- 21 Nisan 2020
- 26
- 3
- 1
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
b
ben olsam sen kendini 4 4 luk mu zannediyorsun diyip kotu huylarini yuzune vurururum kizlar kocalarimiza bu kadar yuz vermemeliyiz bence tabikide istedigi seyleri yapacaksin ama kimse bana boyle konusmamaz yaniNereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın