canım deodorantlar oksıtlenme yaparak kötu koku yayıyorlar.Ben sana koltukaltı için stıck şeklinde hani sabunumsu gibi olan dove markasını önerebilirim.Ben çok terleyen bırı olarak bunu kullanıyorum ve çokta memnunum.sprey kullanma sakın.
onu denemek istedim ama hiç cesaret edememiştimBen sebamed kullanıyorum
Memnunum
çoookk teşekkür ederim çünkü sürekli alıyorum 2 gün kullanıp kenara koyuyorum verdiğim paralara acıyorum artıko yüzden böyle bir başlık açtım herşeyi geçtim düğünüme çok az kaldı orada rezil olmak istemiyorum :))
çoookk teşekkür ederim çünkü sürekli alıyorum 2 gün kullanıp kenara koyuyorum verdiğim paralara acıyorum artıko yüzden böyle bir başlık açtım herşeyi geçtim düğünüme çok az kaldı orada rezil olmak istemiyorum :))
merhbaba haırlı uğurlu olsun ben size 212 sexy parfümü D&P orjinalinden farksız kokuyor tam yaz kokusu çok az sıksamda herkez markasını soruyor çok beğeniyorum tavisye ederim
vav süper ne kadar peki bu ee deodorant ını denedinmi peki çünkü o gün mahçup olmak çok kötü bir durum olabilir :) inanmıyorum senin düğün ne zaman
koltukaltı stıck 60 tl olması lazım bır kere denemiştim pahalı dıye alamadım bır daha nefis bır şey:)
parfümüyle takım kokuyor zaten çok güzel temızlık hissi uyandıran bır koku.Ben başka parfüme bunu değişmem açıkcası.Çünkü kolay beğenen bırı değilim, parfümde çok seçiciyim.Düğün özel bır gün değer bence:) her zamanmı gelın oluyoruz yahuuuu:)
benim düğünümde yazın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?