Bana bir yarrdim endin kizlar nolur

Küçüktüm on iç on dört yaşlarında mast yaparken parmağımı biraz içeri kaydırdım ama fazla değil en fazla parmağın birinci ÇIzgisine kadar o zaman bir de adetliydim acaba kızlığım bozulmuş mudur? Aynada dün bakmaya çalıştım içeri doğru yatay bir giriş gözüküyor yalnızca ne olir yardım edin çok korkuyorum.
Adetliyken orana parmak sokalbilmene cok sasirdimmm doğrusu

Küçüktüm on iç on dört yaşlarında mast yaparken parmağımı biraz içeri kaydırdım ama fazla değil en fazla parmağın birinci ÇIzgisine kadar o zaman bir de adetliydim acaba kızlığım bozulmuş mudur? Aynada dün bakmaya çalıştım içeri doğru yatay bir giriş gözüküyor yalnızca ne olir yardım edin çok korkuyorum.
Canim bence dr git bende aynisi oldu ve suppe icinde kendimi yedim bitirdim 6 hizasindan yirtik varmis diktirdim tavsiye ustune gittigim ve cok memnun kaldim bende tavsiye ederim Ankarada Dr Derya korkmaz guler yuzlu sabirla sorunu dinliyor ne gerekirse onu yapiyor

Kizlar selam bir hatadir demicem ben istemessem birsey olmaz.sevdim birlikte olduk ve kismet olmadi ayrildik fakat cok arastirdim yorumlari okudum tafsiyeler ustune gittigim Dr.Derya korkmazdi cok memnun kaldim ve ilk gecede sorunum olmadi kanamam oldu mutlu bir evliligim var bende tavsiye ederim gerk duydugunuz her konu icin bilgi alabilirsiniz sevgiler

Back