ayy süper yaa hemen gidip bakıyorum kokusuna ve deniyorum inşallah çok mutlu olursunuz desene seninde fazla telaşın var :)
inş benım beğendiğim kadar sende beğenırsın arkadaşım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy süper yaa hemen gidip bakıyorum kokusuna ve deniyorum inşallah çok mutlu olursunuz desene seninde fazla telaşın var :)
eğer kokusuz birşey arıyorsan amacın yalnızca ter kokusunu önlemekse canım sana kesinlikle deotak öneriyorum. gerçekten çok etkili. ben küçükken babam kullanırdı, bu ne yaaa? derdim. büyüyünce tabi sorunlar arttı ben de kullanmaya başladım ve çok memnunum çok hafif bir kokusu var ama çok etkili özellikle de yazın asla yanımdan ayırmam. yazın bile her gün sürmene gerek kalmıyor
eğer kokusuz birşey arıyorsan amacın yalnızca ter kokusunu önlemekse canım sana kesinlikle deotak öneriyorum. gerçekten çok etkili. ben küçükken babam kullanırdı, bu ne yaaa? derdim. büyüyünce tabi sorunlar arttı ben de kullanmaya başladım ve çok memnunum çok hafif bir kokusu var ama çok etkili özellikle de yazın asla yanımdan ayırmam. yazın bile her gün sürmene gerek kalmıyor
aaa ozaman bende kullanamam zaten malesef çok terleme oluyor
koltukaltı için çözüm var canımda ben ellerimi napıcam bılemıyorum.Şu an klavyede bıle zor yazıyorum.sabun sürsem köpürür.Bence sen şükret benım kadar değilsin:)
aa okadar çokmu tereson kullanmayı denedinmi peki? birde onun için bişiler öneriyorlardı gerçi kesn araştırmışsındırda işte bende öyle söylüyorum
bılemıyorum:) ne süreceğimi bende şaşırdım:)
düşün dans ederken ellerimden süzülen suları
bır anım var bununla ilgili.:)
bir gün otobüsteyim.Yer yok diye ayakta duruyorum.adamın biri etrafına havaya bakıp duuyor bu su damlaları nerden gelıyor dıye:) benım elimdede mendil öylece havada asılı kaldı elim.ayaklarımın etrafı kuçuk gölcuk gibi olmuştu çok güldüm o halıme
bızım damatlar heralde bu fazla teri yağmur bıle zannedebilirler.çünkü benden damlıyor.....