- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 83
- 33
keşke plotonik kalsaymışen azından sana göre olmadığını anladın Allah güzel iyi niyetli insanlar çıkarsın karşına
![]()
ya söyledınmı o karşılaştıgı kız oldugunu ay söle türk sınemasına döndü yemınle :)))
bn kendsnede ınanclarını yargılamadıgımı syledım.ama yasam tarzımız farklı o yuzden aramadm farzedn dedım..
Yok tatlim ben seni anladim. Arada allahsiz allahtan korkmaz diye yorumlar yapilmis onlara cevaben yazdim. Tabi ki sana inanc olarak da tarz olarak da uyan biri olmak zorunda..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heeee hic sorma, bazen yazıyorum konular denk geldikce.
Bazen olay icinden olay cikiyo. Hepsini yazmiyorum tabi millet atiyorum falan zannetmesin diye.
Garip bir site forum burasi. Gecenlerde kadinin biri avrupa'ya gitmeden avrupa'yi nerden biliyosun diye durup dururken bana sardi.
Haspam bi kendi gitmis sanki.
Peki hiç şöyle düşündünüz mü? Sonucta once feysten fake hesaptan ulaşınız sonra tlf verdiniz belki adam sizi hic ciddiye bile almadı belki basit biri olduğunuzu düşündü. Bir insan bir kere diskoya gitti diyede damgalanamaz ki. Yani bilemiyorum bu yaklasimda çok önyargılı olmuş bence.
'Anne olmak istiyorum'
evet syledı zaten bı arkadası hep saka yaparms onu sanms ozur dıledı..ama daha kıme baktgnı bıle bılmıyor bu adam tahmınde bıle bulunamadıı ne dıımkı yanı butun hevesımı kacrdıı