Bana birşeyler oluyor

Ne güzel duygular bunlar ben hiç yasamayanlardanım eşime karşı hiç böyle şeyler hissetmedim mantık evliliği yaptım ben ama içimde bir yerlerde hep o heyecana duyulan özlem var bu duygunun tadını çıkar olurmu inş hakkında hayırlısı olur :)

Bi polis eşi olarak artık seni de polis eşi olarak goruruz inşallah biz de iki çiftin arasını yapıp evlendirmiştik erzurumda olsaydın yapardık bişeyler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh olsa bırr onların ısmını cocuklarıma koyıııcccııımmm[/QUOTE]

:)) insallah oda olur. Hayırlısıyla babasını bi ele gecireydin. Yarın insallah güzel haberlerini bekliyorum. Valla benim bile ankaradan atlayıp kirikkaleye gidesim geldi. O polisi bulup kardeş bizim kız sana tutulmuş diyesim var.

:)biz kaç gündür çabalıyoruz diyemedik bi türlü dün eşim görmüş konuşmuşlar geldi eve böyle böyle sizin polisle konuştum fln ne konuştunuz dedim havadn sudan dedi söyleyemedik bir türlü:):)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Keske soyleseydiniz soyle olabilirdi ikisini tanistirmak gibi bisey

Bu arada gamken bana da bisey oluyooo sanki ankaradan bayanlar yardim edin

ahh olsa bırr onların ısmını cocuklarıma koyıııcccııımmm

:)) insallah oda olur. Hayırlısıyla babasını bi ele gecireydin. Yarın insallah güzel haberlerini bekliyorum. Valla benim bile ankaradan atlayıp kirikkaleye gidesim geldi. O polisi bulup kardeş bizim kız sana tutulmuş diyesim var.[/QUOTE]
ayy alemsın vallaaaa ama bn utanrm yaaaa babayı ele gecrmeyı denıcem yarınn bakalmm nolcaaak

ayy cnm sagolll boyle motıve edyosunnzz bnıı o da yeterlıı

ayy alemsın vallaaaa ama bn utanrm yaaaa babayı ele gecrmeyı denıcem yarınn bakalmm nolcaaak[/QUOTE]

Heycanla
Merakla
4 gozle
Bekliyoruz .insallah hersey istedigin gibi olur ya

ayy alemsın vallaaaa ama bn utanrm yaaaa babayı ele gecrmeyı denıcem yarınn bakalmm nolcaaak

Heycanla
Merakla
4 gozle
Bekliyoruz .insallah hersey istedigin gibi olur ya[/QUOTE]

ayy valla sz byle heyecan yapıncaa bn daha da heyecanlanyrumm yarın elım ayagma dolasmasa barıı

Konu mayisin 9 da acilmis bugun haziranin 9'u...

Ne oldu ne bitti hangi asamadasin cnm?

Hersey gonlunce olsun

Cnm sana ne oldu ben bi el atayım hemen ankarada benim sülalem :)hi hayli geniş çevrem var söle bakim sana ne oldu:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…