Bana bir yarrdim endin kizlar nolur

Allah aşkına o yaşlarımda ben hala oyun peşindeydim. Mast nedr ya Allah aşkına yapmayın oynayıp zıplayın yiyin için gezin neyse Allah evlatlarımızı korusun inşAllah Aminnnnn

Sadece emin olmak istiyor cünkü korkuyor . Bu yüzden 1 kişiden değil birden fazla kisiden yanıt bekliyor ve bence bu gayet normal . Lütfen korkutmak yerine fikrinizi söyleyin, yası büyük olmayabilir ama bu onu terslemenizi gerektirmez ..
E soyledim zaten,iki tane ayri mesajim var,korkmamasini da soyledim,daha ne diyeyim? Benimle beraber birkac kisi daha var hatta ayni sekilde soyleyen. Bence siz tum mesajlari okumadan kimseye tersliyorsun demeyin!

kaç yasindasin.17? 18??
için belliki burdaki yazılan hic birseyle rahatlamayacak.yırtılmış mıdır? yırtılmış mıdır? deyip duruyorsun.
bunu kimse bilemez senin vücudun sen bilemezsen biz nasıl bilelim??
aç netten araştır bak en azından rahatlarsin biraz.bu kadar korkacagin şeyleride yapma bundan sonra.
ayrıca eğer arastirirsan bişey olmamış olsa bile yaşadığın birliktelikte kan gelmeme ihtimalinide öğrenmiş olursun..lütfen oku bu konularda hiç bilgin yok gibi.

öyle aynadan bakmayla anlaşılacak birşey değil yalnız o. doktora gitmen lazım. doktora gitmeyede utanıcam diceksin şimdi. o konudada yapavak bişey yok.

Yırtılmış midır sizce
Bunu burada kimse bilemez, hiçbirimiz jinekolog değiliz, birşey olmamıştır dersekte afaki olur, olmuştur dersekte.
Bir kadın Doğum uzmanına muayene olmalısınız, bu sorunun cevabını buradan öğrenemezsiniz.

Son düzenleme:
Bence kafana bu kadar takma. Belki oldu belkide hiç bişey olmamistir. Bu şekilde sende bizlerde anlayamayiz. Ama insaAllah bişey olmamistir☺

13 yasta en buyuk zevkim ip atlamakti galiba.. kendine hobiler bul cocuklugunu yasa yirtilmis midir yirtilmis midir diye yemezsin kendini..

Küçüktüm on iç on dört yaşlarında mast yaparken parmağımı biraz içeri kaydırdım ama fazla değil en fazla parmağın birinci ÇIzgisine kadar o zaman bir de adetliydim acaba kızlığım bozulmuş mudur? Aynada dün bakmaya çalıştım içeri doğru yatay bir giriş gözüküyor yalnızca ne olir yardım edin çok korkuyorum.
14 yaşında mastürbasyon mu uuuuuu :KK57:

Hi regl miydin bozulmuş olduğunu sanmıyorum çünkü parmakla bozulacak birşey değil zaten kızlik zarı diye birşey yok darlık var evlendiğin o zamn o darlık yırtılinca kan geliyor kafana takma o kadar birşey olmamıştır :KK76:

Merhabalar kızlar evliyim ve ilişkiye girince acayip şekilde ağrım oluor aranızda bunu yaşayan var mı yaşıyorsanız sorunu nasil giderdiniz öğrene bilir miyim acaba ?

Back