Bana birşeyler oluyor

kızlar bnde arayıp bır gzel saydm.senın ınancını yargılamadım ayrca sana msjı tam bır hafta once yazdm sen bugun cvp verdın dedım saydım saydım adam bı sustu konusamadı tamam aramam bundan snra dedııı..kızlar onla ugrasamam baktı ıstemıyorum bu seferde ustume gelmeye kalktıı
Aramam dedikten sonra aradı mı?

Bence kim olduğunu söylemeliydin :) ne kaybederdin ki belki o zaman tamamen düşüncesi degişirdi ki senin dürüst hani kandırmayan biri olduğunu görmüş ki seni aramaya devam etmiş hadi bi çılgınlık yapıp mesaj at ve kim olduğunu söyle :) :)

teocu eğer dediği gibi arkadaşı böyle şeyler yapıyorsa bence de kıllanmış olabilir. yalancı çoban misali :)tatile giden insanlar genelde diskoyada gidiyor yani. adam bütün yıl çalışıyor stresini de atacak. belki unutmuş olabilir kandil olduğunu. ama bu onun aşırı bir yaşam sürdüğünü göstermez ki. beraber olmuş olsanız tamamen farklı bir şekilde yaşayabilir sana ayak uydurabilir. kesip atmadan önce anlamaya çalış. diskoya gitti diye bitirme. baktın gerçekten sana uymuyor hadi eyvallah dersin zaten görüştün diye evlenecek değilsin:34:

Son düzenleme:
teocu eğer dediği gibi arkadaşı böyle şeyler yapıyorsa bence de kıllanmış olabilir. yalancı çoban misali :)tatile giden insanlar genelde diskoyada gidiyor yani. adam bütün yıl çalışıyor stresini de atacak. belki unutmuş olabilir kandil olduğunu. ama bu onun aşırı bir yaşam sürdüğünü göstermez ki. beraber olmuş olsanız tamamen farklı bir şekilde yaşayabilir sana ayak uydurabilir. kesip atmadan önce anlamaya çalış. diskoya gitti diye bitirme. baktın gerçekten sana uymuyor hadi eyvallah dersin zaten görüştün diye evlenecek değilsin:34:

Ben de bu yoruma katılıyorum kesinlikle :51:

Buna Katılıyorum 👍

Bence de, katlıyorum 👏

Adam sumusun bumusun demedigi icin demek herkese bakiyor ne sacma bir mantik? Ayrica bana biri boyle bisey yapsa bende rezil olmamak adina arkadasimin beni islettigini kandirdigini dusunurdum.Cok normal bu tarz tutarsiz davranmasi su anda.Unutmayalim ki bu mesaj tanisma olaylari genellikle erkek tarafindan kizlara gider.Cocuk ilk defa denk gelmistir muhtemelen dediginiz gibi ajitasyon yaptiysaniz.Bence biraz zaman verin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adımı srdu sylemedım.bn yasadgm hayal kırıklıgından bahsettım.bnm hayalımdekı sızle karsılastgmz sz cok farklısınz yasam tarznz cok farklı. dedım ıyıce anlattım szı cok aradm ulasmak ıcn dedım falan byle anlattım anlattım.
k bakmayın rahatsz ettım ıyı gnler deyıp kapattımm .
ıyı acıtasyon yaptm ama:)
tlfnu kapattık bırsuru msj attı halada atıyor tansalım lutfen .bnm aılemde muhafazakar falan fıstann
cvp yazmıyorum

Teocu, az çok sen olduğunu tahmin ediyor gibi geliyor bana. Niye bu kadar ısrar etsin ki. Sana açıklama yapmak veya yalvarmak zorunda değildi, neticede sen onu aradın o seni değil. Ben olduğumu bile tahmin edemedi kime baktığını bilmiyor vs demişsin ama sen olduğunu tahmin etse bile ki bence ediyor tutup da bunu soramaz sana. Ya o değilse diye düşünür. Hayat görüşün ne kadarına müsamaha gösterir bilemem ama dün kandil olduğunu gerçekten bilmiyor olabilir. Ha dersen ki bana uygun kişi böyle bir günü unutamaz bile, orasını bilemem. Kendine göre birini istemen kadar doğal bir şey olamaz. Hakkında hayırlısı olsun. :34:

