüzülesinki bırak kuzeninie söylesin kuzeninesöyle seninhakkında sakın bilgi vermesin mutlu ve huzurlu desinn sn neden üzülesinde bırak o üzülsün onun niyetişuan seni üzmek onun hoşuna gidio bu

silagul dogru söylüyosun kaçan kovalanır herzaman.arkadaşım kıskandıgını belli etme gerçekten seviyosa dönecektir sana.

Sana ne güzel bir tuzak kurmuş, sen de ne güzel düşmüşsün a canım benim yaaa..hay Allahım ya.
Güzelim, bence otur ona olanı biteni tane tane açıklayan güzel bir mektup yaz yolla.

Sen sevdiğin için hatanı kabullenip alttan almaya razısın, o da seni seviyorsa yapar aynısını.
Sana inanır, inanır...inanmazsa paşa gönlü bilir.
Hiç bir erkek için kendini bu kadar kasmaya değmez. :mymeka:

Bence seven insan asLa böyLe bişey yapmaz sonucta sevdiğini incitmek onu üzcek bişey yapmak istemez bence bu insan 2 kişi arasında kaLmış böyle yaparak seçimini kolaylaştırmaya çaLışmış kendince...

Bana destek olurmusunuz demişsin arkadaşım ama ben olumlu şeyler düşünemiyorum kusura bakma.

Ne demek ayrıldıktan sonra benim numaramı arkadaşına vericek,bir de ben onun arkadaşıyla konuşucam.

Madem ayrıldınız tamamen bitirsin.

Numara vermek te neyin nesi ?

Ayrıldığı kızı denetleme hakkına sahip olamaz bir erkek.

Ben zaten senin yerinde olsam hiç konuşmazdım arkadaşımıymış neymiş neyse işte.

Zaten kuzeninede yok nişanlandım beni unutsun tarzı cümleler kuran bir erkek bana basit,ucuz oyunlar oynayan biri gibi geldi.

Hala beni seviyor,beni kıskandırmak için böyle yapıyor düşüncesini kafanızdan çıkarın bence ve hayal edip umutlanmak yerine bir an önce unutmaya,aklınızdan çıkarmaya bakın.

Back