Bana da yardımcı olunnnnnn.....

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
ADET GECİKMESİ:14 GÜN
KAN TESTİ:10. GÜN SONUÇ NEGATİF
İDRAR TESTİ:14. GÜN NEGATİF
SIK İDRAR:YOK
KASIKLARDA AĞRI:ÖZELLİKLE GECELERİ BASINÇLI
AĞIZDA TAT DEĞİŞİKLİĞİ:15 GÜNDÜR BERBAT
GÖĞÜSLERDE ŞİŞLİK:20 GÜNDÜR EL DEĞMİYOR
ULTRASONLA:10. GÜNDE HER ŞEY NORMAL DENDİ
STRES:YOK
ADET DÜZENSİZLİĞİ:HER AY 3 GÜN ÖNCE OLUR DÜZENLİ
Veeeee adet söktürücü verildi tabiki kullanmadım korkudan....BİR FİKİR VERİN NOLURRRRRR:18::18::18::18::18::18::18::18:

kan testinde 1 günlükte olsa çıkıyo diye biliyorum.eğer hamilelik düşünüyorsan farkında olmadan stres yapıp adetini gecitirmiş olabilirsin.benimde stresten 15 gün gecikmişti.adet söktürücü kullanmıştım.doktoruna güven bence adet söktürücüyü kullan

ultrasonda bakmadılar mı ? gerekirse vajinal ultrasonla bakılır ve her şey anlaşılır doktorunuzla görüiün

ikinci gebeliğimde ilk ay 11 gün geçmişti tahlilde çıkmadı 11.gün adet gördüm kendiliğinden.Sonra rahim bebek arıyormuş diye duydum ikinci ay da hamile kaldım.

mrb bendede adet 2gün gecikti geçen ay kahverengi lekelenmelerim oldu buayda ikigün geçti adetim gögüsleride şişlik özellikle kahvereng yerleri kasık ve bel ağrısı sitres ve akıntım var hafta sonu geçsin öyle test yapcam sizce neden olabilir

söktürücüyle varsa düşük yapan birini duydum tırstım....

cnm korkutmak istemiyorum ama bende kahverengi leke kist varken oluyordu bence doktora bir muayene ol kistim yumurtalığımın alınmasına neden oldu dedim ya korkutmak istemiyorum ama kist alındıktan sonra hiç olmadı bu arada kistin yumurtlağı sarması uzun süre tabi 6 sene hiç gitmemiştim doktora başlangıç olabilir önlemini al cnm...

cnm bilmiyorum yok diyorlar bir arkadaş böyle olmuştu sonra ulrtasonda çıktı 16. gün falan ne bilim istiyoruz ya işte bahane çok.:)

:)) bende yaşadım senin bu yaşadıklarını.her gün kalkıp yok bugun midem bulanıyo galiba, bugun karnıma kramp giriyor galiba diye diye hamile hissettim kendimi.ama hiç birinde hamile değildim.tam umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim vede hiç bir belirti yoktu bende.Allah inşallah en kısa zamanda sanada verir

sağol cnm isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin rabbim.

cnm benim darısı başımıza:)

Hepimizin başına ve Allah saglıcakla tamamına erdirsin,çünkü benim hamileligim sevincim yarım kaldı.Bebegimi hamileyken kaybettim,Allah'ın izniyle bu ay bırakıcaz korunmayı.Kurban olduğum Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.

cnm benim Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alacak çocuklarımız olur üzülme herşeyin hayırlısı bende geçen sene düşük yaptım 4 ay psikolojim bozuktu hergün eşimle saçma sapan şeyleri büyütüp kavga ediyordum psikoloğa bile gittim antidepresanlar sonra namaz kılmaya başladım kendimi topladım ne varsa Rabbimden şimdi çok iyiyim bekliyorum gebeliği......sana da tavsiyem üzülme herşeyde hayır vardır....

çok teşekkür ederim,evet aynen öyle herşeyde bir hayır vardır ümidi kesmemek lazım..

ama sen hamile değilmişsinki.olsan ultrasondada kan testindede çıkardı dimi
canım çok sağol hafta sonu hasta oldum bugünde doktora gittim evet geçen muanemde bişi çıkmamışdı ama bugün kist başlangıcı çıktı baya ufakmış tüp bebek tedavime başladım engel olmaz dedi doktor ufakmış kist ama bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…