bana da bir akıl veriri misiniz

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
Herkese öncelikle merhabalar.2 yıllık evliyim ben.Düğünüm alkol alıp garsonlarla kavga eden eşim yüzünden iğrenç bitti.Hayatımın en güzel günü olacak günü ben hatırlamak bile istemiyorum.Arkadaşlarımın arasında konu açılsa yerin dibine girip , çıkamıyorum.

Neyse evlendik,balayına gittik.Eşimde bütün gün bir surat,tavla oynuyoruz yeniliyor küsüyor.Herşeyden sıkılıyor.2. ya da 3. gündü ben sıkıldım dönelim dedi.Bende sinirlendim o kadar para vermişim çok istiyorsan sen git dedim.Zaten dönelim deyince böyle kös kös bakakaldım suratına.

Döndük sürekli kavga.Aşkım çoraplarını oraya koyma kavga,aşkım şunu yapar mısın sonra aşkım hani yapacaktın haaa unuttum ben onu..

Bir süre sonra o unuttum dedikçe sinirlerim tepeme çıkmaya başladı.Sırf onunla muhatap olmamak için ondan yardım istemez oldum.O da evin hiçbir işine karışmadı zaten.Evin tüm idaresi bende.Ekonomik olsun,temizlik olsun herşey.Tamirat falan dahil neredeyse.

Gel zaman git zaman flört dönemindehiç görüşmediği ya da görüşüpte benim bilmediğim arkadaşlarla takılmalara,kahveye gitmeler (bu kahveler içkili bu arada) haftanın en az 2-3 akşamı dışarıda kalan akşamları da balkonda içki içerek değerlendirmeye başladı.

Bu arada benimle hiç bir düğün akraba arkadaş gezmesine gelmez.En son babamın bize geleceğini bile bile ben arkadaşlarıma söz verdim kahvede oyun oynayacağız dedi ve gelmedi.

Çok uzatmadan son bombasını da anlatıp kısa kesmek istiyorum.Sabah işe gideceğiz çıktık karşı komşumun eşide çıktı.Eşim kapıda bekliyordu bende çıktım hemen aşkım sen kapıyı kilitle ben de ayakkabılarımı giyeyim dedim.Neyse indik aşağıya arabaya bindik döndü içimde kaldı söylemem lazım dedi.Ne oldu dedim,sen bir iki erkek görünce hareketlerin değişiyor ama sen farkında değilsin dedi.Tövbe dedim sustum yutayım dedim olmadı.Ne demek istiyorsun nasıl laf o öyle dedim.Ne yaptım ki dedim.

Cevap daha muazzamdı;her zaman kapıyı sen kilitlersin bugun bana kilitle dedin.dedi...

arkadaşlar tahammül sınırlarımın üzerindeyim.yediğim küfürün haddi hesabı yok.ağıza alınmayacak küfürler.
Ben bana neden küfür ediyorsun zoruma gidiyor dediğimde ne var ben annemede böyle konuşuyorum dedi.

böyle bir adamın değişme olasılığı var mıdır sizce?

Herkese öncelikle merhabalar.2 yıllık evliyim ben.Düğünüm alkol alıp garsonlarla kavga eden eşim yüzünden iğrenç bitti.Hayatımın en güzel günü olacak günü ben hatırlamak bile istemiyorum.Arkadaşlarımın arasında konu açılsa yerin dibine girip , çıkamıyorum.

Neyse evlendik,balayına gittik.Eşimde bütün gün bir surat,tavla oynuyoruz yeniliyor küsüyor.Herşeyden sıkılıyor.2. ya da 3. gündü ben sıkıldım dönelim dedi.Bende sinirlendim o kadar para vermişim çok istiyorsan sen git dedim.Zaten dönelim deyince böyle kös kös bakakaldım suratına.

Döndük sürekli kavga.Aşkım çoraplarını oraya koyma kavga,aşkım şunu yapar mısın sonra aşkım hani yapacaktın haaa unuttum ben onu..

