• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bana bu model yakışır mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
arkadşlarm ve ablalarm saçımı bu modelde kestirmek istiyorum kararsz kaldım :bbo::bbo:
sizce bana yakışr mı birde bu modelin adı ne? :)

şimdiden tşk ederim sırnaşık şey sırnaşık şey

işte beğendiğim saç modeli bu :)
28881787023445a4b805o.jpg

yaşın küçük sanırım. bu saç biraz olgun ve seksi gösteriyo bence sende büyük durur. bide bunu sürekli fönlemen gerek.

17 yaşındayım. saçlarım fzla dalgalı değil. ama kestrdkten snra fön isterse düzleştireblirm dışarı çıkmadan önce.

bence yaşına uygun değil ama sen bilirsin. şimdiden güle güle kullan

çok tşk ederim zaten bende bana nasıl gidiceğine karar veremediğim için size danışmk istedm :)

Ben bu modelin hastalarından biriyim! Kestirmeye cesaretim olsa hemen kestirirdim :) Ama yaşına göre olgun ve seksi bir model olduğunu söyleyen arkadaşlarıma da katılıyorum. Yakışıp yakışmama konusunda ise yakışır diyorum :) Tercih senin tatlım ;)

saçlarım bu resimdeki kadr uzun olsa bende cesaret edemzdim herhalde ama kestirdim şimdi ne uzun ne kısa sağolsun kuaför berbat etti saçlarımı bnde tkrar kestirmeyi dşünüyorum. kestrmşken kısa ve hoş bi model olsn istdm

Çok beğendiysen kestir gitsin canım yaa, nolacak en fazla 1-2 yaş büyük durursun... :) Sana çok yakışır bence...

yakışır...ama bakımı zor bunun..fön lazım ...saçların düz sanırım..havalı durması için fön gerek buna..ama üşenmem yaparım dersen kes gitsin:)) güzel model...

Bence yakışmaz. Çünkü bu model ince burnu olanlara gidiyor daha çok.
Sizinki daha geniş. Bu model Paris Hilton'da da vardı onun da burnu ince.
O anlamda hoş durmaz gibi gelio bana.
Ya da geniş ama kalkık burnu olanlara gidebilir.
Çünkü Victoria Beckham da o şekilde bi burna sahip ve bu modeli kullandı.

Evet maşa konusuna da aynen katılıyorum, çok hoş oluyor. Model zaten çok havalı. Çok beğeniyorum...

Back