Bana biraz fazla ilgi duyan ergen komşu oğlu, kalbini kırmadan nasıl davransam

leyla0651

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
14
6
1
32
Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç

Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.

Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.

Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?

Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç

Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.

Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.

Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?
Kimse sevgili olun demez zaten önce bir sakin olup bunu aklınızdan çıkarın. Hayranlık besliyor size karşı. Bir kaç yıl sonra başka biri çıkacak karşısına unutacak sizi. Bu da bir anı olarak kalacak 👍🏻

Sürekli ablacım diye hitap edin yaşıyla alakalı sohbetler edin mesela üniversite sınavından kendiniz o yaşta ne yaşadığınızdan vs böylece yaş farkını hatırlatmış ve sizin bu durumu farkedecek biri bile olamayacağınızı da hissettirmiş olurusnuz umudunu yavaş yavaş kaybeder ama hiç ışık görmemesi lazım

Bozacaksınız tabi ki. Ama çok güzellediniz sanki çok efendi çok düzgün vs vs :KK71:

Sosyal medyanızda niye ekli? Ya kusura bakmayın da çaya şeker attığım zaman zaten çok tatlısın diyen ergen bana bir daha o lafı edemez. Hemen o an sınırını haddini bildiririm, anası danası umurumda olmaz.

Böyle boyundan büyük, tacize varan laflar eden çocuk nasıl çok düzgün çok efendi oluyor? Bence sizle dalga geçiyor, okulda da gidip kankalarına anlatıyordur. Ya annemin komşusuna love bombing yapıyorum o da ciddi sanıyor diye gülüp eğleniyorlardır.

Bu konu biraz güldürdü beni 😀 biraz yüz verseniz gidip diğer ergen arkadaşlarına bir milf var bana hasta diye anlatır kesin :D yalnız konuda yüz kere çok efendi çocuk deyip öve öve bitirememişsiniz de aksine çok gevşek ve yılışık bir çocuk bence. Hangi efendi çocuk iki katı yaşında kadınla böyle konuşur, sosyal medyada fotolarına kalpler atar?

on sekiz yaşımda ben de benden büyük, okulunu bitirmiş/bir işle meşgul ve düzeni olan yetişkinlere hayranlık duyardım; yakın çevremde göz alıcı olan biri yoktu ama daha uzağımda, sosyal medyada kariyer gelişimlerini takip edip yayınlarından faydalandığım ve bana bilgin gözüken on belki on beş yaş büyüğüm yetişkin erkekler ilgimi çekiyordu. bunu şimdi değerlendirdiğimde anlıyorum neyi beğendiğimi, ben de bir şeyleri ezbersiz bilmek (içselleştirmek), dilediğim yaşantıyı edinip yetişkin olmak istiyordum, etkilendiğim bütün adamlar bir başarı öyküsüydü zaten.

sizin karşınızdaki on sekiz yaş erkek sizde neye özlem duyuyor ondan dinlemek lazım belki bir on sene sonra aydınlanır kafasında bir şeyler. belki de derinliği olan bir etkilenim değil de yalnızca hormonlardır bu da mümkün. siz rahatsız olduğunuzda rahatsızlığınızı bildirin bundan kaçınmayın, çocuğun zararsız ve yeni bir şeye/dahasına adım atacak deli cesaretli olmadığını düşünüyorsanız çocuğun hislerinin sönmesini hayatın akışına bırakabilirsiniz, zamanla geçecektir.

Bu konu biraz güldürdü beni 😀 biraz yüz verseniz gidip diğer ergen arkadaşlarına bir milf var bana hasta diye anlatır kesin :D yalnız konuda yüz kere çok efendi çocuk deyip öve öve bitirememişsiniz de aksine çok gevşek ve yılışık bir çocuk bence. Hangi efendi çocuk iki katı yaşında kadınla böyle konuşur?

Ya zaten genelde efendi olmasa, daha sert cevap verirdim. Zaten devam etmesi durumunda, açıkça diyeceğim bu tür muhabbetler açma diye.

Ya zaten genelde efendi olmasa, daha sert cevap verirdim. Zaten devam etmesi durumunda, açıkça diyeceğim bu tür muhabbetler açma diye.
Efendilik part time olan bir şey mi? Ya efendidir ya değildir. Basbaya gevşek ve fırlama bir çocuk. Efendilikle uzaktan yakından alakası yok çocuğun. Sizinle aklı sıra eğleniyor, dalga geçiyor bile olabilir.

on sekiz yaşımda ben de benden büyük, okulunu bitirmiş/bir işle meşgul ve düzeni olan yetişkinlere hayranlık duyardım; yakın çevremde göz alıcı olan biri yoktu ama daha uzağımda, sosyal medyada kariyer gelişimlerini takip edip yayınlarından faydalandığım ve bana bilgin gözüken on belki on beş yaş büyüğüm yetişkin erkekler ilgimi çekiyordu. bunu şimdi değerlendirdiğimde anlıyorum neyi beğendiğimi, ben de bir şeyleri ezbersiz bilmek (içselleştirmek), dilediğim yaşantıyı edinip yetişkin olmak istiyordum, etkilendiğim bütün adamlar bir başarı öyküsüydü zaten.

sizin karşınızdaki on sekiz yaş erkek sizde neye özlem duyuyor ondan dinlemek lazım belki bir on sene sonra aydınlanır kafasında bir şeyler. belki de derinliği olan bir etkilenim değil de yalnızca hormonlardır bu da mümkün. siz rahatsız olduğunuzda rahatsızlığınızı bildirin bundan kaçınmayın, çocuğun zararsız ve yeni bir şeye/dahasına adım atacak deli cesaretli olmadığını düşünüyorsanız çocuğun hislerinin sönmesini hayatın akışına bırakabilirsiniz, zamanla geçecektir.

Şimdi herkesin görüşü farklıdır ama ben ilişkilerde yaş aralığının fazla olmamasından yanayım. Yaşım 33, şu an ilişkim yok. Ama olacaksa, 33 - 40 yaş aralığı tercih ederim. Eksi ya da artı yaş farklı bana uygun değil.

Back