bana destek olurmusunuz :(

suskunkiz

zayıflıyorum mutluyummm :
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2008
104
0
116
41
Van
senağlama çok mutsuzum yorgunum bıktım hayattan
sizlere hikayemi anlatayım bana lütfen yardım edin
sevgilim vardı onunla tanıştığımızda kız arkadaşıyla ayrılmıştı ve onu çok seviyodu biz arada bir konuşuyoduk telefonda derken ısınmaya başladık birbirimize bi gün benden hoşlandığını söyledi ve hiç ayrılmamak şartıyla benimle beraber olmak istediğini söyledi
bende hoşlanmıştım ondan çıkmaya başladık ve bi kaç ay sonra o askere gitti çok sevmiştim onu senağlama 1 yıl bekledim dağ komandosuydu onunla ağladım onunla güldüm sırf onu evden arayabilmek için yani yüklü gelen telefon faturamızı yatırabilmek için işe başladım 25 yaşındaydım ve aileme ilk defa birini sevdiğimi anlattım ailem başta karşı çıksada sonradan kabullendi derken bi anda ayrılmak istediğini söledi bana ve ayrıldık ama yinede onu bekledim ve sadece onu sevdim
ama o ayrıldıktan 4 ay sonra numaramı en yakın arkadaşına verdi beni işletmesi için beni ararayan her erkekle konuşuyomuymuşum diye kontrol etmekmiş amacı benim o çocuğu tanımadığımı sanıyodu oysaki ben o çocuğu tanıdım ve çocuğa sen onun arkadaşımısın dedim hayır tanımıyom dedi
bende gerek sanal alemde gerekse gerçek hayatımdaki arkadaşlarıma dostlarıma büyüklerime sordum sizce bi erkek ayrıldığı kız arkadaşının numarasını neden başka bi erkeğe verir ama hepsi bana o seni hiç sevmemişki numaranı arkadaşına verip aratıyo seven bunu yapmaz dediler ve o an yıkıldım arkadaşıyla başladım konuşmaya artık patlıyodum arkadaşı soruyodu bana işte eski sevgilini seviyonmu die ben hayır unuttum onu falan diyodum amacım sadece onu kıskandırmaktı ama o bana kötü kız damgası vurdu seni çok seviyodum ama seni tanıdığım güne lanet ediyorum dedi şimdi tezkeresini aldı vanda ve kuzenime durmadan mesaj atıyo ben nişanlanıyorum benim sevgilim var die nişanlanmamış öğrendim ama canımı acıtmak için ben seni değil başkasını seviyorum diyo durmadan kuzenime sırf beni kıskandırmak için ben eski sevgilime döndüm nişanlandım beni unutsun falan die mesajlar atıyo
bu durumu anlattığım arkadaşlarım ikiye ayrıldı bi grup o seni hala seviyo ve amacı seni kıskandırmak dio diğer grup o seni hiç sevmemiş vazgeç ondan diyo ben napim şimdi
arkadaşlar ne olur bana bi akıl verin yüreğim kağıt değilki ilkokuldayken kullandığımız kokulu silgiylesenağlama sileyim onu ya yürek bu silemedim hala çok seviyorum unutamıyorum ve çok kıskanıyorum napayım ben akıl verin yoruldum artık senağlamasenağlama

Canim benim cok üzüldümm
Nasil bir insanmiski sürekli senin canini yakmak icin gereksiz msjlar atiyor
Unutmaya calis sen onu biz ne desek sana bos gelicek ama nisanlanmis birinden ve sana hala aci cektirmek icin elinden geleni yapan birinden ne bekliyebilirsinki

nişanlandım dio ama yalan nişanlanmamış bana mesaj attı geçen akşam sen benim canımı yaktın dedi onunda amacı sadece canımı yakmak biliyom ama bitkinim artık

nişanlandım dio ama yalan nişanlanmamış bana mesaj attı geçen akşam sen benim canımı yaktın dedi onunda amacı sadece canımı yakmak biliyom ama bitkinim artık

Canini yakma nedeni ne peki Askerde iken sürekli yaninda olup ona destek oldugun icinmi yapiyor bunu sana??

can1m benim çok sevdigim bir söz var
,,birini seversen serbest b1rak dönerse senindir,
dönmezse hicbir zaman senin olmam1st1r,,

bunu ben daha lise yillarindayken bir büyügüm söylemisti.o zamanlar sevip sevmedigini bilmedigim deliler gibi sevdigim biri icin demisti.sevdigimi oda tan1yordu.evet onun sözünü dinledim y1llar sonra hic ummadigim bir anda döndü

bence seni sevmiş ama sana güvenmemiş ki arkdaşına seni denetmiş bence keşke sen konuşmasaydın onun arkdaşıyla, zaten anlamışsında onun arattığını neden konuştunki bence artık sana dönmesi söz konusu olmaz bu kadar şeyden sonra anladığım kadarıyla bu konularda hassas biri nişanlanmasada evlenmesede sana dönüşü olmayacaktır bence.senağlama

