• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana cilve yapsana

Size öyle geldiyse siz yapmazsiniz.
Bacim kac defa daha cevap vercen 🤣🤣🤣 adama da boyle gina getirene kadar konusuyosan cizgi mizgi cekmekten degildir o🙄sussun yeter ki diyodur bak ben sana diyim.bu hanimin cizgisi ben gecmeyeyim degil senin kocanin mantigi.bu gene konusacak yapayom da sussun mantigi

Benim eşim bir kaç kez bana annesinin yanında bağırmıştı bende ister istemez kızıyordum sonra küsüyordum muhatap olmuyordum en sonunda kaynanam demesin mi eltin gibi ol o kocası kızarsa cilve yapıyor diye dahada santeller atmıştı çünkü hiç sevmem bendr cilveyi çok saçma değilmi tavırları sorunlu olan insana cilve yapmakda neyin nesi eşinizin tavırları sorunlu birde istekleride maşallah cabasi

sizin dediginiz manada cilve istiyor olsa gelir cocuklariyla ilgilenir.. babacim diye sarilsa boynuna dunyalara deger bir insan icin. adam belli ki bu sorumsuzluk ve soguklugunun faturasini kadina kesiyor. sen cilveli degilsin de o yuzden. cilveli esim olsa onunla vakit geciririm..
Erkekler oyle colve boyle cilve bilmez.duz onlar.zeckli hale getireceksiniz.benim ucin de gecerli.gorev gibi yapilan isleri sevmiyorum.zevk almaliyim.adamin evinde annesi hic is yaptirmamis.sen patron gibi sunu yap bunu yap dersen ya zorla yarim yamalak yapar ya da uzaklasirsiniz.zevkli hale getirin ailecek eglenerek yapin.hangi insan eglenmek dururken gidip yatar.bu kisilik meselesi elbette.
Cocuguyla ilgilenmeyi gorev adletmeyin kendinize de ona da
Cocugunuzla eglenin hep beraber

Erkekler oyle colve boyle cilve bilmez.duz onlar.zeckli hale getireceksiniz.benim ucin de gecerli.gorev gibi yapilan isleri sevmiyorum.zevk almaliyim.adamin evinde annesi hic is yaptirmamis.sen patron gibi sunu yap bunu yap dersen ya zorla yarim yamalak yapar ya da uzaklasirsiniz.zevkli hale getirin ailecek eglenerek yapin.hangi insan eglenmek dururken gidip yatar.bu kisilik meselesi elbette.
Cocuguyla ilgilenmeyi gorev adletmeyin kendinize de ona da
Cocugunuzla eglenin hep beraber
Ha yapmam bana ne dersen boule afamlarla evlenmeyeceksiniz.hem evlenip hem yapmak zorunda miyim demek sacmalik.bi de ustune cocuk dogurmak hayati eziyete donusturme bicimi.

Back