Bana birşeyler oluyor

Neden benim izlediğim diziler hep mutsuz sonla bitiyorki

Son düzenleme:

Rica ederim cnm keske güzel haberler verebilseydim sana nasip degilmis .

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden benim izlediğim diziler hep mutsuz sonla bitiyorki

ben alıstgmdanmıdır nedırr artık bılmıyoruumm bır seyın acısını yasamak bosluktan ıyı dyorum bazenn:) manyakmısın dyorlar ama soyle bsey varkı bu olayın heyecanını ,hayal kırıkklıgını yasamak bıle guzeldı

bir daha denk gelirsen bir şey sor :) soracağın şeyi düşün şimdiden tabi bide parmağına bakmayı unutma :)

aaa evli mi çıktı polis neyse Teo, artık dediğin gibi önündeki maçlara bakarsın

ben de biraz senin gibiyim. hissizlik daha kötü geliyor, daha bir kendimi boşlukta hissediyorum.

ama sen evli olduğunu nasıl öğrendin ya aradaki sayfaları okuyamadım da emin misin?

gerçi 30 yaşlarındaysa evli olma olasılığı yüksekti zaten.

hayırlısı böyleymiş canım.

aynen cnm hyrlısı boyleymıss

oyle bırıne benzemıyoduu ama ıns oyle degıldr bılemeyızz tabıı:)

konunun okudum ama yorumlar çok fazla
ne oldu tanıştınızmı polisle

çantamı kaybettim diye gitsene karakola
zabıt tutup bırakıyorlar
sonradan buldum dersin

Son bir haftadir bendede böyle bir imkan var ama benim hayatinda birini oldugunu ögrenme gibi bir imkanim yok. Hic konusmadik bile

Ah tek yaptigi selam vermek gülümsemek Ama benim aklimi kurcalan daha baska bir önemli soruda var. Gerci zaten bir beklentimde yok heyecani hissetmek bile güzel. Uzunca ve cok aci bir ayriliktan sonra. Bugün görecegim büyük ihtimal :)

canm kadnlar kulubnde ne tesadufler oluyor gordugun gbıı ..ben buraya yazarken bulrum dye degılde ıcımı dokmek ıcn yazmstımm ama kader gamkenle karslastkk..senınde boyle bsey olabılır

canm kadnlar kulubnde ne tesadufler oluyor gordugun gbıı ..ben buraya yazarken bulrum dye degılde ıcımı dokmek ıcn yazmstımm ama kader gamkenle karslastkk..senınde boyle bsey olabılır

Olacak gibi zaten cünkü hic Türke benzemiyor büyük ihtimal zaten yabanci O yüzden hic bir beklentim yok zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…