benim en kzıdığım şey yada yaptığımda pişman olduğum şey , inat uğruna ,kıskandırmak için yapılan içine sinmediği halde ,sırf nat için kısandırılan sevgililer.
hep hayal ediliğinden kötü ..ok kötü sonuçlar vermiştir.
artık dönüşü yok.
en o anda telefonda ki arkadaşına ,ben seni tanıdım sen şusun, kapt ve terbiyesizlik yapma deseydin, sevgilindne ayrı da olsan ,için rahat olrudu.
yada hiç tanımamazlıktan gelip ,sizi tanımıyorum bir daha benia ramayın demeniz sizi hiç bir zor duruma düşürmezdi.
ama şimdi .asker psikolojisi ile size yanlış ve kırıcı davranan birini kaybetmiş oldunuz.
bu kadar olaydan sonra, birkilte olmak size fazla huzur getirmez.ancak inanıyorsan ,konuşarak bu yanlış anlaşmaların giderileceğine eminsen hiç durma ara konuş yalvar,bu akdar ağlaycağına
ama bu akdar birbirinizi kırıdktna sonra seni unutammaış neye yarar........
bu kadar üstünde durman senin onu unutmaya niyetin olmadığını gösteriyor.
ya git yalvar ikna et,,,,,,,,,,,,,,ya da unut gitisn....................
mutlu olmaya bak

canım benim gerçekten çok üzüldüm ama sende keşke onun arkadaşıyla konuşmasaydın.ama ne yaparsın hayat keşkelerle doludur belki gerçekten seni sevio buyüzden kıskandırmak istiyo yada ne bileyim bi kıza acı vermek sevildiğini görmek hoşuna gidio bence kendini üzme bekle herşey olacağına varır ama sana dönmeside biraz imkansız gibi hem dönerse tekrar sevgilim diebilecek misin ona???*

Seni sevmiş gerçekten çok sevmiş.
Ama bir arkadaşımızında dediği gibi sana güvenmemiş ve seni denemek istemiş.
Senin buraki en büyük hatan onun arkadaşı olduğunu bile bile onunla konuşmak.
Ve sevmiyorum unuttum demek.
Öle yapıcağına sizinle konuşmak istemiyorum hayatımda olmasa bile aklımda ve kalbimde bir kişi var ve ister olsun ister olmasın been ona ihanet edemem deseydin.Oda muhtemelen bunu sevdiğin kişiye sölicekti ve sevdiğinde ne kadar yanılmışım ona güvenmemekle hata yapmışım diyip senden özür dilicekti belkide...

Şimdi yapman gereken tek bir şey var gerçekleri açıklamak.Benimle konuşan kişinin arkadaşın olduğunu anladım bana güvenmediğin için çok kırıldım ve bir anlık sinir ve inatla ona seni unuttuğumu söledim dilim öle sölesede kalbim kan ağlıyarak yaptım bunu.Pişman mıyım evet pişmanım.Şimdi olmuyacağını bile bile bunları sana söylüyorum düşün ve kararını ver.Hani başta sölemiştin ya hiç ayrılmamak üzere diye işte ben ona hazırım...
Eğer sevginiz gerçekten kuvvetliyle bu sıkıntıyıda aşarsınız.Hee eğer bunların hiç biri yüreğini biraz olsun acıtmıyorsa zaten seni hak etmiyor demektir o zaman koyver gitsin....

zamana bırak canım...hayırlısı olur inşallah...dönerse senindir...dönmezse zaten gitmiştir...

rabbim hepinizden razı olsun destek oldunuz yazımı hiyakemi okuyup bana değer verip cvp yazdınız çok teşekkür ederim ve hepinizde haklısınız onun arkadaşıyla konuşmam lazımdı ama işte bi anlık öfke neler aldı benden üzgünüm çok üzgünüm ama olan oldu ve ben hata yaptım
şimdi yapmak istedğim tek şey var oda onunla yüzyüze konuşup gerçekleri anlatıp içimi ferahlatmak bana acı verdin die mesaj attığında yıkıldım o an anladımki ben çok sevdiğim adamı canımı acıtmışım onu üzmüşüm bu çok ağır vicdanım rahat değil onunla konuşup içimi ona boşaltmak istiyorum ama kararsızım karşısına jasıl çıkarım onun

Canımmm :teselli: Çok üzüldüm durumuna...
Ama bence de seni sevmiş ve gerçekten değer vermiş...
Ama ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum güvenememiş...
İnsan sevdiğine güvenmeli ama bazen bu elinde olmuyor...
Bence çık karşısına konuş mümkünse yüz yüze...
Herşeyi anlat içinden gele gele... Onu hala sevdiğini de söyle...
Sonra kendi dünyana çekil ve bir müddet bekle cevabı ne olucak diye...
Baktın mı cevap gelmiyor o zaman kendi yoluna bak...
Üzülme umarım herşey yoluna girer a.s.:1hug:

