• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana deodorant önerebilir misiniz?

ilke84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
191
0
96
Kocaeli
benim deodorant önerilerilerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz çünkü hangisini denesem beyenmiyorum ter kokusunu önleyecek kalıcı kullandığınız bir tane varsa beni bilgilendirebilirmisiniz?

canım deodorantlar oksıtlenme yaparak kötu koku yayıyorlar.Ben sana koltukaltı için stıck şeklinde hani sabunumsu gibi olan dove markasını önerebilirim.Ben çok terleyen bırı olarak bunu kullanıyorum ve çokta memnunum.sprey kullanma sakın.

canım deodorantlar oksıtlenme yaparak kötu koku yayıyorlar.Ben sana koltukaltı için stıck şeklinde hani sabunumsu gibi olan dove markasını önerebilirim.Ben çok terleyen bırı olarak bunu kullanıyorum ve çokta memnunum.sprey kullanma sakın.

evet evet evet bende lazerden sonra çok terlemeye başladım dove tek çeşitmi o ne renk onuda yazabilirmisin acaba

benımki mavı kapaklı olan üstünde
orıjınal yazıyor.Çok rahat ediyorum bununla tavsiye ederim.:):16:

çoookk teşekkür ederim çünkü sürekli alıyorum 2 gün kullanıp kenara koyuyorum verdiğim paralara acıyorum artık :( o yüzden böyle bir başlık açtım herşeyi geçtim düğünüme çok az kaldı orada rezil olmak istemiyorum :))

çoookk teşekkür ederim çünkü sürekli alıyorum 2 gün kullanıp kenara koyuyorum verdiğim paralara acıyorum artık :( o yüzden böyle bir başlık açtım herşeyi geçtim düğünüme çok az kaldı orada rezil olmak istemiyorum :))

mutlulukla dilerim canım kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar: :24:

mutluluklar dilerim canım kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

mutluluklar dilerim canım kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

inanamam yoksa onudamı önericeksin varya uçarım mutluluktan yani :)

$bulgari blv.png

bak canım benimde düğünüme az kaldı.Bende bunu kullanacağım parfüm olarak.Koltukaltı içinse bu markanın takımını alacağım o gün için:) bulgari blv:16:

vav süper ne kadar peki bu ee deodorant ını denedinmi peki çünkü o gün mahçup olmak çok kötü bir durum olabilir :) inanmıyorum senin düğün ne zaman

merhbaba haırlı uğurlu olsun ben size 212 sexy parfümü D&P orjinalinden farksız kokuyor tam yaz kokusu çok az sıksamda herkez markasını soruyor çok beğeniyorum tavisye ederim :1:

merhbaba haırlı uğurlu olsun ben size 212 sexy parfümü D&P orjinalinden farksız kokuyor tam yaz kokusu çok az sıksamda herkez markasını soruyor çok beğeniyorum tavisye ederim :1:

bende de d p var fakat çok kalıcı değil o yüzden o gün onu sürekli yanımda gezdirip sıkmaktansa dedimki biraz daha kalıcı olsa daha iyi olur die düşündüm ama belkide benimki kalıcı değildir

vav süper ne kadar peki bu ee deodorant ını denedinmi peki çünkü o gün mahçup olmak çok kötü bir durum olabilir :) inanmıyorum senin düğün ne zaman

koltukaltı stıck 60 tl olması lazım bır kere denemiştim pahalı dıye alamadım bır daha nefis bır şey:)

parfümüyle takım kokuyor zaten çok güzel temızlık hissi uyandıran bır koku.Ben başka parfüme bunu değişmem açıkcası.Çünkü kolay beğenen bırı değilim, parfümde çok seçiciyim.Düğün özel bır gün değer bence:) her zamanmı gelın oluyoruz yahuuuu:)

benim düğünümde yazın inş:nazar:

koltukaltı stıck 60 tl olması lazım bır kere denemiştim pahalı dıye alamadım bır daha nefis bır şey:)

parfümüyle takım kokuyor zaten çok güzel temızlık hissi uyandıran bır koku.Ben başka parfüme bunu değişmem açıkcası.Çünkü kolay beğenen bırı değilim, parfümde çok seçiciyim.Düğün özel bır gün değer bence:) her zamanmı gelın oluyoruz yahuuuu:)

benim düğünümde yazın inş:nazar:

ayy süper yaa hemen gidip bakıyorum kokusuna ve deniyorum inşallah çok mutlu olursunuz desene seninde fazla telaşın var :)

bu parfüm ayrıca afrodızyaktır tecrübeyle sabıt.Ben nasıl beğenıyorsam erkeklerde beğenıyorlar:)

Back