Biraz tırıvırı sahte astrolog şeysi gibi bir yorum olacak yorumum ama belki işinize yarar.
Şimdi bana göre Koçlar ailelerine ve dostlarına karşı dünyanın en sempatik en minnoş insanları ama şöyle enteresan bir durumları var. Bunlar sinirlenip üzülüp bu hisleri içlerine atmaya çalıştıklarında çok itici, rahatsız edici bir aura oluşturuyorlar etraflarında.
Ablam da koç keyifsiz olduğunda o kadar sinir bozucu geliyor ki bana kız birşey yapmasa bile. Kızdığı neyse içini döküp rahatladığında yine eski sevimli haline bürünüyor.
Hatta çok komik bir keresinde otobüste bir kadına hatırlayamadığım bir sebepten sinir olmuştu da olay çıkmasın diye önüne dönüp içine attığında saçındaki toka kendi kendine fırlayıp sinir olduğu kadının suratına çarpmıştı
. Öyle tuhaf bir enerji var benim tanıdığım koçlarda hep.
Zaten sizin burcun gezegeni Mars savaş gezegeni. Rekabet çatışma gibi konularda iyisiniz bunları bastırmak yaramıyor size. Eşinize rahat rahat dökün içinizi, kapalı kaldık burada diye düşünüp hislerinizi bastırmayın inanın hem o hem siz rahatlayacaksınız sonunda.