• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardm eder misiniz:(

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
arkadaşlar havalar az soğumaya başlayınca ellerim de başlıyo hemen kurumaya çatlamaya ve büyük bi bölgeye yayılıyo ve tırnak etlerim soyuluyo kanıyo çok acıyo o soyulmaları ve çatlakları engellemek için ne yapmalıyımmafoldumben

canım bence ellerin yumuşaması için en iyi yöntem vazelin sürmek özellikle ayak topuklarındaki çatlaklıklara ve pütürlerede çok iyi geliyo yumuşacık pürüzsüz yapıyo

bende de aynı dert var canım.. kansızlık da olduğu için normal üşüyen bi insandan 2 kat daha fazla üşüyorum..dolayısıyla ellerim de soğuktan çatlıyo.kanıyo.. vazelin sürüyorum,iyi geliyo genelde.. çatlak kremlerinden de kullandım ama pek fayda etmedi.. kışın eldiven takarım genelde faydası oluyo. bide el maskeleri var. onları da dene.. ellerinin kuruduğunu hissedince vazelin ya da krem sür.

teşekkürler arkadaşlar :) opuyorumnanaktanvazelin sürüp eldiven giyip yatmak da olur herhalde

bende ağır sanayide çalışıyorum ellerim yaz kış çatlak hatta koca koca yarıklar oluyor demir tozlarında.her akşam vazelin sürüp eski çoraplarım bir çift giyiyorum yumşacık oluyor.tavsiye ederim bende.

Back