işte sorun orda asistan olduğu için hastanenin sitesinde falan bulamadım
İns bulrsn cnm gamken olmasa bnde bulamazdmda .ins sende ac konuyu bir tanidk ckar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
açsam bulurum muhtemelen ama bulsam ne olacak canım benim o anlamda umudum bile olamaz
Aslnda dktoru bulmak daha kolaydrr yaa
canımm var mı gelişme ??
Yok cnm yarn gorcm
nasıl yarınnn
?
ben kaçırmısım sözleştiniz mi ohaa
noluyoo
yok kz sozlesmedık bn okudugum sehırden ayrıldım ama yarın gtcem oraya:)
çok sevındım bekar çıkmasına bak eger görursen yarın slm verırse yıne çekınme dekı tesekkur ederım ogun yardım etmiştiniz benım okulum bıttı mezun oldm şehırden ayrılıyorm kendınıze ıyı bakın de illakı adım atıcaktır hem tesekkur etmemiştin teşekkur etmiş olursun hemde adım atmamış olursun zaten gercekten hoşlandıysa adım atar o zaman ahhh ahh bende eşimle ılk tanıştıgımda ne heycanlıydım
canm yarın konscam zaten ama br senaryo yazdım kafamda gamkenınde aracılıgylaa yapıcam bseyler bakalm bsey hıssedyorsa zaten ulasabılecegı bır kapı bırakıcam..ısterse ulasıck bakalımm cok heyecanlıyım yarını beklıyorummm
guzel dıleklerınız ıcn tesekkur ederıımmbızde heycanla konunu takıp edıyoruz inşallah mutlu son olur
guzel dıleklerınız ıcn tesekkur ederıımm
Bence gamkem le eşi nikah sahidiniz olsunlar. Çok emegi geçti kızcağızın :))[/QUO
ahh olsa bırr onların ısmını cocuklarıma koyıııcccııımmm
Teocukız,
Salı dediğin için yarını merakla bekliyorum bakalım inşallah herşeyin hayırlısı olur senin için.
yok kz sozlesmedık bn okudugum sehırden ayrıldım ama yarın gtcem oraya:)
Bence gamkem le eşi nikah sahidiniz olsunlar. Çok emegi geçti kızcağızın :))[/QUO
ahh olsa bırr onların ısmını cocuklarıma koyıııcccııımmm
Cnm bnm ya:):)
hımm iyi ozaman
inş denk gelirsin artık adım atın bi gelişme olsun
pembe dizi gibi oldu
çok heycanlı
Teocu kız yarın bul onu ve duygularını ifade et bence :) karşılık bulamazsan zaten ayrı yerlerdesiniz. Ben de heyecanla sonucu bekliyorum, bugün iş yoğunluğunun arasında yüzümde gülümseme ile okudum senin konunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?