Ay süper bayıldım bu olaya severim böyle aşk hikayelerini
Gerçekten seviyorsan bi şekilde konuşma fırsatı bul
ne bileyim bigün sabahtan akşama kadar karakolun önünde bi yerde otur bekle
gördüğün an çık karşısına konuş
Olabilecek en çılgın şey ama aklıma başka bişey gelmiyor çünkü bol şanslar :116:
Gelişmelerdende bizi mahrum etme
Kiz teocu kiz gelismelerden bizim haber et takip edicem konunu insallah allah gonlune gore verir cok guzelbyle cıldırdıgıma bakmayın facebkunu bulsam nolck o da bır soru..gecen gunn delı gbı ugrasyrmm arkadasım gelıp bana dedıkıı sankı facebookunu bulsann eklıcnmı dedııı ..bnde senın gbıyım aslında ama bu facebookunu bulma işi meraktann..en azından bırazda olsa bılgı ednrm dyeee...canlı kanlı karsımda gormek ve o guzel gzlerıne bakmak ıstyrm sadeceeeee
Hey yavrum ya :) bende ehliyet icin parmak izimi alan polise vurulmustum.senin konunu okuyunca o aklima geldi nasil yapmistim hatirlamiyorum.ama numarasini bile bulmustum.simdi once sunu ogrenmeliyim o polis fakultenizin polisimi oyleyse isimiz kolay
Ay çok tatlı :) okurken yüzüm güldü:) bence karakolun çevresinde dolan dur. Bi gün yakınlarda otur bekle. Yada gir karakola nasıl olsa yakın zamanda bi olayın olmuş onla ilgili bişey takıldı kafama de:) olayı bilmediğimden bişey diyemiyorum ama bi bahane bulursun aşkın için artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bir arkadaşınla gidersin. Daha rahat olur senin icin, hem daha inandırıcı olur
Sen heyecandan konusamazsan o birşey sorar falan :)
Inşallah hakkinda hayırlısı olur :)
woowww havada aşk kokusu bar Var
Burdan bi polis geçiyor o mu kii
evettt olabılırrr onuda dsunuyrrmm ama o markette kı saftrııkk bakısmamzzz yanı ıcımden bı hıss evlı degıl dyorrr
Formda şu sıralar bi polis muabbeti tutturdu gidiyor..
Ne yalan soyleyim cok karizmatikler biride benim
Askkk ne gzel seyyy :)
asktan ümit kesilmez bihter
insallah görürsün beyhlülünü
devrıye atarken arabada oluyorr o ara goz goze gelemıyrzz grmuyor bılee..onu canlı kanlııı ayakta yakalamalıyım :) gecen salı grdum onuuu bu salıda muhtemelen bzm oralarda olrr:)
Olurda karsilasirsan buraya yaz merakta koyma bizi :)
Cnm bnm beb kirikkalede oturuyorum ve esim polis oda devriyede adini biliyormusun polisin esimin bütün arkadaslarini tanirimda
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olurda karsilasirsan buraya yaz merakta koyma bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?