Bana birşeyler oluyor

hayırlısı olsun....

Teocukız neler yaptın bakalım tam olarak hepsini okuyamadımmm...

Aklima bisey geldii televizyonda izlemistin haberlerde polisler bole kek felan yapip getirince cok seviniyolarmis bi kek bi pasta yapin gelin hem yiyelim hem sohbet edelim diyolar di :sly:

Vallahi bizden iyi dedektif olurmuşta haberimiz yokmuş..bu kadar uğraştın inşallah olur aranız be tatlım :)

Teocukiz valla esimle beraber bi ohaa cektik. Ucundan kıyısından bir tanidik kimseyi bulamadik. Neler olmus bu emniyet teskilatina yaw?
Fuzeyle uzaya yollanmadiklari kalmis.

hayırlısı olsun....

oyle cnm hayrlısı ..

Bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum canım çok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır. Allah gönlüne göre en iyi kısmeti çıkarsın karşına :)

Inşallah önümüzdeki günler ülkemizde de, hayatimizda da güzel günler yaşanır ve hepimiz mutlu oluruz

Hayırlısı olsun - inşallah karşına daha hayırlı insanlar çıkar kaderde ne varsa onu yaşıyoruz

inşallah cnmm benım kı hıc bsey degııll su somadakı olayın yanında..

Hadi ya tühh
Nerden öğrendin peki gerçekten doğrumu ?

Hadi yaa üzüldüm bak şimdi çünkü çok heyecanlanmıştın keşke evli olmasaymış Allah inşallah tekrar yaşatır bu heyecanı, mutluluklar seninle olsun

oyle cnmm dun hıssettım sankıı o yuzdenn pekk sasrmadımm:) dgruu cnmm bılgı
Hayırlısı böyleymiş canım boşver nasip kısmet bu işler
Allah gönlüne göre versin inş bundan sonra
Hakikaten üzüldüm ya hergün baktım buraya acaba mutlu sonla mı bitermi diye ama
neyse kader

Son düzenleme:
Hadi yaa üzüldüm bak şimdi çünkü çok heyecanlanmıştın keşke evli olmasaymış Allah inşallah tekrar yaşatır bu heyecanı, mutluluklar seninle olsun
keske cnmm ama sahıbı varmıss heyecanı yasamak bıle guzeldııı .baska heycanlara artıkk tsk ederımm bu arada

Hayırlısı böyleymiş canım boşver nasip kısmet bu işler
Allah gönlüne göre versin inş bundan sonra
Hakikaten üzüldüm ya günlerce baktım acaba mutlu sonla mı bitermi diye ama
neyse kader

ayy cnmm ya sızlerde bnle bye heycanlandnz guzel haberler vermk ısterdımm ama kısmet byleymııss ama sunu bılıyorumm bnde sans yookk yaa

ayy cnmm ya sızlerde bnle bye heycanlandnz guzel haberler vermk ısterdımm ama kısmet byleymııss ama sunu bılıyorumm bnde sans yookk yaa

Öyle düşünme canım
Daha yaşın genç kimbilir kimler çıkar karşına
Allah sevip sevileceğin değerini bilen birisini çıkarsın karşına inş :116:
Durup durup turnayı gözünden vurursun belki bellimi olur

haha herkes oyle dıyorr ınsallah oyle olurr..kaderımıze bırı yazılmstrr muhakkak

En sevdigim pembe dizinin son bolumunu izlemis gibi oturdu icime. Yeni maceralarini bekliyorum hayirlisiyla kuzucan..

ayy canımm yaa inş hakkında hayırlı olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…