• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardımcı olunnnnnn.....

mrb bendede adet 2gün gecikti geçen ay kahverengi lekelenmelerim oldu buayda ikigün geçti adetim gögüsleride şişlik özellikle kahvereng yerleri kasık ve bel ağrısı sitres ve akıntım var hafta sonu geçsin öyle test yapcam sizce neden olabilir

cnm en azından başlangıcıymış Geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin ...

ADET GECİKMESİ:14 GÜN
KAN TESTİ:10. GÜN SONUÇ NEGATİF
İDRAR TESTİ:14. GÜN NEGATİF
SIK İDRAR:YOK
KASIKLARDA AĞRI:ÖZELLİKLE GECELERİ BASINÇLI
AĞIZDA TAT DEĞİŞİKLİĞİ:15 GÜNDÜR BERBAT
GÖĞÜSLERDE ŞİŞLİK:20 GÜNDÜR EL DEĞMİYOR
ULTRASONLA:10. GÜNDE HER ŞEY NORMAL DENDİ
STRES:YOK
ADET DÜZENSİZLİĞİ:HER AY 3 GÜN ÖNCE OLUR DÜZENLİ
Veeeee adet söktürücü verildi tabiki kullanmadım korkudan....BİR FİKİR VERİN NOLURRRRRR:18::18::18::18::18::18::18::18:

Cnm aynısını ben yaşadım herşeyiyle tıpatıp doktor banada ilaç verdi kullanmadım tabi cnm ben şuan 18 haftalık hamileyim herşey normal geç döllenme olmuş dedi bana 24 ekim son adet tarihimdi sonra dr 8 kasıma aldı hadi hayırlısı seninde olur inşallah düşün 2 hafta geç olmuş umudunu kaybetme sakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm aynısını ben yaşadım herşeyiyle tıpatıp doktor banada ilaç verdi kullanmadım tabi cnm ben şuan 18 haftalık hamileyim herşey normal geç döllenme olmuş dedi bana 24 ekim son adet tarihimdi sonra dr 8 kasıma aldı hadi hayırlısı seninde olur inşallah düşün 2 hafta geç olmuş umudunu kaybetme sakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesef adet oldum cnm:( senin hayırlı olsun darısı başımıza inşallah...

Back