nişanlandım dio ama yalan nişanlanmamışbana mesaj attı geçen akşam sen benim canımı yaktın dedi onunda amacı sadece canımı yakmak biliyom ama bitkinim artık
senağlama çok mutsuzum yorgunum bıktım hayattan
sizlere hikayemi anlatayım bana lütfen yardım edin
sevgilim vardı onunla tanıştığımızda kız arkadaşıyla ayrılmıştı ve onu çok seviyodu biz arada bir konuşuyoduk telefonda derken ısınmaya başladık birbirimize bi gün benden hoşlandığını söyledi ve hiç ayrılmamak şartıyla benimle beraber olmak istediğini söyledi
bende hoşlanmıştım ondan çıkmaya başladık ve bi kaç ay sonra o askere gitti çok sevmiştim onu senağlama 1 yıl bekledim dağ komandosuydu onunla ağladım onunla güldüm sırf onu evden arayabilmek için yani yüklü gelen telefon faturamızı yatırabilmek için işe başladım 25 yaşındaydım ve aileme ilk defa birini sevdiğimi anlattım ailem başta karşı çıksada sonradan kabullendi derken bi anda ayrılmak istediğini söledi bana ve ayrıldık ama yinede onu bekledim ve sadece onu sevdim
ama o ayrıldıktan 4 ay sonra numaramı en yakın arkadaşına verdi beni işletmesi için beni ararayan her erkekle konuşuyomuymuşum diye kontrol etmekmiş amacı benim o çocuğu tanımadığımı sanıyodu oysaki ben o çocuğu tanıdım ve çocuğa sen onun arkadaşımısın dedim hayır tanımıyom dedi
bende gerek sanal alemde gerekse gerçek hayatımdaki arkadaşlarıma dostlarıma büyüklerime sordum sizce bi erkek ayrıldığı kız arkadaşının numarasını neden başka bi erkeğe verir ama hepsi bana o seni hiç sevmemişki numaranı arkadaşına verip aratıyo seven bunu yapmaz dediler ve o an yıkıldım arkadaşıyla başladım konuşmaya artık patlıyodum arkadaşı soruyodu bana işte eski sevgilini seviyonmu die ben hayır unuttum onu falan diyodum amacım sadece onu kıskandırmaktı ama o bana kötü kız damgası vurdu seni çok seviyodum ama seni tanıdığım güne lanet ediyorum dedi şimdi tezkeresini aldı vanda ve kuzenime durmadan mesaj atıyo ben nişanlanıyorum benim sevgilim var die nişanlanmamış öğrendim ama canımı acıtmak için ben seni değil başkasını seviyorum diyo durmadan kuzenime sırf beni kıskandırmak için ben eski sevgilime döndüm nişanlandım beni unutsun falan die mesajlar atıyo
bu durumu anlattığım arkadaşlarım ikiye ayrıldı bi grup o seni hala seviyo ve amacı seni kıskandırmak dio diğer grup o seni hiç sevmemiş vazgeç ondan diyo ben napim şimdi
arkadaşlar ne olur bana bi akıl verin yüreğim kağıt değilki ilkokuldayken kullandığımız kokulu silgiylesenağlama sileyim onu ya yürek bu silemedim hala çok seviyorum unutamıyorum ve çok kıskanıyorum napayım ben akıl verin yoruldum artık senağlamasenağlama
Canımmm :teselli: Çok üzüldüm durumuna...rabbim hepinizden razı olsun destek oldunuz yazımı hiyakemi okuyup bana değer verip cvp yazdınız çok teşekkür ederim ve hepinizde haklısınız onun arkadaşıyla konuşmam lazımdı ama işte bi anlık öfke neler aldı bendenüzgünüm çok üzgünüm ama olan oldu ve ben hata yaptım
şimdi yapmak istedğim tek şey var oda onunla yüzyüze konuşup gerçekleri anlatıp içimi ferahlatmak bana acı verdin die mesaj attığında yıkıldım o an anladımki ben çok sevdiğim adamı canımı acıtmışım onu üzmüşüm bu çok ağır vicdanım rahat değil onunla konuşup içimi ona boşaltmak istiyorum ama kararsızım karşısına jasıl çıkarım onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?