• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana cilve yapsana

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum bende bi eş var imtihan sebebim.10 sene oldu evleneli hep mi şikayet eder bi insan .önceleri süslenip püsleniyordum yok sen iş bilmiyorsun diye şikayet edip durdu.neyse işi öğrendik sen benim istediğimi hiç yapmıyorsun diye tutturdu.neyse en son karantinadayız malum ve ikimizde öğretmeniz ne yazıkki ne yazıkki bütün gün evdeyiz .son iki güne kadar gayet iyiydi çünkü hiç karışmıyorum.eline teli alıyor yatak odasına geçiyor akşamaaaa kadar evet akşamaaa kadar yatak odasında .ben çocuklarla akşama kadar perişan asla sohbet yok.zaten ağzıma kadar doldum ama biyere de gidemeyeceğim diye ses çıkarmıyorum.Dün sen en son bana cilve yapmıyorsun dedi hani son damla.patladım akşama kadar ergen gibi yatak odasındasın ne halt yediğin belli değil diye .sen saçmalıyorsun dedi herzamanki gibi.bu arada ben koç burcuyum sonuna kadar giderim zorlarım herşeyi.bu evlilikte de böyle sanırım ama sabır denen şeyin halledemediği.mutsuzluktan ölen insana şifa bulanamayacağını öğrendim .bakalım hayat daha neler öğretecek sabah da erkenden çıktı gitti.bu arada küçük harf büyük harf dikkat etmedim migrenim tuttu ve orucum .kusura bakmayın
Allah yardimciniz olsun evli ladinlarin bu konuda fikir olarak daha cok mantikli fikirler sunacagini dusunuyorum
Ben kinuyu okuyunca sahiden cok uzuldum ne bileyim bi evlilige yalniz olmamak icin adım atarsiniz ama ordada daimi yalnizlikla karsilasmak sahiden kotu

Herseyin duzslnesini dilerim sizin için

Allah allah bende koc burcuyum en ufak bir olayda ceker giderimm yukselenler farkli demekki. O kocaya cilve filan hic ugrasma endine bakimli ol ozen goster kendine. Sende cocuklarla kendine guzel bir yasam alani kur. Ben hic takmiyorum mesela. Dun evde kendime cok guzel bir makyaj yaptim yeni siparis ettigim urunler geldi. Bana milletin karisi ekmek alir yedekler bizimki makyaj aliyo diyip guldu. Gidip onlardan birini alsaydin dedim meraklin degildim dedim sap gibi kaldi. Aksamda diyorki cok guzelsin yanima gelsene yallah dedim gittim balkonda kahvemi ictim istiklal marsimi okudum

Sen sustuğun için o bunaldığının farkında değildir. Erkeklere açık açık söyleyeceksin her şeyi , ima falan işe yaramaz. “Yardım eder misin, çocuğu balkona çıkarır mıdın, salatayı bu akşam sen yapar mısın” gibi...

Eşten ayrı yatak odasında takılmak mı? O çocukları babamın evinden mi topladım diye ciddiyim dalarım o adama. Akşma kadar çocuk sesi çekmek ne kadar zor asla alttan alıp susacağım birşey değil kesinlikle kendi çocuğu kendiside bakacak sizde gidip dinlenip yatacaksınız dönüşümlü

Niye sürekli sizin bir çaba göstermeniz gerekiyor, kendi ne halt yiyor, tarlada yatan karpuz gibi serilmekten başka? İş bilmiyorsun, naz yapmıyorsun, çocuklara da bak, evi de temizle, yemek de yap... Bu tür erkeklerin utanma duygusu gerçekten yok. Yuh yani... Kimsin la sen diye sormuyor musunuz? Kimsin ki, hiçbir şey yapmıyorken her şeyi hak ettiğini düşünüyorsun? Hayırdır, Tanrı mısın, dünyaları sen yarattın da, şükürden sebep tüm ömrümü sana adam mı gerekiyor diye bir sorsanıza kendisine? Size hiçbir şey öneremiyorum şu sorulardan başka. Böylesiyle aynı evde yaşayabilmek bile algılarımın ötesinde çünkü.

Eskiden olmuş bi olay anlatayım iki elti varmış biri çok cilveliymiş digeri de yapmazmış cilve. Cilveli olan eşine su götürdüğünde bardakta kalan son damlayı eşinin yüzüne dökermiş gülüşürlermiş. Kaynanası da hep kıyaslarmış iki gelini oğullarının yanında. Bir gün cilve yapmayan gelin dolup taşmış bu durumun hep dile getirilmesinden ve bir kova suyu alıp kocasının başından aşağı dökmüş ve
-Cilve de cilve
Demiş 😅
İşte bu seninki de cilve de cilvelik olanı hakediyor.

O cocukları tek basına yapmadınız siz anneyseniz o da baba bırakın o da ilgilensin. En sinir oldugum şey ne demek ben çocuk peşinde o bütün gün yatak odasında oldu.

Verin çocukları o oyalarken sizde kendinize vakit ayırın.

Valla kızlar normalde carlarım hatta çekip gider üç gün annemler de kalır yalvarmadan dönmem ama şu süreçte çocukları çıkaramam kavga gürültüde çocuklar üzülüyor .ama dün saydım döktüm.cilve zaten nedir be kadın bulmuşta cilvelisini arıyor.ama artık dün sondu sanırım yatağa gitmeye cesaret edemez

Boyle insanlar ogretmen olmasin rica ederim cilveyi o yapsin bir zahmet

Konu adamın öğretmenliğine neden geldi, anlayamadım. Eş ve baba olma durumunu eleştirin okey ama konu sahibi öğretmenlik hakkında tek bir bilgi bile vermemiş ki.

Back