- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Labarotuvar hakkında bilginiz varmı acabaBahçeci Berfu da pozıtıf alan bir tanıdığımız var şimdi bir akrabamızı daha yönlendirdik oda gitti ama kilon var zayıflamadan olmaz diyip göndermiş yani Berfu hoca işinde iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labarotuvar hakkında bilginiz varmı acabaBahçeci Berfu da pozıtıf alan bir tanıdığımız var şimdi bir akrabamızı daha yönlendirdik oda gitti ama kilon var zayıflamadan olmaz diyip göndermiş yani Berfu hoca işinde iyi
O konuda ayrıntılı bilgim yok pozıtıf gören yaşı ileri bir hasta idi çok memnun kaldı ben istanbulda tedavi gördüm o yüzden Ankara’daki Bahçecinin laboratuvar ı için net Birşey diyememLabarotuvar hakkında bilginiz varmı acaba
Ankara bahçeci tüp bebek merkezi Aytaç hocayı tavsiye ederimAnkara’da tedavı olup labarotuvarı iyi olan bir merkez arıyorum
Çok iyi emin olabilirsinizLabarotuvar hakkında bilginiz varmı acaba
Embriyo karışması için önlem varmı acaba ? Biliyormusunuz. Gittiğim merkezde asla bişey yok.Çok iyi emin olabilirsiniz
Nasıl bir önlemden bahsediyorsunuzEmbriyo karışması için önlem varmı acaba ? Biliyormusunuz. Gittiğim merkezde asla bişey yok.
merhaba ben de ankara da güven hastanesinde prof dr nafiye karakaya yılmaz hocadan tedavi alıyorum . hastaya yaklaşımı ve deneyimiyle çok iyi bir doktor belki bir araştırmak istersiniz . geçmiş olsunAnkara’da tedavı olup labarotuvarı iyi olan bir merkez arıyorum
Gittiğiniz merkezde ne yapıyorlar tüm embriyoları etiketsiz isimsiz aynı kutuya koyup,sonra hangisi dek gelirse onu mu alıp transfer ediyorlar,önlem yok derken anlamadımEmbriyo karışması için önlem varmı acaba ? Biliyormusunuz. Gittiğim merkezde asla bişey yok.
Herhangi bir şey yok gidip transfer olup geliyoruz. Kolumuza kağıt bile takmıyorlarGittiğiniz merkezde ne yapıyorlar tüm embriyoları etiketsiz isimsiz aynı kutuya koyup,sonra hangisi dek gelirse onu mu alıp transfer ediyorlar,önlem yok derken anlamadım
Merhabalar ben Ankara'da tedavi gördüm ilk bebeğimde hrs tüp bebekte köklü bir merkez labaratuvar iyidir. İkinci tedavimde novaart Çukurambar burasinida doktorum oraya geçtiği için tercih ettik daha iyi olduğunu son teknoloji dedi. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim Allah'ın izni ile kucağıma almak nasip olur inşallah. Sizede rabbim nasip eder.Ankara’da tedavı olup labarotuvarı iyi olan bir merkez arıyorum
Amin çok teşekkür ederimMerhabalar ben Ankara'da tedavi gördüm ilk bebeğimde hrs tüp bebekte köklü bir merkez labaratuvar iyidir. İkinci tedavimde novaart Çukurambar burasinida doktorum oraya geçtiği için tercih ettik daha iyi olduğunu son teknoloji dedi. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim Allah'ın izni ile kucağıma almak nasip olur inşallah. Sizede rabbim nasip eder.![]()
Bu arada hrsde yoktu ama novaart ta barkod sistemi vardı her işlemde kolumuzdaki bilekliği okutup fotoğraflarımız ekranda çıkıyordu tüm bilgilerimiz ve sizden teyit alınca işleme başlıyorlardi.Herhangi bir şey yok gidip transfer olup geliyoruz. Kolumuza kağıt bile takmıyorlar
Çok teşekkür ediyorumBu arada hrsde yoktu ama novaart ta barkod sistemi vardı her işlemde kolumuzdaki bilekliği okutup fotoğraflarımız ekranda çıkıyordu tüm bilgilerimiz ve sizden teyit alınca işleme başlıyorlardi.
Benim doktorum önder koç kendi muayenehanesi var novaart labaratuvarini kullanıyor herhangi bir hastaneye bağlı değil. Çukurambarda.Amin çok teşekkür ederimhangi doktor acaba ?
Merhaba hangi vitaminleri verdi mesaj atabilirmisinizBen 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm aynı merkezde ilkinde toplanan tüm embriyolarda ya kimyasal ya negatif aldım doktor nasıl olmaz diye sorgularken eşim sigara içtiğimi söyledi doktor glutatyon ve vitamin takviyesi uyguladı akabinde tekrar yumurtalar toplandı ilk transfer de pozıtıf ı gördük
Histereskobi yaptırıp transfer oldum pozitif bende de düşüyordu cnmGeçen sene kürtaj olduğum için rahimde yapışıklık vs olabilir dedi onun için kararı bana bırakmasaydı keşke.
Ben güven hastanesine gidiyorum nafiye hocayı tavsiye ederim. Ankarada çok doktor var kapı kapı gezmektense güvenilir biri olmalıAnkara’da tedavı olup labarotuvarı iyi olan bir merkez arıyorum
Ankara da alife ve bahçeci cok övülüyor laboratuvar olaraksizdemi ankarada gördünüz hangi merkez?
Anatolia tüp bebek merkeziAnkara’da tedavı olup labarotuvarı iyi olan bir merkez arıyorum
Merhaba siz burada mı tedavi oldunuz yaklaşımları nasıl?Anatolia tüp bebek merkezi