Bana birşeyler oluyor

Yaa manisada olsaydi bi el atalim olaya diycektim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çüzdanımı kaybettim nerde olduğunu hatırlamıyorum, ama sizi çok iyi hatırlıyorum de

Teocukız,
En son evli olduğunu düşünüp umudu kesmiştin şimdi konu aktive olunca aradaki sayfaları okudum gelişmeleri merakla bekliyorum takibimdesin
Erkekler bakışmayı pek seviyor nedense ama önemli olan icraat - hakkınızda hayırlısı diyelim...

Cnm valla bildgn 23 umm :))

Cnm valla haklsnn anck bakisiyolrr bazn dyrm su bakisanlarii oldresm gliyorr sadece bakisacaksan bakma arkadas dimii ne umutlandrysunn :)

Yaa manisada olsaydi bi el atalim olaya diycektim :)

Sagl cnmm yaa yardm etmek istemenz bile gzl..saglsun gamken cok arastrdii cokk sey yaptiii onuda burdann opuyrrmm :)))

Sagl cnmm yaa yardm etmek istemenz bile gzl..saglsun gamken cok arastrdii cokk sey yaptiii onuda burdann opuyrrmm :)))

Gamken'e bir kahve ısmarlaman şart oldu valla - burada epey muhabbet ettiniz sonuçta

Rica ederim cnm :) bende öpüyorum:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen şanslısın bulmuşsun ben koca hastanedeki doktorun adını bulamıyorum
o derece vahimim

Cnm yaptıkça çoğalan bişey varsa oda ev işi yani işler bitti bende bittim walla:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hergn ayni is biktryorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…