• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana deodorant önerebilir misiniz?

ben rexona kullanıyorum hem koltuk altı stick hemde deosunu sexy(pembe olan) kokusuda muhteşem hiç ama hiç terlemiyorum

rexona sexy gerçekten iyi, bi öğretmen olarak tahtaya birsey yazmak için her kolumu kaldırdıgımda kokusu muhtesem alıyordum. yapı olarakda cok terleyen biri değilim. fakat rexona koltuk altımda cok tüylenme yaptı, olanlar simsiyah ve kalın cıkmaya başladı. buyüzden niveaya gectim. koku olarak cok kalıcı olmasada tüyleri zayıflatıyor ve geç cıkarıyor

rexona kullanıyorum ben çok memnunum ter kokusunu önlemede çok başarılı

bende ter kokusunu önlemek için deodorant değil de antiperpirant özellikli nivea koltuk altı jeli kullanıyorum sonra rahatlıkla deodorsnt sıkabiliyorum bence mükemmel

bende kullandıklarımın arasında en memnun kaldığım rexona pudralı olanı ve nivea idi.rexona pudralı olduğu içinmi bilemicem ama hiç terleme yapmazdı bende nivea ise muhteşem kokardı terlesen bile niveanın kendi kokusu oluyordu yani ikisinde çok memnunum

Back