henuz bır sonuca varamadık cnmm yarınn grucemm vee bır cılgnlık yapcmmm![]()
:))Canim ya ben en çok da seni merak ettim hangi okuldasin acaba ben de ankaradayim hepsini okuyamadim ama çok heyecanli ya :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henuz bır sonuca varamadık cnmm yarınn grucemm vee bır cılgnlık yapcmmm![]()
Tabi orasi oyle o kiside bosanmis bende bosanmis biriyim ve ikimizde 2 ser cocuk olunca ben biraz korktum acikcasi
Neyse konuyu dagitmayalim![]()
Tabi orasi oyle o kiside bosanmis bende bosanmis biriyim ve ikimizde 2 ser cocuk olunca ben biraz korktum acikcasi
Neyse konuyu dagitmayalim![]()
:))Canim ya ben en çok da seni merak ettim hangi okuldasin acaba ben de ankaradayim hepsini okuyamadim ama çok heyecanli ya :)))
canm ben ankarada oturuyormm ama kırıkkalede okuyrdm okulum yenıı bıttıı maaleseff artk onu eskısı gbıı goremıcemm![]()
Yaa çok üzüldümama iletişim falan yok mu aranizda kirikkale de yakin sonuçta o gelir sen gidersin yani tabi bilmiyorum hiç konusma firsatin oldu mu
24 yaşında boşanmış ve iki çocuk.. Allah yardimcin olsun. Hakkında hayirlisi nasipte varsa olur gene. Allah iyilerle katsilastirsin insan ikinci evliliğine birinciden çok daha zor karar veriyor..
Canım keşke ismini de öğrenivereydin
Bak şimdi bu durumda olmazdın dimi ama
Sen en iyisi karakolun önünde nöbet tut![]()
bı kac kez merhabalastk cnm.yarn gtcemm onuda grcem ınss![]()
Inss tatlim bi konus bakalim belki ankara ya tayin ister hem cok da uzak degil ya da okulu bitirmiş sin ne bitirdin orda çalışma imkanin var mi
bıldgm kadaryla ankarada yasyor zaten ıs ıcn kırıkkaleye gdp gelıyorr kıı zaten bn onla nereye ısterse gderıımm yeterkı gonuller bır olsnn![]()
tabikii:) e süpermis ayni yerde yasamak hadi bakalim ins güzel haberler verirsin![]()
Yok 24 yasinda degilim o sitede bi sorun olmustu ozaman degismisti dogum tarihleri felan duzeltemedim de
28 yasindayim :)
Amanda ne buyukmus:)) Bana göre genede kucuksun ben 34 olunca tabi. Allah seni cocuklarina bağışlasın canım. Bundan sonra yüzün gulsun.
Teocu canım kusura bakma konunu sabote etmek gibi oldu biraz.
:):):)buluşunca yazcaz buraya:):):)Hadi yaw kaçta buluşacaklardı acaba Gamkemle çatladık burda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.