- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 276
- 113
kızlar ben uzun süredir giremedim son gelişmelerden haberim yok en son gece klübünde fotoları görmüş olumsuz düşünüyodu teocukız.
dizi gibi olmuş arkası yarın teocukız bu işten zararlı çıkar diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben uzun süredir giremedim son gelişmelerden haberim yok en son gece klübünde fotoları görmüş olumsuz düşünüyodu teocukız.
Kzlar bosuna merak etmyn dunden beri konsmyrz
En basndan konsmakla hata etmsm valla 30 yasinda adam hala gozu dsarda bnfen uzak drsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Niye ne oldu kız anlatsana. İkisatır yazıp kaçıyorsun k bakmayn kizlar
Yaa bu adam 5 yildr bir ilcede grev yapiyomsta yok antalyaya tayin olsammi dyip dryr
Tamam guzel bi yer isteyebilr ama belli yani oarayi grmss gozu acldi yok orasi syle byle dyip dryrr bn buralarda yillarimi bosa gecrdm falan fistan.konsrkn oraya sadece gzl bi yer grmek icon gtmedgni anlyrm yani.
Bnde dedimki bni yariylda brakip gtceksn simdi gt dedim ertsi gun baktm onceki gun gbi dgl yolladm gtti
Ah kzlar neler olduu evli olsaydi kske daha iyiydi
Ah kzlar neler olduu evli olsaydi kske daha iyiydi
Abimin samimi oldugu bir arkadasi var Ahmet hoca. Benim cok yakin bir arkadasim Ahmet hocaya asik olmuştu. Hayatinda hic sevgilisi olmamıştı bu arkadasimin. Zaten Kuran hocasiydi, cok muhafazakardi.
Abimin telefonundan aldim numarayi. Once mesaj atti. Tabi yanlis numara ayaklarıyla.
Tabi muhabbeti uzatmak için cesitli yollara basvurduk.
Biz bu Ahmet hocaya cok guveniyorduk. Efendi, ahlakli falan filan diye.
Neyse iste arkadasim cok agirbasli, olgunca mesajlar attikca o sac rengini, kilosunu vucut olculerini falan sormaya basladi.
Boylece 2 gunun sonunda israrla bulusmak istedi. Ve evine davet etti. Biz sok
"Gelirken etek giy, altina da tayt giy" demis.
Bu kadar yil gecti aradan hala etek ve tayt fantazisini cozemedik.
Ahmet hoca simdi baskasiyla evli bir oglu var. Arkadasim baskasiyla evli bir oglu var.
Ahmet hocayi annemler davet eder sık sık . Karisina sorasim var. Kocan etek tayt kombinasyonunu cok mu seviyo kiz?
Ahh ah iste belli olmuyor dsardan
Öyle işte bazen gozumuzde cok buyuttugumuz insanlar tanidikca mide bulandirabiliyor.
Resmn kuculdu neler hayal etmstm oysa
Abimin samimi oldugu bir arkadasi var Ahmet hoca. Benim cok yakin bir arkadasim Ahmet hocaya asik olmuştu. Hayatinda hic sevgilisi olmamıştı bu arkadasimin. Zaten Kuran hocasiydi, cok muhafazakardi.
Abimin telefonundan aldim numarayi. Once mesaj atti. Tabi yanlis numara ayaklarıyla.
Neyse iste arkadasim cok agirbasli, olgunca mesajlar attikca o sac rengini, kilosunu vucut olculerini falan sormaya basladi.
Ahmet hoca simdi baskasiyla evli bir oglu var. Arkadasim baskasiyla evli bir oglu var.
Ahmet hocayi annemler davet eder sık sık . Karisina sorasim var. Kocan etek tayt kombinasyonunu cok mu seviyo kiz?
Noldu ki? Basindan beri konuyu takip ediyorum iyi gidiyor diyordun
Ahahahah hocaya bak sen ahmet hoca diyince aklima necip hoca geldi hani su beni evlendirin musluman kardesler diyen adam vardi ya sizin ahmet hoca da onun gibiymis
Yalniz Ahmet hoca ogretmendi. Yanlis anlasilma olmasin :))