Bana birşeyler oluyor

Konu mayisin 9 da acilmis bugun haziranin 9'u...

Ne oldu ne bitti hangi asamadasin cnm?

Hersey gonlunce olsun

once evlı oldugunu snra evlı olmadgnıı ogrendk:) ılk yazdgm gunden berıı ıkı guzel bakısma daha yasadıkk bakalım yarınn bakısırkenn laf atıcamm bı planım varr:34:

Ben biliyorum ne yapıccanı:):):)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

hahaaaaa yarınn anlatcm szede kızlarrr o kadar karısıkkkıııı yarn toptan olanı bıtenı anlatrıımm szleredeee:34:

Cnm sana ne oldu ben bi el atayım hemen ankarada benim sülalem :)hi hayli geniş çevrem var söle bakim sana ne oldu:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben biliyorum ne yapıccanı:):):)

Hadi bakalim insallah gorurde yapar yapacani:sly:[/QUOTE]

ıns canmm..senın neyın var bakalımmm

Kız sen bu adamı (ismini vermryim dimi):)yarın saat kçta görecen:)ben ona göre glm buluşma yerine,,:)

Kız sen bu adamı (ismini vermryim dimi):)yarın saat kçta görecen:)ben ona göre glm buluşma yerine,,:)

haha verme kıskanırmm dyomusumm:))))sabah grurum bn onu cnmm:)ılk devrıyeye cıktgı vakıt hemdeeee:16:

Öyle deme kız. Allah'tan ümit kesilmez. Gamkem bu konuda uzman bak ben sana deyim. Elinden bi ucanla bi kaçan kurtuluyo:)))

Sağol cnm bnm sayenizde çöpçatan oldum:)

Son düzenleme:
Öyle deme kız. Allah'tan ümit kesiolmez. Gamkem bu konuda uzman bak ben sana deyim. Elinden bi ucanla bi kaçan kurtuluyo:)))
o
Ya taaaaa aylar aylar oncesinden birileri gelmis ogullarina istemeye:D tabi bende hemen atladim yok olmaz felan filan gecen gun gosterdiler bu diye tabi ben nebilim ya keske en azindan bi gorusseydom hani demedim degil yani:D yalan yok
Tabi 2 gundur kendime terapi yapiyom belki akli yoktur
Belki pisti
Herseyde bi hayir vardir diyorum :D:D:D
Offff:(

Hayir yani nerdeyse gelen insanlara gidip bidaha gelsenize beni istemeye dicem yani :D
Hemde benim gibi asosyalligin dibine vurmus biri:D

Her şeyde bir hayır vardır cnm bende evlenmefen önce gelenlere hayır dıyordum sonra dedimki acsba yanlışmı yapıyorum dedim sonra eşim ilk gelenlerden biriydi altı ay geçti tekrar geldi çoki stedi olmasını nasipmiş oldu eger o senn nasibinse tekrar gelir...

Her şeyde bir hayır vardır cnm bende evlenmefen önce gelenlere hayır dıyordum sonra dedimki acsba yanlışmı yapıyorum dedim sonra eşim ilk gelenlerden biriydi altı ay geçti tekrar geldi çoki stedi olmasını nasipmiş oldu eger o senn nasibinse tekrar gelir...

Tabi orasi oyle o kiside bosanmis bende bosanmis biriyim ve ikimizde 2 ser cocuk olunca ben biraz korktum acikcasi
Neyse konuyu dagitmayalim:cool:

Sağol cnm bnm sayenizde çöpçatan oldum:)

Biraz okudum yalniz sonuç ne oldu anlamadim:(

henuz bır sonuca varamadık cnmm yarınn grucemm vee bır cılgnlık yapcmmm:9:

Back