Son düzenleme:
adımı srdu sylemedım.bn yasadgm hayal kırıklıgından bahsettım.bnm hayalımdekı sızle karsılastgmz sz cok farklısınz yasam tarznz cok farklı. dedım ıyıce anlattım szı cok aradm ulasmak ıcn dedım falan byle anlattım anlattım.
k bakmayın rahatsz ettım ıyı gnler deyıp kapattımm .
ıyı acıtasyon yaptm ama:)
tlfnu kapattık bırsuru msj attı halada atıyor tansalım lutfen .bnm aılemde muhafazakar falan fıstann
cvp yazmıyorum

Benim babannem de namaz kılar da dicek bence 😄😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teocu, az çok sen olduğunu tahmin ediyor gibi geliyor bana. Niye bu kadar ısrar etsin ki. Sana açıklama yapmak veya yalvarmak zorunda değildi, neticede sen onu aradın o seni değil. Ben olduğumu bile tahmin edemedi kime baktığını bilmiyor vs demişsin ama sen olduğunu tahmin etse bile ki bence ediyor tutup da bunu soramaz sana. Ya o değilse diye düşünür. Hayat görüşün ne kadarına müsamaha gösterir bilemem ama dün kandil olduğunu gerçekten bilmiyor olabilir. Ha dersen ki bana uygun kişi böyle bir günü unutamaz bile, orasını bilemem. Kendine göre birini istemen kadar doğal bir şey olamaz. Hakkında hayırlısı olsun. :34:

begendgı kızları sayıyor bakalım bana sıra gelecek mı?:1:
saka bı yana da yanı kac tane begendgı kız varr ııısım olmazzz onunla artkkk

Beğendiği kızın arıyor olması gerekmiyor ki belki de hiç haberi olmadığı biri ne bilsin. :1: Neyse sen bilirsin tabi. :31:

Evet kızlarr yorumlarınız ıcın tsk ederım hepınızee..basta gamkene tabıkıı snra hepınızeee tek tek tsk ederım hepınz elınzden geldgınce fıkır yuruttunuz..ben karsılastgm ınsan fıguru karsısında sasırdm hayalımdekı adam bu degılmss .ben farklı dusunmustum.karsıma cıkan tıpın begendgm tıple alakası yok ama byle olması ıyı oldu aklım kalmadı..sızdende rıcam kızlarr artk bu konu uzasın ıstemıyorumm..hepınıze tskler tekrar allah hakkımzda hayırlısını versııınn:40:
Gamkennn bu adam bızı tanıstrmak ıcın cıkmıs karsımızaa:54: ıyıkı varsın canm benımmm:16:

Sorun ne tam olarak ben de anlamadım.
Ona face den ulaşan, arayan birini bence de ciddiye almamış olabilir,
almaması da normal olsa gerek.
Tatilde olması diskoya gitmesi de anormal olmasa gerek.
Kandil günü gitmesi tartışılır tabi ki.
Ama şöyle bakın bir de, size netten ulaşan birini ciddiye almayan bir insan
nasıl davranmışsa öyle davranmıştır belki, siz her size ulaşanla görüşüyor musunuz?
İnançlarını, yaşayışını, ailesini, bilmeden sadece bu öğrendiklerinizle yorum yapmanız çok doğru değil bence.
Tanımak lazım.
Hakkınızda hayırlısı olsun, böyle olması daha hayırlıdır belki.