Güven bittiyse eğer bu ilşkinin anlamı kalmamıştır. Neden onun peşinde koşasın. o senle konuşmak istiyorsa gelsin konuşsun. hele bi de numaranı başkasına vermiş. bu ne demek yaa. aklınca test mi ediyor.Çok kızdım doğrusu. Seni sevmeyeni sen hiç sevme. bu yaptığını ilkokul çocukları yapar. bence ayağına gitme. Seven insan kıskandırmak için bunları mı yapar. bana çok saçma geldi. 5 yıllık evliyim erkekleri de az çok tanıdığıma inanırım. bu ilşki sağlam yürümez. ben ce unut. kolay değil ama zaman herşeyin ilacı.
bu arada yaşın daha küçük yani önünde yaşayacağın daha gerçek sevgiler olacak. ve bunlara gülüp geçeceksin. ona dönerek hata yapma derim ama karar senin.a.s.

inan çok üzüldüm güzelim aşk acısı yaşamış , ve yıllar geçsede hala unutamayan biriyim sana yanlıcza şunu söyleyebilirim zamana bırak inan bana zamn herşeye çaredir herşeyi oluruna bırak ve sakın birdaha birbaşkasının canını yakmak için dahi olsa içinden gelmeyen , sen olmayan birşeyi asla yapma ozaman belki anlık dahi olsa karşındakine acı verirsin , oysa sonraki yaşanan o pişmanlık asıl seni yer ve bitirir olmuş olan şeyleri sürekli keşke yapmasaydım , keşke olmasaydı vs... diye düşünüpte kendini harab etme olan olmuş artık fakat şunu hiç aklından çıkartma güzelim gerçek seven insan her ne olursa olsun sevgisine karşı koyamaz onun için sadece kendi huzurun ve mutluluğun için yaşa sana bol şans ve mutluluklar diliyorum

canım kusura bakma, senden ayrılmak ıcın arakdasına numaranı vermıs,normalde seven erkek telefonunda numarasını saklar gızler kımse gormesın dıye,
senden supelenmıs numarası yapmıs sen yememıssın yıne de devam etmıs damga vyurmus kurtulmak ıcın cok agır acı ama askerdeyken senı kukllanmak ıcın cıkmıs allah beterınden korusun basına baska bsy gelmemıs cok fesat hılebaz bı adama denk gelmıssın bı an evvel kurtulmussun sıl engelle ne yaparsan yap kutul cnm hayırlısı olsun

kötü bi durum önce yavas yavas da olsa onu hayatından silmeye çalış çünkü geri dönüşü olsa bile daha kötü olacak bir yola girmişsiniz sende oda........düşünki o artık baskasının sen neden seni daha fazla sevicek daha fazla önem vericek biriyle olamayasınki?kusura bakma ama o zaten düşünceli biri olsaydı senin ona yaptıgın fedakarlıkları düşünüp daha fazla seninle olmalıydı...umarım kısa zamanda yıpranmadan bu acıdan kurtulursun((

onun seni aratması en buyuk yanlış ama askerlik psikolojisi de gec bakalım .. ama sen madem anladın onlardır diye keşke hiç konuşmasaydın yaptıgın cocuklukmuş senınde ama uzulme su ortada senı UNUTMAmış... Ve kuzenın ona hiç cvp vermesin sen sırra kadem bas ki seni merak etsın yada kuzenınde ona desin ki ailesi zorla başlasına vercek cok uzgun desin senin için BU HERZAMAN İŞE YARAR buyuk bir olasılıkla döner ama oyunu ustaca oyna:lepi:

Niye suskunkız kendini arayan birine telefonda cevap verdi diye hatalı oldu anlamadım. Hangi hakla numarasını başkasına verebilir ki? O da başkasına verse nolacak?
suskunkız bence senin erkek arkadaşının psikolojisi bozuk. Normal adam böyle şeyler yapmaz. Uzak dur. Daha şimdiden kötü kız damgası vurdu bana diyorsun. Yarın öbürgün aranız iyileşse evlensen, çoluk çocuğunuz için şüphelenmeyeceği ne malum? Şimdiden böyle bir terbiyesizlik yapabiliyor çünkü. Çok sinirleniyorum böyle adamlara ben.

üzüldüm allah yardımcın olsun ama sevdiğin sana acı veriyorsa konuş olmuyorsa sen yoluna o yoluna hergün üzülmektense bir kere üzülürsün bence ara açıkça konuş ama seven insan sevdiğine acı çektimez

aklı fikri oyunlara calısan bir adam bu gün bunu yapan yarın baska oyunlar yapar yarana tuz bas unutmaya calıs en azından bir defa ayrılmısınız ilerde bunlar hep basına kalkacak kendi yaptıklarını düsünmeden ve sen ozaman yeniden bırakmak isteyeceksin en azından simdi bitmis ve yenilememek senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…