- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.833
- 248
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Alistirmissiniz sanirim. Gider iki gun sonra geri gelir garanti gozuyle bakiyor size.Valla kızlar normalde carlarım hatta çekip gider üç gün annemler de kalır yalvarmadan dönmem ama şu süreçte çocukları çıkaramam kavga gürültüde çocuklar üzülüyor .ama dün saydım döktüm.cilve zaten nedir be kadın bulmuşta cilvelisini arıyor.ama artık dün sondu sanırım yatağa gitmeye cesaret edemez
Bu adama neden katlaniyorsunuz?Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın
Siz de adama köpeğinizmiş gibi davranmasaydınız keşkeAllah allah bende koc burcuyum en ufak bir olayda ceker giderimm yukselenler farkli demekki. O kocaya cilve filan hic ugrasma endine bakimli ol ozen goster kendine. Sende cocuklarla kendine guzel bir yasam alani kur. Ben hic takmiyorum mesela. Dun evde kendime cok guzel bir makyaj yaptim yeni siparis ettigim urunler geldi. Bana milletin karisi ekmek alir yedekler bizimki makyaj aliyo diyip guldu. Gidip onlardan birini alsaydin dedim meraklin degildim dedim sap gibi kaldi. Aksamda diyorki cok guzelsin yanima gelsene yallah dedim gittim balkonda kahvemi ictim istiklal marsimi okudum
Konu adamın öğretmenliğine neden geldi, anlayamadım. Eş ve baba olma durumunu eleştirin okey ama konu sahibi öğretmenlik hakkında tek bir bilgi bile vermemiş ki.
Vallahi pesinden kosacak degilim once tipime aldiklarima laf edip ondan sonra pesime dolanmayacakkSiz de adama köpeğinizmiş gibi davranmasaydınız keşke
Cilve kolay da eşinin bu konuşmalarıni yapacagiz ?insanın cilvesi içine kaçar ...neyse madem canı çekmiş yapıver sonra intikamını alırsın bi abla vardı iç çamaşırına aylık. 500 tl veren o gelse de anlatsa adini bilemedim simdi sonuçta sunum onemli değil mi?Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?