• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da mutfağım için fikir verir misiniz?

sweatfebruary27

Harikalar Diyarında...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
2.215
134
373
$kk.webp

Kızlar 4 ay sonra düğünüm var çok şükür bir çok şeyim tamam gibi umarım bir gün tüm çeyizimin fotoğraflarını koyarım buraya.Sizden br konuda fikir istiyorum..benim mutfağımdaki eşyalar baharatlık,günlük kaşık-çatal seti kahvaltı takımı vb yeşil ağırlıklı..şimdi silikon setleri ve plastikleri almaya başladım hepsini yeşil alırsam ev türbeye döner diye düşünüp yeşil-turuncu-mor karışımı yaptım..bu sefer de çok mu çocukça oldu acaba :( aldıklarım yukarıdadır..bana fikir verebilir misiniz?zaman geçmeden değiştiricem yoksa..tek renge mi döneyim?renkli mi kalsın?

Eki Görüntüle 640843

Kızlar 4 ay sonra düğünüm var çok şükür bir çok şeyim tamam gibi umarım bir gün tüm çeyizimin fotoğraflarını koyarım buraya.Sizden br konuda fikir istiyorum..benim mutfağımdaki eşyalar baharatlık,günlük kaşık-çatal seti kahvaltı takımı vb yeşil ağırlıklı..şimdi silikon setleri ve plastikleri almaya başladım hepsini yeşil alırsam ev türbeye döner diye düşünüp yeşil-turuncu-mor karışımı yaptım..bu sefer de çok mu çocukça oldu acaba :( aldıklarım yukarıdadır..bana fikir verebilir misiniz?zaman geçmeden değiştiricem yoksa..tek renge mi döneyim?renkli mi kalsın?

Bence böyle şeyler yemek takımı vs gibi misafir önüne çıkmayacağı için istediğin renklerde alabilirsin hepsi uyumlu olmak zorunda değil.
Benimde kuru bakliyatlar için aldığım kavanozların kapakları rengarek plastiklerim rengarenk mutfakta yemek yaparken kullanılacak olan malzemelerin rengarenk olması benim hoşuma gidiyor sende seviyorsan kafana göre takıl hepsi uyumlu olmak zorunda değil.

canım tezgah üstü olacak eşyalarını birbirine uyumlu renklerden seçmen iyi olur uyum dediğimiz zaman illa tek renk olacak diye bir şey yok birbirine yakışan renklerle de uyumu yakalayabilirsin

yeşil her renge yakışan bir renk aralara canlı renkler katman iyi olmuş ben beğendim aldıklarını inş içine sinen bir mutfağın olur canım:16:

kızlar çok teşekkür ederim..aslında doğru söylüyorsunuz bunları sadece ben kullanacğım için önemli olan benim beğenmem ama insanın içi rahat etmiyor..hele şu çeyiz alışverişinde küçük 5 liralık bi bardak alırken bile 5 kez düşünüyorum güzel mi diye :)

zaten takımların yeşil ise böyle renkler kullanmanız daha güzel olur bence.
hem mutfak dedğiniz biraz da renkli olur :34:

valla canım sen yine iyisin benim elim oyle farklı renklere gidiyorki evim kreş gibi olacak sanırım :46: en önemlisi senin begenmen

ben tezgah üstü için aldıklarımı kırmızı beyaz gri şeklinde alsam da diğer eşyalarımın renkleri konusunda kendimi hiç kasmadım hangisi gözüme sevimli geliyorsa onu aldım

aslında renklerin hepsini çok seviyorum bana göre her renk birbirine yakışabilir büyük ihtimalle benim evimde de ağırlıklı olan renkler haricinde mutlaka diğer renklerde olacaktır

Benim elimden gelse daha renkli olur canım.. Renkler güzel. Benimkilerde pembe mesela herşeyim pembe oldu ekmeklikten tut tuzluga kavanoz setinden bıcak setime:52:

Benim elimden gelse daha renkli olur canım.. Renkler güzel. Benimkilerde pembe mesela herşeyim pembe oldu ekmeklikten tut tuzluga kavanoz setinden bıcak setime:52:

canım ben de aslında hep tek renk düşlemiştim ki tezgah üstü görünen her şeyim yeşil..muradıma ericem ya :))
ama annem geri kalan diğer şeyleri de yeşil alırsam -daha önce yazdığım gibi-evin türbeye döneceği görüşünde :) ama pembe,kırmızı,mor gibi renkler tek renk alındığında göze güzel gözüküyor kanısndayım..daha alıcağım çok şey var bakalım onlar da tamamlanınca ev neye benzicek kreşe mi türbeye mi ;)

canım ben de aslında hep tek renk düşlemiştim ki tezgah üstü görünen her şeyim yeşil..muradıma ericem ya :))
ama annem geri kalan diğer şeyleri de yeşil alırsam -daha önce yazdığım gibi-evin türbeye döneceği görüşünde :) ama pembe,kırmızı,mor gibi renkler tek renk alındığında göze güzel gözüküyor kanısndayım..daha alıcağım çok şey var bakalım onlar da tamamlanınca ev neye benzicek kreşe mi türbeye mi ;)

Valla içinden ne geliyosa al canım sonuçta senin içine sinmesi önemli sen kullanıcaksın bu arada ben pembe dediysem tencerelerimde mor oldu unutmuşum :)) güle güle kullanmanı diliyorum çeyizlerini.. :16:

bende mutfağımı mor yeşil pembe yapıyorum renk renk olması bence daha güzel daha şimdiden düşündükçe içim açılıyor valla:1::1:

canım tezgah üstü kullanılacak eşyalarının birbirine uyumlu oslun yeter dolap içine konulacaklar rengarenk olabilir hem için açılır renkli renkli:21:

Yorumlarınız da içimi açtı benim :)) Çook teşekkür ederim yorum yapan herkese..en az mutfağım kadar renkli günleriniz olsun :)))

Back
X