Bana birşeyler oluyor

Ay çok tatlı :) okurken yüzüm güldü:) bence karakolun çevresinde dolan dur. Bi gün yakınlarda otur bekle. Yada gir karakola nasıl olsa yakın zamanda bi olayın olmuş onla ilgili bişey takıldı kafama de:) olayı bilmediğimden bişey diyemiyorum ama bi bahane bulursun aşkın için artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Size katiliyorum :)

Kiz teocu kiz gelismelerden bizim haber et takip edicem konunu insallah allah gonlune gore verir cok guzel

Hey yavrum ya :) bende ehliyet icin parmak izimi alan polise vurulmustum.senin konunu okuyunca o aklima geldi nasil yapmistim hatirlamiyorum.ama numarasini bile bulmustum.simdi once sunu ogrenmeliyim o polis fakultenizin polisimi oyleyse isimiz kolay

Hey yavrum ya :) bende ehliyet icin parmak izimi alan polise vurulmustum.senin konunu okuyunca o aklima geldi nasil yapmistim hatirlamiyorum.ama numarasini bile bulmustum.simdi once sunu ogrenmeliyim o polis fakultenizin polisimi oyleyse isimiz kolay

Aynen oyleee okul grisinin oldugu yerde ve bzm yurdnn oralarda devriyee atiyorrr ..bi akil vercnmii bana nasl bulcm bn? Sen nasil buldnn kizzz :)

Aslndaa olay kardesimin yuznden ckmstiii..poliscgmle brlikte kosa kosa kardesimi yakalamaya calsmstik ..:)

Canım bir arkadaşınla gidersin. Daha rahat olur senin icin, hem daha inandırıcı olur
Sen heyecandan konusamazsan o birşey sorar falan :)
Inşallah hakkinda hayırlısı olur :)

Dgru dyosunn braz daha bekleyeymmdeee olmadi oyle yapcmmm :)

Kizlarrr bugnn hep onuuu dsundmmm vee gulumsedm :) ankarada yasyrm kirikkalwde okuyrmm . nrmalde cuma gunleri evime gelirr sali gunler tekrar kirikkaleye donerimm.ama bn belki grurum umidyle yarn kirikkaleye gdyrmmm ..smdye kadar pazar gunu kirikkalede oldgm grulmemstiii sanrm bir ilki yasicamm :)

Cnm bnm beb kirikkalede oturuyorum ve esim polis oda devriyede adini biliyormusun polisin esimin bütün arkadaslarini tanirimda

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence onun seni öğrenmesi daha mantıklı ve kolay.. Sen hiç kendini yorma akışına bıraak..

12saat calisip 24saat dinleniyorlar ona gore hesapla görme olasiligin artar.

Cnm bnm beb kirikkalede oturuyorum ve esim polis oda devriyede adini biliyormusun polisin esimin bütün arkadaslarini tanirimda

Ayyy cddimisn adni bilmyrm istee..karakol hangsi sizin esiniznnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…