Kızlar mrb.
Yarın dr a gideceğim ama öncesinde sizlerden de fikir almak istiyorum.
Öncelikle korunmasız olarak cinael ilişki yaşıyoruz eşimle.
1 hafta önce normal adetim oldu bitti.
Aradan 3 gün geçti tuvaletimi yaparken tamamen kan gördüm.çamaşırıma bulaşan birşey yok.aradan 2gün geçti yine aynı şekilde oldu.hemoroid olsa kabız değilim zorlanmam yok büyük abdestimde.basur belirtiside yok.açıkçası korkuyorum. Kötü hastalık çıkacak diye.biraz araştırma yaptım.hamilelik olabilirdiye okudum.kist olabilirmiş ama yaklaşık 1 ay önce yumurtalıklarıma baktırmıştım bir problem yok sağlıklı demişti doktorum.hamile olacağımı sanmıyorum.ama huzursuzum.yarın istemeye istemeye dr a gidicem.daha önce başına böyle bişey gelen var mı aranızda.
adet oluyorsundur olabilir bazen böle kesintili...yada hamilesindir tutunma kanaması olabilir yada yine hamilesindir de allah korusun düşük tehlikesi yaşıyorda olabilirsin bence istemeye istemeye değil hemen git sabah
adet oluyorsundur olabilir bazen böle kesintili...yada hamilesindir tutunma kanaması olabilir yada yine hamilesindir de allah korusun düşük tehlikesi yaşıyorda olabilirsin bence istemeye istemeye değil hemen git sabah
Regl bitmemiştir.
Netten bakarsan bi ton hastalığın çıkar.
Doktora git ve tahlil yaptır.
Hamilelik değildir 5 gün bile olmamış.[/QUOTE
]adetim 10 gün önce bittii
Günleri ortalama olarak yazdım.4 gün 2 gün arayla oldu bu kanama.
evet haklısınız hamilelik için çok erken bu ay için fakat ya bi önceki aydan hamile kalıpta üstüne görmüş olabilir mi diye düşünmüştüm de ondan hamile olabilir dedim
neysee en yisini doktor bilir
Bence doktordan gercegi ögrenirsin internetden ariyarak insan deli olur her türlü hastalik hamilelik ve düsük karsina cikar. Hakkinda hayirlisi olsun ama bana adetim tam bitmemis gibi geldi veya hamilelik gerceklesiyorsa yerlesme kanamasi olabiliyormus diye duydum
Bogazim sismisti, boynum da dahil olmak uzere.. Netten bakmistim lenfoma demisti doktora gittim agir grip dedi. Bide doktora " ben netten baktim lenfoma yaziyor " demistim doktora bir guzel bana kizmisti. Madem nette kendin doktor olmussun bana niye geldin demisti :)
Bu yuzden int oyle herseye bakma ben kotu birsey cikacagini sanmiyorum bir belirti olmazdi o zaman bircok belirti olurdu. Ins ufak biseydir ve yarin guzel haberler verirsin bize