• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana cilve yapsana

b
Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın
ben olsam sen kendini 4 4 luk mu zannediyorsun diyip kotu huylarini yuzune vurururum kizlar kocalarimiza bu kadar yuz vermemeliyiz bence tabikide istedigi seyleri yapacaksin ama kimse bana boyle konusmamaz yani

Arkadaşım bana göre imtihan, dahlimizin olmadığı olaylardır.
İşten atılırsınız, hastalanırsınız, sevdiklerinizi kaybedersiniz vb.
Eşiniz imtihan değil sizin seçiminiz ve seçimlerimizi yönetmek, yönetemiyorsak değiştirmek mümkün.
Yönetmek derken adamı kuklaya çevirmekten bahsetmiyorum süreci, evliliği yönetmeyi kastediyorum.
Adam evde keyfine bakıyor, hiç bir sorumluluk almıyor üzerine de cilve istiyor.
Siz de adeta sabır taşı gibi davranıyorsunuz.
Bu işte bir yanlışlık yok mu sizce?

Bende koc burcuyum yukselenımde akrep, kendı ırademle sectıgım bıle bıle yasadıgım hıcbıseye kader sınav ımtıhan demem. Elımde olmadan basıma gelen seyler kaderdır. İmtihan hastalıktır, mal bir adamla evlilik ımtıhan degıldır. Sectıgım mal bır adam ve davranısları ona katlanmak tamamen kendıme duymadığım saygı ve kendı secımımdır.

Bı de boyle cop tenekesı adam ne cesaretle cılve ister anlamiyorum.

Eskiden olmuş bi olay anlatayım iki elti varmış biri çok cilveliymiş digeri de yapmazmış cilve. Cilveli olan eşine su götürdüğünde bardakta kalan son damlayı eşinin yüzüne dökermiş gülüşürlermiş. Kaynanası da hep kıyaslarmış iki gelini oğullarının yanında. Bir gün cilve yapmayan gelin dolup taşmış bu durumun hep dile getirilmesinden ve bir kova suyu alıp kocasının başından aşağı dökmüş ve
-Cilve de cilve
Demiş 😅
İşte bu seninki de cilve de cilvelik olanı hakediyor.
Bahsi gecen cilvesiz gelin siz misiniz😅

Ya aslinda cilve yap demekten kasti eglenceli hale getir evliligi beni de kat isin icine demek gibi anladim ben.hadi hayatim salatayi yapalim de oynayarak yapiveein beraber.birakin salata mukemmel olmasin ama gulucuklerle gecsin.adam da sıkılmis yatmaktan😅

Ya aslinda cilve yap demekten kasti eglenceli hale getir evliligi beni de kat isin icine demek gibi anladim ben.hadi hayatim salatayi yapalim de oynayarak yapiveein beraber.birakin salata mukemmel olmasin ama gulucuklerle gecsin.adam da sıkılmis yatmaktan😅
Görümce misin bacım sen 😄 buralarda oğlan tarafını pek tutan yok da 😅

Kız öğretmenliği çok iyidir ona laf söylemem olsa zaten ben şikayet ederim net.çünkü çocuklara dayanamam benim de çocuklarım var.

Kızlar küçük bi cinnet geçirdim ve bi daha akşama kadar yatarsa değil cilve on tane şeyim olsa 1 tanesini vermiyeceğimi egeçirdiÖzürler mözürler havada uçuştu ama bilemedim ben bunun hıncını bi alırım .Yani bi daha olmaz sanıyorum yani müsade edeceğimi sanmıyorum bende saldım biraz sanırım biraz fazla rahat bıraktım e hayırlısı bakalım .Takipteyim neler olacak.

Aynı şeyleri söyledim hani akşama kadar yatan biri hiç cazip gelmiyor.akşama kadar sen beni özel hissettir dedim

Eşiniz sizi yıldırmis keyif yapıyor OH ne ala.
Tartissanizda yavaş yavaş siz yıldırın çocuklarla ilgilensin size yardım etsin. Erkek Milletine çok yüz verilmez böyle konularda .. aksi halde serdikce serer totoyu yere.
Binkere söyle tartışma da gel git kafasını ye çocuklara bak ya da evi süpür dum sen de sil ,ben yemek yapıcam de.. yaParmısın deme direk gorev ver hemen sıyrılıp işini yap..yapmiyorsa bidaha bidaha söyle yapar. Yapmazsa da bi cak viledaya senin hizmetcin mi var hadi ananın evine deyin. Yani ben olsam öyle yaparim🙈

Sizi yıldırmasina izin vermeyin ,sadece olay bundansa ayrılığı da düşünmeyin kaba tabir ama biraz öğretilecek eşiniz mecburen ve burda keskin olmalisiniz. Şunu demeyin karantina gidemem gibi..Zaten gidecek biri olursa onu koyarsin kapıya.
Bugün eşimle mutfaktayiz salata yıkadım aksam için hazırlık yaparken. Gözü takıldı bana iyi yıkadınmi diye soruyor. Aslinda kizmasamda olurdu ,önemli değildi evet demek .. ama eşim bu konuda yüz verilecek biri değil salatayı az kalsın kafaya geçiricekim.erkeklerin mutfakta müdahalesinden hiç hazetmem. İçimden mecburen o hale büründüm birden büyük tepki verdim . Ama bu benim suçum değil onun suçu. Ve bidaha uzun zaman onu idare eder karışmaz.