Bir süre sonra o unuttum dedikçe sinirlerim tepeme çıkmaya başladı.Sırf onunla muhatap olmamak için ondan yardım istemez oldum.O da evin hiçbir işine karışmadı zaten.Evin tüm idaresi bende.Ekonomik olsun,temizlik olsun herşey.Tamirat falan dahil neredeyse.

Gel zaman git zaman flört dönemindehiç görüşmediği ya da görüşüpte benim bilmediğim arkadaşlarla takılmalara,kahveye gitmeler (bu kahveler içkili bu arada) haftanın en az 2-3 akşamı dışarıda kalan akşamları da balkonda içki içerek değerlendirmeye başladı.

Bu arada benimle hiç bir düğün akraba arkadaş gezmesine gelmez.En son babamın bize geleceğini bile bile ben arkadaşlarıma söz verdim kahvede oyun oynayacağız dedi ve gelmedi.

Çok uzatmadan son bombasını da anlatıp kısa kesmek istiyorum.Sabah işe gideceğiz çıktık karşı komşumun eşide çıktı.Eşim kapıda bekliyordu bende çıktım hemen aşkım sen kapıyı kilitle ben de ayakkabılarımı giyeyim dedim.Neyse indik aşağıya arabaya bindik döndü içimde kaldı söylemem lazım dedi.Ne oldu dedim,sen bir iki erkek görünce hareketlerin değişiyor ama sen farkında değilsin dedi.Tövbe dedim sustum yutayım dedim olmadı.Ne demek istiyorsun nasıl laf o öyle dedim.Ne yaptım ki dedim.

Cevap daha muazzamdı;her zaman kapıyı sen kilitlersin bugun bana kilitle dedin.dedi...

arkadaşlar tahammül sınırlarımın üzerindeyim.yediğim küfürün haddi hesabı yok.ağıza alınmayacak küfürler.
Ben bana neden küfür ediyorsun zoruma gidiyor dediğimde ne var ben annemede böyle konuşuyorum dedi.

böyle bir adamın değişme olasılığı var mıdır sizce?

bu türlerin değişme olasılığı sıfırın altında :44:

maalesef bana da pek değişme ihtimali yokmuş gibi geldi.alkol maalesef canım herşeyin başı.haftanın 3 günü alkol alan biri alkoliktir benim gözümde.acaba eşiniz tedaviye yanaşır mı?ikna etsen de tedavi olsa dicem ama yanaşmıcaktır muhtemelen.canım çocuk var mı bilmiyorum ama en azından eşin alkolü azaltana ve biraz eviyle ilgilenene kadar yapmasan mı diyorum.bi de ilişkinizi hayatınızı bilmiyorum ama nedense eşinin senin karşında kompleks yaptığını düşünüyorum.özgüven eksikliği de var gibi geldi.tavlada yenilip küsmenin başla bi açıklaması olamaz.boşan diyemicem.bu cümleyi maalesef şiddet gören aldatılan hiç bi arkadaşıma dahi söyleyemem.yuva kolay kurulmuyor.ve unutma kimsenin evliliği 4 4 lük değil.zamana bırak ama çocuk asla yapma derim.

çok zor cnm. Allah yardımcın olsun. şu kahve arkadaş ayağını kesmen lazım ilk olarak. sonrada diğer hareketler.

cnm sana tavsiyem her yere peşine takıl. birlikte gidin. (valla maça giderken bile peşine takıldım. düşün o kadar erkek bi ben bayan. o günü asla unutamam. araba yarışlarına gidiyoruz.iğrenç arkadaşlarına gidiyoz vs)nereyi istiyo. annesimi gidin. onun dışarı çıkacağı günler misafir çağır onun tarafı ve eşli arkadaşları olsun veya çıkcağı gün süslen püslen cilve yap hooop yatağa. gönderme dışarı. sensiz sıkılıyorum. yalnız kalıyorum. özlüyorum vs.