Sorun ne tam olarak ben de anlamadım.
Ona face den ulaşan, arayan birini bence de ciddiye almamış olabilir,
almaması da normal olsa gerek.
Tatilde olması diskoya gitmesi de anormal olmasa gerek.
Kandil günü gitmesi tartışılır tabi ki.
Ama şöyle bakın bir de, size netten ulaşan birini ciddiye almayan bir insan
nasıl davranmışsa öyle davranmıştır belki, siz her size ulaşanla görüşüyor musunuz?
İnançlarını, yaşayışını, ailesini, bilmeden sadece bu öğrendiklerinizle yorum yapmanız çok doğru değil bence.
Tanımak lazım.
Hakkınızda hayırlısı olsun, böyle olması daha hayırlıdır belki.

bence teocukız haklı. mesela siz de demişsiniz, kandilde bara gitmesi tartışılır diye. bence hiçbir sakıncası yok. ama teocuk'un değer yargılarına uymuyor.
mesela ben de birinden hoşlansam, çocuk bana dese ki "ben saat 7 oldu mu eve giderim, hayatta içki içmem, 5 vakit namazımı kılarım." ben onla büyük ihtimalle anlaşamam. yargılamak değil bu, arkadaş olurum ama sevgili olamam. hayat tarzlarınızın az çok uyması gerekiyor.

bence teocukız haklı. mesela siz de demişsiniz, kandilde bara gitmesi tartışılır diye. bence hiçbir sakıncası yok. ama teocuk'un değer yargılarına uymuyor.
mesela ben de birinden hoşlansam, çocuk bana dese ki "ben saat 7 oldu mu eve giderim, hayatta içki içmem, 5 vakit namazımı kılarım." ben onla büyük ihtimalle anlaşamam. yargılamak değil bu, arkadaş olurum ama sevgili olamam. hayat tarzlarınızın az çok uyması gerekiyor.

görüş meselesi dimi.bırde hayalimdekı adamla karsılastgm adam farklı cıktı asıll sasrdıgım noktaydı bu..dısco harıcınde adamn bu gıbı olaylara ,kızlara bakıs acısı farklı..ben o hayalımde buyuttugum adam secıcı,sadece benle bakısan,secıcılıgınden o yasa kadar evlenmems bır adamdı..dınını bırebır yasamıyo olabılır ama ne bıleyım en azından byle dını gunlerde dıscoya gtmese olcek degıl..yanı olay dıscodan ıbaraet degıll bır suru kucuk seyı topladıgımzdaa ortaya hayalımdekınden tamamen farklı bır adam cıkıyor:20:

haklısın canım baksana beğendiği bir sürü kız varmış.:20:

bunu içtenlikle söylüyorum canım eminim sen daha iyilerine layıksın.

kaç yaşında o adama kalmadın ya. eminim karşına sana çok daha uygun kişiler çıkacak.

ben konuyu evli olduğunu sandığın zaman okumayı bırakmıştım şimdi baktım neler olmuş.

ilk heveslenmiştim aranızda bir şeyler olsun istemiştim ama ben de adama sinir oldum gerçekten.

en azından nasıl biri olduğunu öğrendin içinde kalmadı. kandilde diskoya gitmesi hiç hoş değildi ama hani demiştim tanımadan karar verilmez de bu kız mevzusu hiç olmamış. :19:

haklısın canım baksana beğendiği bir sürü kız varmış.:20:

bunu içtenlikle söylüyorum canım eminim sen daha iyilerine layıksın.

kaç yaşında o adama kalmadın ya. eminim karşına sana çok daha uygun kişiler çıkacak.

ben konuyu evli olduğunu sandığın zaman okumayı bırakmıştım şimdi baktım neler olmuş.

ilk heveslenmiştim aranızda bir şeyler olsun istemiştim ama ben de adama sinir oldum gerçekten.

en azından nasıl biri olduğunu öğrendin içinde kalmadı. kandilde diskoya gitmesi hiç hoş değildi ama hani demiştim tanımadan karar verilmez de bu kız mevzusu hiç olmamış. :19:

Ah dscoya gtmesı ayrı bsey .adam tahminlerde bulynyorr kac kişi saydıo.adam 35 var tahmınımze gore.tabı yası sorun etmemstm ama ışte :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadar olaydan sonra en azindan bir sans verseydin kestirip atmasaydin diye dusundum.onyargiyla karar veriyorsun belki de cok mutlu olacaksiniz ama belki de taniyinca daha da soguyacaksin? İzinli diye kandili unutmus olabilir gercekten...

Back