Demem o ki eşim mis gibi iyi de anlaşıriz nadir tartisirz..Ama ben kuralına gre davrandım en başından böyle olmasaydim eşimde de meyil olmaz değildi.Ben sınırımı bilirim ,eşimde bazı konularda sınırı olan biri çekti çizgisini bende o konular da ileri gitmem mesela. Bosanilacak bir konu değil. Hele çoluk cocuk varken biraz çabalamak gerek .

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın
Neden herseyi biz yapıyoruz? Acaba kendileri işe gidip gelmekten ve yorgunum diye soylenmekten baska ne ise yariyorlar! Bana lütfen biri söylesin kocaların cocuk yapmaya vesile olması disinda ne faydası var ? Hep elestiri hep psikolojik siddet. Anneleri tarafından paşam diye büyütülen erkekler hem anneleri kadar becerikli hem o gezdikleri sitelerdeki gibi alımlı kadınlar istiyorlar aynada kendilerine bakmadan.

Görümce misin bacım sen 😄 buralarda oğlan tarafını pek tutan yok da 😅
Vallaha gorumceyim😅😅😅
Ama bu gorjmcelikten degil.bi rahat olun adamla eglenin zevkle yardim eder.o da istemiyo gidip tek basina yatmak.isleri sorumluluk gibi tuklendiginiz yuklediginiz ve hayati cekilmez yaptiginiz icin boyleler.cilveden kasti sıkıldım beni atesle ben de istedigin gibi bi adam olayim.

Tartissanizda yavaş yavaş siz yıldırın çocuklarla ilgilensin size yardım etsin. Erkek Milletine çok yüz verilmez böyle konularda .. aksi halde serdikce serer totoyu yere.
Binkere söyle tartışma da gel git kafasını ye çocuklara bak ya da evi süpür dum sen de sil ,ben yemek yapıcam de.. yaParmısın deme direk gorev ver hemen sıyrılıp işini yap..yapmiyorsa bidaha bidaha söyle yapar. Yapmazsa da bi cak viledaya senin hizmetcin mi var hadi ananın evine deyin. Yani ben olsam öyle yaparim🙈

Sizi yıldırmasina izin vermeyin ,sadece olay bundansa ayrılığı da düşünmeyin kaba tabir ama biraz öğretilecek eşiniz mecburen ve burda keskin olmalisiniz. Şunu demeyin karantina gidemem gibi..Zaten gidecek biri olursa onu koyarsin kapıya.
Bugün eşimle mutfaktayiz salata yıkadım aksam için hazırlık yaparken. Gözü takıldı bana iyi yıkadınmi diye soruyor. Aslinda kizmasamda olurdu ,önemli değildi evet demek .. ama eşim bu konuda yüz verilecek biri değil salatayı az kalsın kafaya geçiricekim.erkeklerin mutfakta müdahalesinden hiç hazetmem. İçimden mecburen o hale büründüm birden büyük tepki verdim . Ama bu benim suçum değil onun suçu. Ve bidaha uzun zaman onu idare eder karışmaz.

Demem o ki eşim mis gibi iyi de anlaşıriz nadir tartisirz..Ama ben kuralına gre davrandım en başından böyle olmasaydim eşimde de meyil olmaz değildi.Ben sınırımı bilirim ,eşimde bazı konularda sınırı olan biri çekti çizgisini bende o konular da ileri gitmem mesela. Bosanilacak bir konu değil. Hele çoluk cocuk varken biraz çabalamak gerek .
Sirket mi yonetiyorsunuz

Haklısınız çok yüz verdim .Boşanmaya getirmedim olayı ama ciddi bi ders lazım bencede aman ne olacak yaparıma kalırsa hepsi sana kalıyor

Vallaha gorumceyim😅😅😅
Ama bu gorjmcelikten degil.bi rahat olun adamla eglenin zevkle yardim eder.o da istemiyo gidip tek basina yatmak.isleri sorumluluk gibi tuklendiginiz yuklediginiz ve hayati cekilmez yaptiginiz icin boyleler.cilveden kasti sıkıldım beni atesle ben de istedigin gibi bi adam olayim.
Aynı bu sözleri söyledi ateşle kısmıda dahil. Ama gün içinde o beni ateşlemezse gece de kıvılcım kalmıyor.Al gülüm ver gülüm olayı yani

Back