sonra evde sorumluluk ver. çöp atmak mesela. bu tür şeyler erkeği eve bağlar. bir de kaç yaşında eşin zamanla düzeliyolar. benim eşimin kahve arkadaşları evlendi bende kurtuldum. Ama ettiğimiz kavganın verdiğim şavaşın haddi hesabı yok. Amaaa kazandım şükür.

sende kazanırsın inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. ama çok zor söyleyeyim. gece 12 lere kadar camlarda beklerdim. 2-3 aylık evliyken.

birlikte film izleyin.sohbet edin, alışveriş merkezlerini gezin, lunaparka gidin, yemeğe çıkın, birlikte bilardoya gidin ne bileyim eve bağla bir şekilde. inan bazen hiç cnm istemese bile onunla çıkıp bir yerlere gidiyorum. çünkü bir gün gitmesem dışarı alışacak. başkalarıyla gidecek. eskiden masraf oluyo her pazar diye istemezdim. şimdi başkalarıyla yiyeceğine benle yesin diyorum :)

bizimki arkadaşlar ava gitcekmiş diyo. bende ooo süper fikir sende tüfek al kendine. bizde ailecek gidelim diyorum.

arkadaşlar pikniğe gitcekmiş diyo bende eveeet bizde hafta sonu annenlerle pikniğe gidelim diyorum. anladın sen. hadi başla güç sende artık

Eşiniz evlendiğine pişman olmuş olabilir mi acaba :44: Yani herşeyi bahane edercesine sorun haline getirmiş neredeyse :50: Sizin yazdıklarınızdan ben bunu çıkardım.. Hiç görüşmediği arkadaşlarıyla görüşmeye başlaması , size ev işlerinde yardımcı olmaması yani sürekli dikleşircesine yapılan hususi davranışlarmış gibi.. Balayında insan hiç sıkılır mı?

Son düzenleme:
Eşiniz evliliği sevmemiş. Zira bu kadar densiz davranmasını açıklayacak başka bir şey yok.

Valla tatlım ne akıl verelim şimdi sana ? Eşinin kusuru 1 değil ki...

Babaannemin tabiriyle yırtık don yama tutmaz.Hangi tarafını düzelteceksin ?
Şunu mazur gör,bunu idare et,bunu konuşarak hallet desek,sonu yok.

Hep senin çabanla,mücadelenle yürümesi gereken bir evlilik.
Nihayetinde değer mi değmez mi sen karar vereceksin.

Ben eşi alkol alan ve uygunsuz arkadaşları olan bir kişinin zamanla verdiği mücadele sonucu eşinin alkolü ve zararlı arkadaşlarını bıraktığını biliyorum,sanırım evlendikten 7 yıl sonra.......

Son düzenleme:
Nişanlıyken böyle biri olduğunu fark etmemişmiydiniz? Yani bence huyu böyle eşinizin.Bir de haddim değil ama sanki sizi kırmış, kızdırmış..umursamıyor ki.Siz eşinizi seviyor musunuz peki?

çok üzülerek söylüyorum canım eşin evlilik sorumkuluğunu kaldıracak olgunluga henüz erişememiş, evlilik kadının iş güç koşturması köleliği, erkeğin sefası değil ki! yarın çocuk olunca ne olacak, her tür sorumluluk üstünde.. yavaşdan yavaşdan sorumluluk yükleme çalışmalarına başla istersen ev temizleme pis kalsın, çamaşırları yıkayamadm aşkım hastayım bi makineyi atıp düğmesine basıver ne olcak ki de, akşam balkon sefası yapmasıda çabası, biraz eline iş vermek lazım bakalım sefa yapcak vakti olcak mı canım?

bu adam elbette değişmez, çünkü karakteri bu. ama benim merak ettiğim, birbirinizi tanıyacak kadar bir flört döneminiz olmadı mı?

Allah yardımcın olsun valla çok zor bi durum. Bence de evliliğin bi eşin sorumluluğunu alabilecek biri gibi durmuyo eşin. Umarım düzelir yoksa böyle biriyle hayat biraz zor geçer. Evliliğin güzel yanlarını ona göstermeye çalış bence, belki adaptasyon sürecini bu şekilde kısaltabilirsin.

Alkol,küfür,gece hayatı zaten benim için boşanma sebebidir de şu başka bir erkekle ilgili yorumu midemi bulandırdı.
Ben katlanamazdım.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepiniz beni anlamışsınız.evde tutmak için bir çok şey denedim olmadı maçları evde birlikte izliyoruz at yarışı seviyor onunla oturup bültenlere bakıyorum kupon yapıyorum,iddaa oynuyorum onunla yeterli onunla zaman geçireyim diye ki o da benimle birşeyler yapmaktan zevk alsın diye,

Maalesef çabalarım hep sonuçsuz kalıyor.inanmazsınız daha az önce ev işlerini bitirdim ve buraya bakabildim , bütün gün oturdu at yarışı iddaa yaptı ve bir işin ucundan bile tutmadı.onu bırakın meyve soylar mısın dedim onu bile sonra dedi unuttu.bu akşamda balkon sefası vardı bir küçük devirdi şimdi içerde sızdı.

Bizim ayrıca kişisel bakım sorunumuzda var maalesef bu yaz sıcaklarında hafta da bir duş alırsa şanslıyım.diş fırçalama olayından bahsetmiyorum bile.

Ayrılmak istiyorum artık.ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum.en ufak sözümden kavga çıkar oldu.onun dediği herşeyde beni rahatsız ediyor batıyor resmen.

Bu tür konuşmalar nasıl yapılır bilmiyorum,aranızda yapan varsa bu konu hakkında da yardım istiyorum.çok bunaldım her hafta sonu evdeyim varsa yoksa at maç içki...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepiniz beni anlamışsınız.evde tutmak için bir çok şey denedim olmadı maçları evde birlikte izliyoruz at yarışı seviyor onunla oturup bültenlere bakıyorum kupon yapıyorum,iddaa oynuyorum onunla yeterli onunla zaman geçireyim diye ki o da benimle birşeyler yapmaktan zevk alsın diye,

Maalesef çabalarım hep sonuçsuz kalıyor.inanmazsınız daha az önce ev işlerini bitirdim ve buraya bakabildim , bütün gün oturdu at yarışı iddaa yaptı ve bir işin ucundan bile tutmadı.onu bırakın meyve soylar mısın dedim onu bile sonra dedi unuttu.bu akşamda balkon sefası vardı bir küçük devirdi şimdi içerde sızdı.

Bizim ayrıca kişisel bakım sorunumuzda var maalesef bu yaz sıcaklarında hafta da bir duş alırsa şanslıyım.diş fırçalama olayından bahsetmiyorum bile.

Ayrılmak istiyorum artık.ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum.en ufak sözümden kavga çıkar oldu.onun dediği herşeyde beni rahatsız ediyor batıyor resmen.

Bu tür konuşmalar nasıl yapılır bilmiyorum,aranızda yapan varsa bu konu hakkında da yardım istiyorum.çok bunaldım her hafta sonu evdeyim varsa yoksa at maç içki...

At yarışı, içki, kumar, kahve alışkanlığı. ...bunlar zor düzelir be Güzelim... Allah yardimcin olsun....

görünen o ki kararını vermişsin
konuşamıyorsanız mesaj yada mektup yaz :34:

çıkarsa çıksın kavga bir kere çıksın tam çıksın son olsun
böyle bir adamla hayatmı geçer
çok afedersiniz ama nacizane tavsyem çok iyi korunun derim sakın bu adamdan çocuk sahibi olmayın
bence yapmanız gereken konuşmayı bir an önce yapın kendinize yazık etmeyin bir adam nikahlı karısının namusuna laf edecek dereceye geldiyse...... diğer kötü huylarda cabası

Back
X