Bana bir yarrdim endin kizlar nolur

Ben sadece sevdiğim adam bana sahip olsun istiyorum. Yirtilmistir öğrenmek istiyorum sadece onun ilki olduğumu kanıtlamak istiyorum başka nedenim Yok
Nolcak onun ilki olunca. Acaba sen onun ilki mi olacaksin? Sevdigin adamla gelecek dusun ama kafani kumdan cikar oku egitimini tamamla. Hayat sevdigin adam ve ona kirmizi kurdeleyle sunacagin kizligindan ibaret degil bunu anla

Nolcak onun ilki olunca. Acaba sen onun ilki mi olacaksin? Sevdigin adamla gelecek dusun ama kafani kumdan cikar oku egitimini tamamla. Hayat sevdigin adam ve ona kirmizi kurdeleyle sunacagin kizligindan ibaret degil bunu anla
Öğle olduğunu bende bıkıyorum ama ne bileyim işte nasıl bir şey hissetmek istiyorum yırtılmış mıdır ki

Öğle olduğunu bende bıkıyorum ama ne bileyim işte nasıl bir şey hissetmek istiyorum yırtılmış mıdır ki

Doktora git
Biz buradan ne bilelim ancak doktor aydınlatabilir bu sorunu
Sonra da kendini geliştir biraz, kendini bir zardan ibaret görmek onu kaybetmekten daha vahim bir ruh durumu çünkü

Kesinlikle yırtılmış tır
İstediğin cevap bumu
Sana kimse sahip olamayacak ve ilki olamayacaksin
Okulunu oku yeterince kafa buldun burdakilerle uzaktan kızlık muayenesi yapacak kadar kimse gelişmemiştir

Kesinlikle yırtılmış tır
İstediğin cevap bumu
Sana kimse sahip olamayacak ve ilki olamayacaksin
Okulunu oku yeterince kafa buldun burdakilerle uzaktan kızlık muayenesi yapacak kadar kimse gelişmemiştir
Öyleyse neden korkutuyorsun ? Öyle düşünüyorsan neden korkutuyorsun. Bunun eğitimle alakası ne ki Evet veya Hayır demek bu kadar mi zır? Ben aydınlanmaya çalışırken neden böyle yapıyorsunuz ki?

Hayir diyoruz yine soruyorsun
Evet diyoruz yine soruyorsun
Ne diyelim?

Sadece emin olmak istiyor cünkü korkuyor . Bu yüzden 1 kişiden değil birden fazla kisiden yanıt bekliyor ve bence bu gayet normal . Lütfen korkutmak yerine fikrinizi söyleyin, yası büyük olmayabilir ama bu onu terslemenizi gerektirmez ..

Sadece emin olmak istiyor cünkü korkuyor . Bu yüzden 1 kişiden değil birden fazla kisiden yanıt bekliyor ve bence bu gayet normal . Lütfen korkutmak yerine fikrinizi söyleyin, yası büyük olmayabilir ama bu onu terslemenizi gerektirmez ..
Evet yaşım çoğunuzun gire küçüktür belki. Sadece içim rahatlasın istiyorum. Kimseyle neden dalga geçeyim hemde böyle bir konuda.

IMG_1001.JPG

Back