Bana cilve yapsana

Evlilikte ne kadinin ne erkegin tum gun odaya cekilip surekli yalniz takilmak gibi bir luksu olamaz. Hele ki cocuk gibi ortak sorumluluk var. Bi de ustune sizden cilve bekliyor. Pasamizin baska istedigi var mi? Arada odaya yanardonerli meyve tabagi da gonderin bari. Ciddi bir konusma yapmalisiniz. Ayni sekilde devam edecekse de bir aksiyon almalisiniz.

Alistirmissiniz sanirim. Gider iki gun sonra geri gelir garanti gozuyle bakiyor size.

E sen adamdan hicbir sey beklemez her sorumlulugu ustlenirsen o bosluktan sıkılır senden bekler. Ne bekliyordun "eline saglik, sen de aksama kadar ugrasiyorsun" mu diyecekti? Artik yatak odasinda aksama kadar ne izliyorsa ordaki kadinlar gibi olmani beklemis. Kalk cocuklara az sen bak da ben cilve ogreneyim demeli.

Eşiniz bir şeyler mi izliyor da akşam odadan çıkıp cilveli olmaniz ricasinda bulunuyor. Hem çocuklarla uğraş hem evle kolay mı Allah aşkına . Siz ciddi şekilde onun size doğru adım atmasını kendini kapatmamasini sizi elestirmemesini söylesin . İncindiginiz için yapasiniz gelmez tabi ki . Acaba cevabı ne olacak. Yapıcı olmak adina konuşuyorum . Çok zor bı insan Allah yardımcınız olsun. .

Koca koca değil oturan boğa (gerçi oturan boğa , kabilesi için canını tehlikeye atip zaferler kazanan bir kızılderiliydi. Bu adamda o da yok. İsmi daha çok hakediyor)
Öküz gibi yatan, yaptiklarini delice elestiren , sana kendini iyi hissettirmeyen adamın neresine cilve yapacaksın??

Bu adama neden katlaniyorsunuz?

Kusura bakmayın sizi kıracaksam özür dilerim ama bu imtihan değil enayilik.10 yılınızı çöpe attığınızın farkında mısınız? Eşinizle bütün bir gün iletişiminiz yok ee neden evlisiniz ki? Çocuklara yaptığı bir babalıkta yok ortada. Dahası sizin gibi eğitimli bir insanın 10 senedir böyle bir şeyi çekiyor olmasına ne denir bilemiyorum. Bu evliliğin zorlanacak tarafı kalmamış ki

Aksama kadar yatak odasinda takilmasina müsade etmeyin. Temizlik mi yapıyorsunuz yardima çağırın, yemek yapiyorsunuz ya cocuklarla ilgilensin ya da salata yapsin masayi kursun. Siz sustukca bu adam (kendi kendine aklina gelip yaniniza gelmedigine gore) neden şikayetçi oldugunuzu bilmeyecek. Bide cilve bekliyormuş, cilve yapacak haliniz mi kaliyor sanki

mesela ailecek film izleseniz ya da çocuklarla bir etkinlik falan yapsanız ona da bir sorumluluk verseniz Nasıl olur.Cilve konusunda saçmalamış net

Genelde erkeklere söylemediğiniz sürece anlamıyorlar, iş bölümü yardımlaşma vs siz isteyeceksiniz hatta görev vereceksiniz iş yükünüzü hafifleteceksiniz. Benim eşim de evde iş yapar uzun süre yanlız yaşamış annesi de öğretmen o şekilde yetiştirmiş sağolsun, ben de çalışan biriyim arkadaşlar der ne güzel yardımcı oluyor diye hep derim yardım değil ikimizin de görevi onlar, bana yardım etmiyor kendi sorumluluklarını yerine getiriyor, sizinki alışmamış siz de hiç talep etmemişsiniz artıl talep edin bağırıp çağırmak yerine güzelce konuşun, kendinize zaman ayırınca doğal olarak ona da zaman ayırabileceğinizi anlatın,

Cilve istemeden önce bi kendine baksın.
Ben eşimin hayatını kolaylaştırıyor muyum?
Kadına kendisine bakması için zaman yaratıyor muyum vs.diye ?
Bunları hakkıyla yapıyorsa o zaman sizden bir şeyler isteme hakkına sahiptir.

Siz de adama köpeğinizmiş gibi davranmasaydınız keşke

Sen bana ne zaman cilve yaptın deseydiniz. Yahu bu adam milletinin cinselliğe sadece kendi penceresinden bakmasına, kadının dünyaya onu memnun etmek için gelmiş olduğuna inanmasına, cinseliğin sadece erkek için zevkli olduğunu, kadının sadece erkeği memnun etmeye çalışan bir robot olduğunu sanmasına hayranım gerçekten. Aynı kafadan istiyorum.

Kendi süslenip giyinip kokular sürünüp size yapsaymış cilvesini. O öyle bütün gün telefonla oynarken sizin libidonuzu pek yükseltmiyor bence. Adamın yüzünü bile görmezken çoluk çombalak peşinde koştururken ne ara yapacaktınız cilveyi?

Konu adamın öğretmenliğine neden geldi, anlayamadım. Eş ve baba olma durumunu eleştirin okey ama konu sahibi öğretmenlik hakkında tek bir bilgi bile vermemiş ki.

Kucumseyip ezen birsey begenmeyen egoist bir karakter ogretmen olarak iyi gelmiyor cocuklari yetistiren insan daha naif olmasi gerekiyor

Iyi valla evi temizle cocuk bak ne bi sohbet ne muhabbet gel gönlümü yap aman sen hic bişey yapma beyefendi

Cilve kolay da eşinin bu konuşmalarıni yapacagiz ?insanın cilvesi içine kaçar ...neyse madem canı çekmiş yapıver sonra intikamını alırsın bi abla vardı iç çamaşırına aylık. 500 tl veren o gelse de anlatsa adini bilemedim simdi sonuçta sunum onemli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…