• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana deodorant önerebilir misiniz?

eğer kokusuz birşey arıyorsan amacın yalnızca ter kokusunu önlemekse canım sana kesinlikle deotak öneriyorum. gerçekten çok etkili. ben küçükken babam kullanırdı, bu ne yaaa? derdim. büyüyünce tabi sorunlar arttı ben de kullanmaya başladım ve çok memnunum:51: çok hafif bir kokusu var ama çok etkili özellikle de yazın asla yanımdan ayırmam. yazın bile her gün sürmene gerek kalmıyor:34:

eğer kokusuz birşey arıyorsan amacın yalnızca ter kokusunu önlemekse canım sana kesinlikle deotak öneriyorum. gerçekten çok etkili. ben küçükken babam kullanırdı, bu ne yaaa? derdim. büyüyünce tabi sorunlar arttı ben de kullanmaya başladım ve çok memnunum:51: çok hafif bir kokusu var ama çok etkili özellikle de yazın asla yanımdan ayırmam. yazın bile her gün sürmene gerek kalmıyor:34:

çok teşekkür ederim yardımlarınız için

ben kullandım deotakı ama çok terlıyorum istediğim sonucu alamadım.:34:

aaa ozaman bende kullanamam zaten malesef çok terleme oluyor

koltukaltı için çözüm var canımda ben ellerimi napıcam bılemıyorum.Şu an klavyede bıle zor yazıyorum.sabun sürsem köpürür.Bence sen şükret benım kadar değilsin:)

koltukaltı için çözüm var canımda ben ellerimi napıcam bılemıyorum.Şu an klavyede bıle zor yazıyorum.sabun sürsem köpürür.Bence sen şükret benım kadar değilsin:)

aa okadar çokmu tereson kullanmayı denedinmi peki? birde onun için bişiler öneriyorlardı gerçi kesn araştırmışsındırda işte bende öyle söylüyorum

aa okadar çokmu tereson kullanmayı denedinmi peki? birde onun için bişiler öneriyorlardı gerçi kesn araştırmışsındırda işte bende öyle söylüyorum

bılemıyorum:) ne süreceğimi bende şaşırdım:)
düşün dans ederken ellerimden süzülen suları:9:

bır anım var bununla ilgili.:)

bir gün otobüsteyim.Yer yok diye ayakta duruyorum.adamın biri etrafına havaya bakıp duuyor bu su damlaları nerden gelıyor dıye:) benım elimdede mendil öylece havada asılı kaldı elim.ayaklarımın etrafı kuçuk gölcuk gibi olmuştu çok güldüm o halıme :9:

bılemıyorum:) ne süreceğimi bende şaşırdım:)
düşün dans ederken ellerimden süzülen suları:9:

bır anım var bununla ilgili.:)

bir gün otobüsteyim.Yer yok diye ayakta duruyorum.adamın biri etrafına havaya bakıp duuyor bu su damlaları nerden gelıyor dıye:) benım elimdede mendil öylece havada asılı kaldı elim.ayaklarımın etrafı kuçuk gölcuk gibi olmuştu çok güldüm o halıme :9:

aaa o derece yani ama bak ne kadar güzel kendinle barışıksın çok sevindim yaaa başkası olsa kahrederdi kendini ama bununda bir çözümü olması gerekiyor çünkü benim patronumdada vardı elleri şıp şıp damlıyordu sürekli ben tereson aldım ona çok memnun kaldı bence denemelisin nasılsa bişi kaybetmezsin

mutlaka deneyince yaz bana merak ederim inşalllahhhhhh işe yarar ama merak etme en azından gün içinde terlemesi azalacak inanarak yap bunu

bızım damatlar heralde bu fazla teri yağmur bıle zannedebilirler.çünkü benden damlıyor.....:9:

vauv.. deotak bu kadar terliyorsan akıp gidiyordur canım. ben yazın bile çok terlemediğim için faydasını görüyorum ama erkek arkadaşım senin gibi, kışın bile azıcık sıcakta boncuk boncuk terler yazın yanında yedek tişörtlerle dolaşır. ama onun sorununa da bir çözüm bulamadık:)

bunun deo şeklini piyasadan kaldırmışlar :( yaklaşık 8 yıldır kullanıyordum.ve hangi arkadaşıma önersem gelip teşekkür ediyordu.çünkü öyle güzeldi ki hem teri inanılmaz azaltıyodu hem de terlesen de kokusunu kendi kokusyla sanki oraya bahar gökyüzü kokulu bi şeyi dökmüşcesine kendi kokusu yayılıyodu.parfüm kullanma ihtiyacın kalmıyodu.hatta uzun süre buna benzer parfüm aradım ama bulmayı bırak adamlar deosunu kaldırdılar piyasadan :(rexona(çeşitleri),fa(çeşitleri, sebamed,8x4 , nivea siyah beyaz(gerçekten iz bırakmıyo ama koku yok ter kısmı hala var)LAYD SPEED STİCKin şimdi yerine jel olanı çıkardılar.jeli denemedim ama bende roll on sabunsu gibi olanı var. kokusu deo kadar baskın olmasa da memnunum.çünkü bunun dışındakiler bende ekşimsi bir koku yapıyor biraz terlemeye başlayınca... deo kadar etkili olmasa da 3-4 saatte bir koltukaltımı silip terlemesem de bir kez daha tazeliyorum.duştan yeni çıkmış gibi ooluyorum miss gibi tertemiz ferah kokusu var.ama önemli olan bunun terinizle birleştiğinde hala öyle kokması..zaten kokusuna herkes bayılacaktır...
herkese bir kez bile olsa Layd Seep Stick i denemelerini tavsiye ederim

bu da benim ilk mesajım olsun bari.

bi ürün de ben tavsiye edeyim.
certain dri solid (hem hassas cilt için hem de sabun gibi katı)
gündüz kullanmak için de certain dri a.m. stick.

bi de mitchum var revlon nun ama srtık pek bulunmuyor.

Son düzenleme:
Back