• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana cilve yapsana

Hayvanlar bile eşlerine böyle davranmıyordur eminim. İsten gelir, yemek yer, şeedecekse eder, dusunu alır yatardı. tek muhabbetimiz yoktu. Boşanıyorum. Ve böyle okudukca 10 senede gecse aynı olurmusuz diyorum.
Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın .benimki yeni çıktı ya yoksa bilemedim nasıl tahammül edilir

Sirket mi yonetiyorsunuz

Benim mutlu güzel bi yuvam var elhamdülillah. Eşimin de benimde cizgilerimiz var ara ara hatırlatir mis gibi yaşarız . Size şirket gibi geldiyse siz öyle yapmasınız.
HosunuZa gitmezse beğenmedim seçeneğini kullanabilirsiniz. Çünkü burada konu dışında farklı bakış açısı tartışması pek güzel olmaz değilmi ?😉

Herşeyi karşı taraftan niye bekliyor? Öyle birşey mi var ya, bu nasıl zihniyet. Kadınız diye cilveyi de mi biz yapacağız. Giysin çiçekli boxerını yapsın bir dans,az da o yapsın cilveyi 🤭🙄

Hayvanlar bile eşlerine böyle davranmıyordur eminim. İsten gelir, yemek yer, şeedecekse eder, dusunu alır yatardı. tek muhabbetimiz yoktu. Boşanıyorum. Ve böyle okudukca 10 senede gecse aynı olurmusuz diyorum.
Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz. ♥️Pis herif Allah bildigi gibi yapsin

Herşeyi karşı taraftan niye bekliyor? Öyle birşey mi var ya, bu nasıl zihniyet. Kadınız diye cilveyi de mi biz yapacağız. Giysin çiçekli boxerını yapsın bir dans,az da o yapsın cilveyi 🤭🙄
Çiçekli boxer ahaahah 😂

Konu burçlara gelmiş yine ben de koç burcuyum 😁 ben bebeyle ilgilenirken adam 15dk oyun oynadığında bile batıyor değil ki bütün gün yatacak tövbe haşa.

Odadan çıkar çıkmaz cilve milve lafları ettiğine göre odada nelerle ilgilendiği az çok belli bence 🤦🏻‍♀️ tipik eşini sanal alemde gördüğü kadınlarla kıyaslayan erkek modeli. Ayrıca eşiniz padişah sendromuna kapılmış olabilir. Paşam bütün gün yattığı yerden keyif sürsün cilveyi de ayağına beklesin. Bir gün rolleri değişin. Bugün çocuklar da dahil her şeyle sen ilgilen söz gece sana cilve yapıcam deyin

Böyle erkekleri toplayıp üstlerine gaz döküp kibrit çakmak istiyorum. Çocuğunuz var mı kendisinden?

ıyy insanın isteği varsa da kaçar bu adama karşı. varlığı yokluğu bir niye çekeyim ki

Of bu terazi erkekleri çok keyif düşkünü oluyor padişah sendromu diye boşuna dememisim 🤦🏻‍♀️
Benim eşim terazinin hası ama keyif düşkünü değil.
Babam aslan, erkek kardeşim başak ikisi de rahatlarına çok düşkündürler.
Bence bunun burçla ilgisi yok.
Mizaç ve yetiştirilme tarzı ile ilgisi var.

Biraz tırıvırı sahte astrolog şeysi gibi bir yorum olacak yorumum ama belki işinize yarar.

Şimdi bana göre Koçlar ailelerine ve dostlarına karşı dünyanın en sempatik en minnoş insanları ama şöyle enteresan bir durumları var. Bunlar sinirlenip üzülüp bu hisleri içlerine atmaya çalıştıklarında çok itici, rahatsız edici bir aura oluşturuyorlar etraflarında.

Ablam da koç keyifsiz olduğunda o kadar sinir bozucu geliyor ki bana kız birşey yapmasa bile. Kızdığı neyse içini döküp rahatladığında yine eski sevimli haline bürünüyor.

