- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
çok özür dilerim ama kaçırdım...adam kaç yaşında idi
Çok sevimli ya :) şimdi onun heycanıda anlaılmazki :)
ama onun evli nişanlı yada bir ilişkisi olabileceginide göz ardı etme canım.Çünkü yaşıda 30 olunca olabilir.Gizliden gizliye bir araştır bakalım böyle bir sorunu yoksa allahım sana yazsın inş ne diyim :) Ama önce iyice araştırki daha sonra üzülme
Yorumumu geri aldım ben mevzuyu kaçırmışım ya.Boşver güzelim senin için hayırlısı o degilmiş demekki.Gencecik kızsın daha karşına kimler kimler çıkar.Allahım kaderine sana uygun bir ömür mutlu olabilecegin bir eş yazsın
görüş meselesi dimi.bırde hayalimdekı adamla karsılastgm adam farklı cıktı asıll sasrdıgım noktaydı bu..dısco harıcınde adamn bu gıbı olaylara ,kızlara bakıs acısı farklı..ben o hayalımde buyuttugum adam secıcı,sadece benle bakısan,secıcılıgınden o yasa kadar evlenmems bır adamdı..dınını bırebır yasamıyo olabılır ama ne bıleyım en azından byle dını gunlerde dıscoya gtmese olcek degıl..yanı olay dıscodan ıbaraet degıll bır suru kucuk seyı topladıgımzdaa ortaya hayalımdekınden tamamen farklı bır adam cıkıyor
çok düzgün bir kızsın aferin sana verdiğin doğru kararlarla ileride çok mutlu olacağın kesin .İnsanın dış görünüşü her zaman her şeyi anlatmıyor maalesef çok dikkatli olmak lazım .
Kizlaarrr yaa bunla biraz konstkk beni kandrdi mi neee :))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaarrr yaa bunla biraz konstkk beni kandrdi mi neee :))))))
Yani kzlar suan gayet mutluyizz :) olumluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?