bana da fikir verir misiniz?

ilgin için teşekkür ederim canım. ailemle ve özellikle kız kardeşimle konuştuk. ben ona duygularımı anlattım, o da bana korkularını anlattı. korkularının yersiz olduğunu anladı. bana eşlik etti. birlikte gittik. biyolojik annemden olan kız kardeşlerimle de çok iyi anlaştılar. bana destek oldu, biyolojik anneme mesafeliydi ama saygısız değildi. bizi ağırladılar. 4 gün kaldık ve ait olduğum yere döndüm canım.

anne bir kız kardeşlerim biri 15, diğeri 17 yaşında. 17 yaşında olanla ten ve saç rengimiz dışında ikiz kadar benziyoruz. diğerinin de sakinliği ve titizliği bana benziyor. kardeşlerimi çok sevdim. ama annemi anne gibi benimseyemedim. benimsemeye de çalışmıyorum. 19 yaşında yaptığı hatasını hiç sorgulamadı. ben hiç acı çekmedim, eksik bir şeyim yok, hiç olmadı. ama onun bana her bakışında mahcupluk ve acı gördüm.

Ben olsam 15 sene bana maddi manevi ilgisi desteği olmayan , hele de ilk gördüğüm de içimden bişeyler kopup gitmeyen biri için tatilimi orada geçirip bana gerçekten değer veren insanlari üzmezdim.

Bence kardesini de yanina al, beraber gidin. Boylece oraya gitmekle ona sirtini donmedigini, hayatinin bu onemli adimini kardesin olarak onunla birlikte atmak istedigini soyle. Cunku kardesler birlikte hayattaki her turlu zorlugun ustesinden gelirler.

Zaten kardesinle birlikte gitmissiniz:) son mesajini simdi gordum. Sonucta ailen ve sen uzulmediginiz icin sevindim.tabi bir de diger kizkardeslerinle tanisman cok guzel olmus.

canım istediğim oydu, aynen dediğin gibi yaptık. benimle geldi, bana destek oldu ve anne bir kardeşlerimle de çok iyi anlaştı.

Zaten kardesinle birlikte gitmissiniz:) son mesajini simdi gordum. Sonucta ailen ve sen uzulmediginiz icin sevindim.tabi bir de diger kizkardeslerinle tanisman cok guzel olmus.
evet çok sevdim onları. biyolojik annem bu günlere onları çok iyi hazırlamış. mükemmel derecede türkçe öğrenmelerini sağlamış. bilirsiniz amerikalılar abla vs demezler ama onlar bana hep abla diye hitap ettiler. sürekli yanımdaydılar, ama baba bir kız kardeşimi de hiç dışlamadılar. ablamızı bizimle paylaştığın için sana minnattarız deyip gönlünü aldılar, teşekkür ettiler. güzel geçti.

Ben olsam 15 sene bana maddi manevi ilgisi desteği olmayan , hele de ilk gördüğüm de içimden bişeyler kopup gitmeyen biri için tatilimi orada geçirip bana gerçekten değer veren insanlari üzmezdim.
onları üzmedim, onlar da beni üzmedi. birbirimizi anladık. kız kardeşim de beni anladı, birlikte gittik. teşekkür ederim canım. :)

canım çok sevndm kardeşinle birlikte gitmene çok güzel olmuş. içinde kalmamış
orta yolu bulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…