Hatta çok komik bir keresinde otobüste bir kadına hatırlayamadığım bir sebepten sinir olmuştu da olay çıkmasın diye önüne dönüp içine attığında saçındaki toka kendi kendine fırlayıp sinir olduğu kadının suratına çarpmıştı 😁. Öyle tuhaf bir enerji var benim tanıdığım koçlarda hep.

Zaten sizin burcun gezegeni Mars savaş gezegeni. Rekabet çatışma gibi konularda iyisiniz bunları bastırmak yaramıyor size. Eşinize rahat rahat dökün içinizi, kapalı kaldık burada diye düşünüp hislerinizi bastırmayın inanın hem o hem siz rahatlayacaksınız sonunda.

Benim eşim terazinin hası ama keyif düşkünü değil.
Babam aslan, erkek kardeşim başak ikisi de rahatlarına çok düşkündürler.
Bence bunun burçla ilgisi yok.
Mizaç ve yetiştirilme tarzı ile ilgisi var.
Yükselen ya da Ay burcu baskın olabilir. Yıldız haritasına bakmak lazım:) Yetiştirilme tarzı tabii ki çok büyük etken ama ben doğduğumuz anda yıldızların etkisiyle belli özelliklerle dünyaya geldiğimize inanıyorum. Astroloji çok derin bir konu

Biraz tırıvırı sahte astrolog şeysi gibi bir yorum olacak yorumum ama belki işinize yarar.

Şimdi bana göre Koçlar ailelerine ve dostlarına karşı dünyanın en sempatik en minnoş insanları ama şöyle enteresan bir durumları var. Bunlar sinirlenip üzülüp bu hisleri içlerine atmaya çalıştıklarında çok itici, rahatsız edici bir aura oluşturuyorlar etraflarında.

Ablam da koç keyifsiz olduğunda o kadar sinir bozucu geliyor ki bana kız birşey yapmasa bile. Kızdığı neyse içini döküp rahatladığında yine eski sevimli haline bürünüyor.

Hatta çok komik bir keresinde otobüste bir kadına hatırlayamadığım bir sebepten sinir olmuştu da olay çıkmasın diye önüne dönüp içine attığında saçındaki toka kendi kendine fırlayıp sinir olduğu kadının suratına çarpmıştı 😁. Öyle tuhaf bir enerji var benim tanıdığım koçlarda hep.

Zaten sizin burcun gezegeni Mars savaş gezegeni. Rekabet çatışma gibi konularda iyisiniz bunları bastırmak yaramıyor size. Eşinize rahat rahat dökün içinizi, kapalı kaldık burada diye düşünüp hislerinizi bastırmayın inanın hem o hem siz rahatlayacaksınız sonunda.
Koclarla ilgili tek bildiğim şey inanılmaz tutumlu ve çalışkan olmaları. ikisi ailemden, ikisi arkadaşım olmak üzere dört koç tanıdım. Hepsi de para kazanmak konusunda aşırı hırslı, yatırım yapmayı seven ve kazandıkları parayı kendi özel ihtiyaçları için harcarken bile çok temkinli davranan insanlar

Ya aslinda cilve yap demekten kasti eglenceli hale getir evliligi beni de kat isin icine demek gibi anladim ben.hadi hayatim salatayi yapalim de oynayarak yapiveein beraber.birakin salata mukemmel olmasin ama gulucuklerle gecsin.adam da sıkılmis yatmaktan😅
sizin dediginiz manada cilve istiyor olsa gelir cocuklariyla ilgilenir.. babacim diye sarilsa boynuna dunyalara deger bir insan icin. adam belli ki bu sorumsuzluk ve soguklugunun faturasini kadina kesiyor. sen cilveli degilsin de o yuzden. cilveli esim olsa onunla vakit geciririm..

Back